aric_ 17.04.03, 14:11 sluchajcie. odchodze z tego forum bo tu jest bagno. jestescie beznadziejni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: odchodze z tego forum 17.04.03, 14:42 Już drugi raz odchodzisz. Cos jakoś nie bardzo możesz. Ciekawe ile razy jeszcze bedziesz odchodził?? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: odchodze z tego forum 17.04.03, 14:45 aric napisał: > Już drugi raz odchodzisz. Cos jakoś nie bardzo możesz. Ciekawe ile razy jeszcze > > bedziesz odchodził?? Moze on jak kot??? I tak z dziewiec razy moze??? To zostaloby mu jeszcze 7... duuuzo... (( Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: odchodze z tego forum 17.04.03, 14:48 A jest taki zwierzak co ma dwa?? BYłoby z głowy. Podobno zyje się tylko dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Dziś jestem w nastroju do offów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 14:48 To kot 9 razy może ? )))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Dziś jestem w nastroju do offów 17.04.03, 14:50 Gość portalu: aislinn napisał(a): > To kot 9 razy może ? > )))))0 Podobno. Generalnie wolalbym zeby byl koza, bo "raz kozie smierc" )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: Dziś jestem w nastroju do offów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 14:52 Ale wiesz, z tym "raz kozie" to jest tak na odwyrtkę trochę, więc ja bym generalnie optowała za baranem, bo nie słyszałm by zyły więcej niż raz a tematycznie jesteśmy w domu Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Dziś jestem w nastroju do offów 17.04.03, 14:54 Niby tak. Pozostaje tylko pytanie czy wszystkie barany swiata sie za to porownanie na nas nie obraza??? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Dziś jestem w nastroju do offów 17.04.03, 15:02 Nie, no w sumie każde zwierzę się obrazi. Hiena ?...ale to kurna podobno wytrzymałą bestia... Odpowiedz Link Zgłoś
frank4 Re: odchodze z tego forum 17.04.03, 14:59 h8red napisał: > Moze on jak kot??? I tak z dziewiec razy moze??? A, w jakim czasie? Częstotliwaść znaczy sję jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: odchodze z tego forum 17.04.03, 15:03 frank4 napisał: > h8red napisał: > > > Moze on jak kot??? I tak z dziewiec razy moze??? > > A, w jakim czasie? Częstotliwaść znaczy sję jaka? Nie mam pojecia. Z biologii nigdy nie bylem orzlem )) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: odchodze z tego forum 17.04.03, 15:04 a z czego byłeś orzlem, jeśli można nieśmiało zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: odchodze z tego forum 17.04.03, 15:06 Calkiem niezle szlo mi wywijanie orzla jak sie poslizgnalem. Odpowiedz Link Zgłoś
frank4 Re: odchodze z tego forum 17.04.03, 15:09 h8red napisał: > Nie mam pojecia. Z biologii nigdy nie bylem orzlem )) W takim razie - powiem Ci w zaufaniu - ja 18 razy mogę! :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revolver Re: odchodze z tego forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.03, 15:28 aric_ napisał: > sluchajcie. odchodze z tego forum bo tu jest bagno. jestescie beznadziejni. Starczy przeczytać te komentarze wyżej; nie sposób się nie zgodzić. Tylko powiedz 3 jest gdzieś miejsce gdzie ludzie piszą o muzyce, a nie starają się "śmiesznie" odpowiedzieć znajomym i nieznajomym, miast skupić się na temacie. No i te tematy - pożal się Boże! aric_ weź mnie z sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: odchodze z tego forum IP: *.visp.energis.pl 18.04.03, 20:54 Aric - mam nadzieję,że jaja robisz. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: odchodze z tego forum 18.04.03, 20:56 Gość portalu: teddy napisał(a): > Aric - mam nadzieję,że jaja robisz. to nie aric teddy. Autorem wątku jest "aric_" Odpowiedz Link Zgłoś