Gość: help mi niggas IP: *.devs.futuro.pl 21.12.06, 13:37 tu wpisywać dla 40 latków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: LUDZIE! przeboje na sylwestra 21.12.06, 22:18 Wiem, że my się świetnie bawimy przy Boney M Jak przejrzę w wolnej chwilce płyty to może doskrobię więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: LUDZIE! przeboje na sylwestra IP: *.ols.vectranet.pl 22.12.06, 17:02 rozmawialam z mama i mówi że niekoniecznie jakieś biesiady, bo rok temu na sylwestra to ze znajomymi malo sie z dj'em nie poklocili, bo puszczał same biesiadne badziewie i nawet na prośbę mojej mamy znajomych nie chciał puścić Czarnych oczu chociażby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Inez Re: LUDZIE! przeboje na sylwestra IP: *.chello.pl 22.12.06, 22:15 heheh własnie sama jestem w poszukiwaniu super imprezowych utworow na Sylwestrowa Noc...i nie mam tu na myśli obecnych Hitów (bo takie to mam) tylko stare hity przy ktorych mozna sie kolki nabawic To co ja moge Ci polecic to : Zorba , Conga, tuttifrutti - little richard (twist),Twist and shout, I am so excited, Urszula - konik na biegunach (czy jakos tak)... To sa glowne przeboje jakie posiadam i polecam. Oczywiscie jest tez czarna muzyka ale tym chyba nie jestes zainteresowany/ana. Jesli i Ty znasz jakies dobre 'kawałki" ktore sa godne polecenia to prosze o kontakt :czarna.inezka@wp.pl lub gg: 8374665 Pozdrawiam serdecznie i zycze Udanego Sylwestra INEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostka Re: LUDZIE! przeboje na sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 22:22 seria ,,gwiazdy, idole, przeboje", GW. całkiem fajne kawałki można tam znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś