Gość: bobas IP: *.visp.energis.pl 25.03.03, 20:45 Gdy słycham artystów nu metalowych, robi mi się źle. Jeśli to ma być przyszłość rocka, to ja już nie chcę dłużej żyć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raznor Re: Nu metal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 20:53 zgadzam się z przedmówcą - tzw nu metalu słucham mało ale przyszłością to oni nie są I've got my trophies on the wall, the heads I've hunted down the hall And I guard my winnings well, carry them with me when I fall Now the daylight hours pass like the people I have lost In the triumph of the hour, in the bloody cause - lust for power raznor Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Nu metal 26.03.03, 11:29 to posłuchaj sobie popu - pożyjesz dłużej.... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Nu metal 26.03.03, 11:32 munky napisał: > to posłuchaj sobie popu - pożyjesz dłużej.... a najlepiej to Violetty Villas. Zakonserwuje Cię na następne dwieście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Nu metal IP: *.visp.energis.pl 26.03.03, 19:17 Ich Troja - ja liubliu tiebia - oni dają mi siłę na nastepne 1000 lat Odpowiedz Link Zgłoś
madboy Re: Nu metal 26.03.03, 20:16 Przyszlosc pokaze co jest przyszloscia. choc z drugiej strony - "there is no future, no future !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maedsucker Re: Nu metal IP: czech:* / 192.168.11.* 27.03.03, 19:14 hmmm.. moze nie trafiles na to co dobre ? Tak jak i w klasycznym metalu sa rzeczy dobre(death jak i slabe tak tez sie dzieje w nowszych brzmieniach. Tyle ze nu-metal byc moze korzysta ze zbyt wielu innych od ciezkiego grania stylow (zbyt roznorodny zakres inspiracji? ) W kazdym razie sprobuj posluchac taki rzeczy jak: uno: Blow Job (polecam baaardzo) : blow-job.mp3.com.pl/ secundo : Blitz : www.blitz.art.pl/ (ew. www.blitz.art.prv.pl ) C Ya ! Odpowiedz Link Zgłoś