jazz-menka 27.12.06, 21:08 ...+ Ewa Bem, szukam płyty CD (wznowienie z winylowej) "Dla ciebie jestem sobą" ... może ktos ma ? Iw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
km500 Re: Marek Bliziński ... 28.12.06, 01:33 płyty nie mam ale spotkałem tego Pana na swojej ścieżce muzycznej ciekawy gość .... Odpowiedz Link Zgłoś
jazz-menka Re: Marek Bliziński ... 01.01.07, 18:32 proszę napisać coś więcej, bardzo mnie ta postać interesuje, może być na forum albo na priv... Dobrego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: Marek Bliziński ... 28.12.06, 13:20 Marek Bliziński, ciekawy gość to on był, szkoda,że odszedł tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Marek Bliziński ... 28.12.06, 17:00 Płyty niestety nie mam. Ale dobrze ze ktoś przypomniał Jego postać. Mnie do dziś zdarza się o Nim pomyśleć... Znakomity muzyk , znaczący w polskim jazzie. I bardzo smutno ze odszedł tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: Marek Bliziński ... 28.12.06, 18:41 Świetna jest płyta Blizińskiego The Wave - polecam. Ale nie wiem czy wyszła na cd? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Marek Bliziński ... 01.01.07, 21:12 pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Blizi%C5%84ski Pamiętam jak widziałam Go w TV w połowie lat siedemdziesiątych. Oprócz tego ze grał świetnie był bardzo przystojny)) O Jego śmierci dowiedziałam się z Jazz Forum jak już wyjechałam z Polski. Ogromnie smutno mi było... Kran Odpowiedz Link Zgłoś