Dodaj do ulubionych

Juwenalia...

IP: 158.75.1.* 08.05.03, 17:32
Coz - dzis przynajmniej u mnie w Toruniu pierwszy dzien. Flaszka juz sie chlodzi. Jedyna sluchana muzyka - to koncerty i przygrywanie na bulwarze na gitarach. Pozdrawiam wszystkich- bo od dzis przez trzy dni nie bedzie mnie dla swiata(i muzyki z plyt). ide na bal!Pa.
Obserwuj wątek
    • foxy21 Re: Juwenalia... 09.05.03, 12:40
      Gość portalu: Argus napisał(a):

> Coz - dzis przynajmniej u mnie w Toruniu pierwszy dzien. Flaszka juz sie
      chlodz
      > i. Jedyna sluchana muzyka - to koncerty i przygrywanie na bulwarze na
      gitarach.
      > Pozdrawiam wszystkich- bo od dzis przez trzy dni nie bedzie mnie dla swiata
      (i
      > muzyki z plyt). ide na bal!Pa.

Argus: baw sie dobrze i szybko wracaj do nas!
    • Gość: kalka tez bym tak chciala... IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 14:46
      Ja, zamiast balowac na juwenaliach, zasile grono dziobakow- w przyszlym tygodniu
      mam tyle kolosow, ze przez caly weekend nie rusze sie z domusad((((((((((((((((((
      Za jakie grzechy... Tobie oczywiscie zycze "milej" zabawysmile Jak cos zapamietasz-
      podziel sie wrazeniami. Tylko tyle mi zostalo
      • Gość: Lapusz Re: tez bym tak chciala... IP: *.crowley.pl 09.05.03, 15:08
        W Toruniu... Ja co prawda po studiach i już w Warszawie, ale nigdy nie zapomnę
        toruńskich przypadków. Trochę szkoda, że zabronili robić imprez na Bielanach.
        Ale KSU + Pudelsi. Pięknie. Ja jutro uderzam na dziedziniec UW, potem za 2
        tydzie na Agrykolę. Wczoraj w supermarkecie zakupiłem litr Sobieskiej i 16
        browców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka