jasiek_natolin 07.01.07, 09:37 Albo prawie nowa...jednej z moich ulubionych kapel jazzowych.I to live... Może ktoś ją juz zna? www.squidco.com/miva/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=6829&Category_Code=PICKS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kossace Re: Trio X - nowa płyta 19.01.07, 00:47 te 4 płyty ktore mam przyjemnośc słuchać.., Ty już wiesz o co chodzi, są świetne, jednak nie napotkalem na swej drodze tej najnowszej, mimo to sensory czujne są a skaner włączony nonstop. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Trio X - nowa płyta 19.01.07, 22:46 To musi byc niesamowicie grozny chlam... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Trio X - nowa płyta 19.01.07, 23:24 Takiego chłamu mógłbym słuchać bez przerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Trio X - nowa płyta 27.02.07, 22:13 wlasnie jestem po swiezym przesluchaniu dwoch nowych dla mnie plyt tria x: Trio X - On Tour. Toronto - Rochester (2001) feat. McPhee, Duval, Rosen Trio X - Roulette at Location One (2006) feat. McPhee, Duval, Rosen nie komentuje, to trzeba uslyszec! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś