ilhan Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:11 1. Bo to dobry zespół. 2. No ale że pytanie o laski, to pewnie chodzi o tego, no Wedera. Kobiety mogą mówić że słuchają muzyki, ale... ) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:22 Kurcze no i wydało się że Pearl Jam to słucham bo to tacy ładni chłopcy (co najmniej dwóch z nich ;P ). No i szkoda że mają/mieli tak mało teledysków. No i w ogóle szkoda że śpiewają i grają bo mogliby tylko występować w jakiś czipendeljsach czy cuś. Ehhh, life is brutal. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:24 laurka1 napisała: > No i w ogóle szkoda że śpiewają i grają bo mogliby tylko występować w jakiś > czipendeljsach czy cuś. Taaaa, marnują się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? IP: 198.208.26.* 08.05.03, 16:25 ilhan ma racje. Laski sluchaja PJ podswiadomie wyobrazajac sobie jakby to bylo fajnie miec za faceta Eddiego Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:28 Gość portalu: Znawca napisał(a): > ilhan ma racje. Laski sluchaja PJ podswiadomie wyobrazajac sobie jakby to > bylo fajnie miec za faceta Eddiego Ja tego nie powiedziałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:30 Gość portalu: Znawca napisał(a): > ilhan ma racje. Laski sluchaja PJ podswiadomie wyobrazajac sobie jakby to bylo > fajnie miec za faceta Eddiego 1. To niekoniecznie trzeba PJ słuchać powyobrażać to sobie można przy czymkolwiek zależy od wyobraźni. 2. Fajnie fizycznie czy tak ogólnie? Bo ogólnie z charakteru to wyobrażam sobie iż Eddie może być nieco uciążliwy - neurotyk, buntownik i bóg wie co jeszcze. Porozwalałby meble, o małżeństwie nie ma mowy i w ogóle nie znasz dnia ani godziny. 3. Faktycznie erotyczne frustracje (czy co tam miałoby to być) to jedyny powód dla którego kobiety mogłby słuchać muzyki takiej jak PJ. A może muzyki w ogóle?! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:47 laurka1 napisała: >jedyny powód > dla którego kobiety mogłby słuchać muzyki takiej jak PJ. A może muzyki w ogóle? > ! Obawiam sie że Iluś ma troche racji. Nie da się ukryć że atrakcyjniejszy wygląd muzyka moze miec dla kobiety wiekszy wpływ na akceptacje niz jego niekorzystny wygląd. Nie rozumiem co prawda filozofii myślenia kobiety, jednak wielokrotne przykłady oglądania meczów piłki noznej przez panie tylko dla oceny wygladu piłkarzy potwierdza moja opinie. Tylko co z facetami słuchającymi PJ?! Czyżby jakieś ukryte fascynacje....? Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:53 miecio4 napisał: > Obawiam sie że Iluś ma troche racji. Nie da się ukryć że atrakcyjniejszy > wygląd muzyka moze miec dla kobiety wiekszy wpływ na akceptacje niz jego > niekorzystny wygląd. Nie rozumiem co prawda filozofii myślenia kobiety, jednak > wielokrotne przykłady oglądania meczów piłki noznej przez panie tylko dla > oceny wygladu piłkarzy potwierdza moja opinie. Oj, mieciu niby intielinetny chłopak a tak generalizuje. Ja bym tu wyróżniła słuchanie i SŁUCHANIE. Jak ktoś słucha to czy facet czy baba zwraca uwagę na wygląd artysty. I potem fajni artyści przepadają bo wyglądają np. jak Mark Lanegan. A jak ktoś SŁUCHA to zważa na muzykę a inne tam bzdety to taka wiśienka na torcie. A piłka nożna to sport > sport ogląda się dla przyjemności > faceci oglądają zapasy w błocie dla przyjemności a babki nie mogą piłki???? Mieciu - żółta kartka! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:57 laurka1 napisała: > faceci ogląd > ają zapasy w błocie dla przyjemności Zapasy w błocie to nie sport. Poza tym uwazam ze jest to okropne. No dobra- SŁUCHANIE muzyki można odróżnić od oglądania muzyków. Niemniej uważam że są różnice między mężczyznami a kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:57 A ja tam troche za Mieciem jestem. Bo np. zespol AHA lubie, ale jaby Morten byl brzydki to by mi nie miekly lapki jak slucham Take On Me. A tak mi miekna! I uwazam tez Robbiego W. za sredniego szansoniste, ale jak patrze i slucham to mi sie podoba bardziej niz jak tylko slucham. No coz, jak wiadomo, pizmaki sa wzrokowcami..... Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 17:02 Eeee no i wyszło że tylko kobiety zwracają uwagę na wygląd artystów. Rozumiem że dla niektórych pań może być to główny powód słuchania muzyki ale czy panowie czasem nie słuchają pań bo ładnie wyglądają albo nie jest to argument aby sięgnąć po płytę? Nie mówię o jakiś dupokrętkach ale jakby taka Kasia Krzaczek wyglądała jak Kelly O to czy ktoś by zwrócił uwagę na jej talent? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 17:04 Laurko, o tym, ze faceci zwracaja WYLACZNIE uwage na wyglad artystek to nie mowimy. Bo to aksjomat. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 17:06 pizmak31 napisała: > Laurko, o tym, ze faceci zwracaja WYLACZNIE uwage na wyglad artystek to nie > mowimy. Bo to aksjomat. Achaaaaaaaaaa! To ja przepraszam bo myślałam że wszyscy o tym zapomnieli ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 09.05.03, 01:36 pizmak31 napisała: > Laurko, o tym, ze faceci zwracaja WYLACZNIE uwage na wyglad artystek to nie > mowimy. Bo to aksjomat. Cóż, nie da się ukryć, Ja to nawet MTV oglądam przy WYŁĄCZONEJ fonii, żeby lepiej słyszeć ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 16:59 laurka1 napisała: > faceci oglądają zapasy w błocie dla przyjemności Ja tam wcale nie oglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 08.05.03, 18:14 > I potem fajni artyści przepadają bo wyglądają np. jak Mark Lanegan. Aaaaaa!!! Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym facecie? Bo znam go tylko jako wykonawce jednej piosenki na składance "Hype". Nigdzie indziej o nim nie słyszałam, w necie żadnego jego innego utworu nie znalazłam. A śpiewał The River Rise tak pięknie, że serce ściska... Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 09.05.03, 01:39 Gość portalu: Abra napisał(a): > Aaaaaa!!! Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym facecie? Bo znam go tylko jako wykonawce jednej piosenki na składance "Hype". Nigdzie indziej o nim nie > słyszałam, w necie żadnego jego innego utworu nie znalazłam. A śpiewał The > River Rise tak pięknie, że serce ściska... Eeee... chyba lepiej, żebyś nic o nim nie wiedziała... on brzydki jest Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Mark Lanegan 09.05.03, 13:49 Pana Marka Lanegana przede wszystkim poznałam jako wokalistę grupy Screaming Trees - która jest zaliczana do grunge. Udzielał się wokalnie na płytach Queens Of The Stone Age a sam wydał z pięć płyt solowych których przyznam się że jeszcze nie znam bo zabieram się do tego jak sójka za morze. Ale wokal jeden z piękniejszych jakie znam, trochę mi się kojarzył z panem z Gomeza ale to na początku. Gdybyś szukała jego solowych płyt to sprawdziłam są w Soulseek [oczywiście ściągnąć i skasować ]. W stereo.pl jest niestety tylko ostatnia. No i nie bądź tu człowieku piratem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: Mark Lanegan IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 09.05.03, 20:42 Wielkie dzięki za informacje. Przy okazji rozwiązałaś mi też zagadkę co to za grupa Screeming Trees której nazwa mi się już wiele razy o uszy obiła ale nie mogłam jej skojarzyć muzycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Mark Lanegan 09.05.03, 20:50 Mam nadzieję że będziesz miała okazję na zapoznanie się i z solowym i z "grupowym" Markiem. Jak mi jakaś płytka solowa wpadnie w łapki napiszę jakie wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 17:06 Ja Pearl Jamu nie słucham, Eddie mnie nie rajcuje, a wręcz przeciwnie, za to z chęcią bym sobie obejrzała teledysk Ash do "Numbskull", ach... Tam to się dzieje, sam Tim jest miły bardzo dla oka i w tym przypadku przyznaję - nawet nie jestem w stanie zanucić kawałka bo zmysł słuchu mi się wyłącza przy TAKIEJ wizji I. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 17:13 mesmeredia napisała: Ja wolą "If You Had My Love" Jennifer Lopez który jest chyba najbardziej seksualnym teledyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 17:15 Taaa, taka samotność w sieci TV Trwam upraszam o demontaż swego sprzętu z mej łazienki!! I. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 18:07 tu widze ze dyskusja zboczyla z tematu.. bo Znawca sie pytal dlaczego tyle lasek "slucha" PJ a nie dlaczego chce "ogladac" ))) pomijajac mala ilosc clipow PJ sa mozliwosci poogladania (dvd, ostatnio nowy koncert wyszedl..) a co do sluchania..to piekna muzyka i glos przyprawiajacy o szybsze bicie serca i dreszcze - wcale nie trzeba ogladac by dac sie poniesc emocjom.. chociaz ciezko zaprzeczyc ze E.V. nie porusza))) ale chlopcy tez lubia sluchac PJ i tez doswiadzcaja przy tym wzruszen!!! i co? po prostu muzyka niosaca wiele uczuc.. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 20:09 No tak...ja nie laska to nawet nie wiem co to ten Pearl Jam, że nie wspomnę o Eddim; poza tym mam zepsuty tv - zamykam więc oczy i nie patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 20:27 A ja nadal nie wiem pod jakim względem Eddie jest dla Znawcy atrakcyjny? Już miecio zasugerował to zagadnienie a to dość ciekawe skoro aż taki temat został założony. A może potrzebny jest nowy wątek: Czy Eddie Vedder jest atrakcyjny dla panów? Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 20:34 laurka1 napisała: A może potrzebny jest nowy wątek: Czy Eddie Vedder jest atrakcyjny dla > panów? Dzięki, Laurko za myśl!) A przy okazji - jeśli to tak bardzo kontrowersyjny typ urody męskiej, bardzo proszę o foto tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.03, 21:05 www.geocities.com/SunsetStrip/5047/Images.html prosze tu jest kilka fotek...zaraz chyba sobie sygnaturke zmienie)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 21:09 co w tym ale dziwnego ze jakis facet podoba sie innym facetom? to tak jakby kobieta nie mogla powiedziec o drugiej ze ta jest ladna czy zgrabna.. swego czasu redaktor z pewnej stacji radiowej byl na koncercie PJ a potem za kulisami, mial mozliwosc spotkania i pogadania - powiedzial wowczas iz jest to mezczyzna robiacy na innych spore wrazenie i nie dziwi sie ze podoba sie on paniom.. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 21:25 www.geocities.com/SunsetStrip/5047/HELMET.JPG i wszystko jasne ))))) Ale to chyba nie jest zbyt częste żeby facet przyznawał się że podoba mu się inny facet. To zdecydowanie wygląda inaczej wśród kobiet. Ale może jesteśmy świadkami jakiegoś przełomowego momentu w męskiej śwadomości Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 09.05.03, 01:49 laurka1 napisała: > A ja nadal nie wiem pod jakim względem Eddie jest dla Znawcy atrakcyjny? Już miecio zasugerował to zagadnienie a to dość ciekawe skoro aż taki temat został założony. A może potrzebny jest nowy wątek: Czy Eddie Vedder jest atrakcyjny dla panów? > Oho, widzę akcja "Niech nas zobaczą" zatacza coraz szersze kręgi... :0 Jako facet odpowiem: Eddie Vedder nie jest przedmiotem mojej kontemplacji w tym względzie... Zresztą Eddie jest szczęśliwie żonaty, a żaden facet nie rozbije przecież małżeństwa drugiemu facetowi, no nie? To się w psycho(pato)logii nazywa "męska solidarność"... kobiety nigdy tego nie zrozumieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.03, 13:55 o ile pamiec mnie nie myli juz nie jest szczesliwie zonaty.. chyba ze ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina special for Laurka i Astir:-))))))))))))))))))) 08.05.03, 21:32 do poczytania i poogladania, ponoc duzo unikatowych zdjec.... ) panowie tez moga poogladac... strony.wp.pl/wp/vedderism/ Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 "eddie vedder's polish kingdom" 08.05.03, 22:24 Wow, super - na pewno pomoże mi to zrozumieć motywy Znawcy )))) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: special for Laurka i Astir:-))))))))))))))))) 08.05.03, 22:27 mallina napisała: > do poczytania i poogladania, ponoc duzo unikatowych zdjec.... > ) > panowie tez moga poogladac... > > strony.wp.pl/wp/vedderism/ to może co do unikatowego typu urody męskiej nie bedę się wypowiadała, ale ten las...22,4 tys km kw. na Madagaskarze...oj, to działa na wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
maja81 Re: Dlaczego tyle lasek slucha Pearl Jam ??? 08.05.03, 22:22 bo fajnie grają i lubię ich muzykę,nie chodzi mi wcale o wygląd Eddi mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś