Gość: shivo IP: *.kocham.krakow.pl 09.05.03, 22:52 wypasssss polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Żmudzki Re: Damnation And A Day IP: *.crowley.pl 27.05.03, 13:58 Już dłuuuugo czekałem na nową płytę „Cradle Of Filth”. Pragnąłem jej... Pierwszy kawałek z Tej płyty usłyszałem w studenckim radiu „ŻAK”. Kiedy usłyszałem chóry i piskliwy wokal, pełen patosu i żalu o nieusprawiedliwioną wyższość nieba, usiadłem i powiedziałem sobie cichutko: „Nareszcie jesteście...” Mam wszystkie albumy „Cradle Of Filth” i jestem ich zwolennikiem (nie używam słowa fanem, gdyż to nie byłoby adekwatne do poziomu ich utworów). Jeśli NIE LUBICIE: prymitywnych rytmów perkusji, pospolitego darcia strun gitary basowej, płytkich i pełnych wulgaryzmów tekstów... TO BAAAARDZO Z A C H Ę C A M to przesłuchania najnowszej płyty Cradle Of Filth – „Damnation And A Day”. Pozdrowionka dla wszystkich GOTÓW i Tych, którzy cenią Piękno Czarnego Romantyzmu. Macie jakieś pytania? Piszcie: pakerboy@wp.pl (mój e-mail jest dość nietypowy... wybaczcie) Mortis Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 autoplagiat 27.05.03, 14:18 Bardzo przeciętna płyta dobrego onegdaj zespołu. Zadziwiający wręcz brak świeżości i nowych ciekawych pomysłów. Wszystko co jest na tej płycie zostalo przez COF zagrane juz dawno temu, panowie nie zaskoczyli mnie kompletnie niczym. Calośc robi wrazenie mało wyrafinowanej wariacji na temat wlasnej twórczości. Gdyby nie to, iż po COF nie spodziewałem juz sie nagrania dobrej płyty, określiłbym DAAD mianem rozczarowania roku. Odpowiedz Link Zgłoś