jazzbaky1 12.10.06, 13:37 Zdobyłem, ale jeszcze nie słuchałem. Znacie? Jakieś wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pharoah Re: Jarrett - "The Carnegie Hall Concert" 13.10.06, 23:30 jazzbaky1 napisał: > Zdobyłem, ale jeszcze nie słuchałem. > Znacie? Jakieś wrażenia? Pozwole sobie odwiedzic ten watek,jazzbaky1...nie zdobylem jeszcze,nie sluchalem,nie znam...Jakies wrazenia?...na razie zadnych wrazen...A Twoje?... Odpowiedz Link Zgłoś
blakey Re: Jarrett - "The Carnegie Hall Concert" 14.10.06, 09:47 Świetna muza, w sam raz do słuchania kiszką stolcową, czy pępkiem, jak mówią pro-fani. Byc może zmienię zdanie po wysłuchaniu całości, tymczasem odlot, aż miękko się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
theologie Re: Jarrett - "The Carnegie Hall Concert" 24.10.06, 20:00 dla mnie nieporownywalny do koncertu z Kolonii,pierwsza cd niespojna, druga plyta autoreferencjalna ale zbyt sentymentalna, Odpowiedz Link Zgłoś
theologie Re: Jarrett - "The Carnegie Hall Concert" 16.11.06, 18:29 zmieniam zdanie, zaczynam dostrzegac 'ukryta' logike 1 cd,ach te dysonanse.. Odpowiedz Link Zgłoś
theologie Re: Jarrett - "The Carnegie Hall Concert" 18.11.06, 04:35 Płyta jest boska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś