vulture Re: Szukam męża... 18.05.03, 15:31 Sprecyzuj, wiesz, jak w "Bravo" - czego ma słuchać, jakie ma mieć oczy i inne takie, rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Szukam męża... 18.05.03, 15:40 Ok brunet tatuaże umie gotować dizajn muzyka- klimaty klubowe, Piekarnia, house, dens, techno Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Szukam męża... 18.05.03, 15:42 nikka007 napisała: > Ok > brunet > tatuaże > umie gotować > dizajn > muzyka- klimaty klubowe, Piekarnia, house, dens, techno ty, to chyba agentcooper by ci podchodził ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Szukam męża... 18.05.03, 15:43 Ejdżent łysy. Zapomniałam dodać, że ma być wierny i dobrze zarabiać Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Szukam męża... 18.05.03, 15:44 nikka007 napisała: > Ejdżent łysy. Zapomniałam dodać, że ma być wierny i dobrze zarabiać ahh. to już chyba tylko teddy, ale trzeba go by trochę podstylizować. może jeszcze miecio ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Szukam męża... 18.05.03, 15:47 teddy nie spełnia niektórych założeń. Bo zapomniałam również dodać, że ma być nieżonaty.Bo ja chcę kościelny ślub!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 zreasumujmy 18.05.03, 16:20 zdizajnowany brunet (chyba że iluś), nieżonaty, wierny, wierzący, zamożny, z tatuażem. bosz.to już chyba tylko krzysiu ibisz został... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Szukam męża... 19.05.03, 00:02 janek0 napisał: > nikka007 napisała: > > > Ejdżent łysy. Zapomniałam dodać, że ma być wierny i > dobrze zarabiać > ahh. to już chyba tylko teddy, ale trzeba go by trochę > podstylizować. może jeszcze miecio ? > Drogi Janku - a co należałoby podstylizować???? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Szukam męża... 19.05.03, 01:11 teddy4 napisał: > Drogi Janku - a co należałoby podstylizować???? a tatuaże posiada ? a ? (bo już o dezajnowaniu boję się mówić) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Koncepcja 19.05.03, 10:57 Owszem Ted może być, bo umie gotować i bywa grzeczny. Tego. Ale musisz Teddy zrobić sobie odwrócony krzyż na łydce i nie nosić tych cholernych gajerów. To tyle mam do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Szukam męża... 19.05.03, 13:04 nikka007 napisała: > Ejdżent łysy. Nikka, to moze przestane sie golic....ale wtedy dizajn szlag trafi.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Odpadam... 18.05.03, 15:44 nikka007 napisała: > brunet NIE > tatuaże NIE > umie gotować NIE > dizajn NIE > muzyka- klimaty klubowe NIE, Piekarnia NIE, house NIE, dens NIE, techno NIE Ale to generalnie nawet nienajgorzej się składa, bo ja żony nie szukam akurat ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Wyjątek potwierdza regułę 18.05.03, 15:48 Ależ Ty nie musisz, tak ładnie wyglądasz w gajerze... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Szukam męża... 18.05.03, 17:44 nikka007 napisała: > Ok > brunet > tatuaże > umie gotować > dizajn > muzyka- klimaty klubowe, Piekarnia, house, dens, techno Hmmm, nie-cały ja....... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Szukam męża... 18.05.03, 18:30 > nikka007 napisała: > > > Ok > > brunet > > tatuaże ( zawsze idzie zrobi, az tak to nie boli w koncu!) > > umie gotować( moze sie nauczyc, ewentualnie moze bedzie go stac zamawiac zarcie z jakiejs dobrej knapy?) > > dizajn (mozna zdizajnowac we wlasnym zakresie, hehehe) > > muzyka- klimaty klubowe, Piekarnia, house, dens, techno (pokocha..) podsumowanie: ma to byc wierny brunet! reszte sie mu ze tak to okresle - dorobi > > > Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Szukam męża... 18.05.03, 18:50 Janek Ziobro-pomyślimy. Poseł Ziobro- po moim trupie Odpowiedz Link Zgłoś
janek_ziobro Re: Szukam męża... 18.05.03, 21:13 nikka007 napisała: > Janek Ziobro-pomyślimy. > Poseł Ziobro- po moim trupie chciałem tylko powiedzieć, że faktycznie, gotować umiem. :-] (gorzej z całą resztą) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 A nawet... 18.05.03, 18:51 zrezygnuję z tych mrzonek na rzecz hehe wiernego i oddanego faceta, który czasem mi ugotuje coś małokalorycznego i nie będzie ryczał jak włączę Metallikę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Znalazłem coś dla Ciebie... 18.05.03, 18:22 nikka007 napisała: > brunet TAK > tatuaże ZROBI SIĘ > umie gotować WYGLĄDA PO NIM ŻE TAK > dizajn A JAKŻE > muzyka- klimaty klubowe, Piekarnia, house, dens, techno OCZYWIŚCIE ...THOMAS ANDERS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 You failed... 18.05.03, 18:25 On był żonaty, a mi się śni po nocach biała sukienka i welonik ))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Szukam męża... 18.05.03, 16:18 nikkus zanam takiego, mieszka w Hannoverze!!!! nawet mam fotke i moge przeslac na priv...)) brunet, wysoki, ciemne oczy, tatuaz, lubi tentego, ekhem wiesz co mma na mysli, muzyke.. lat chyba 26 jak dobrze pamietam, wolny tzn. bez zony.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Szukam męża... 18.05.03, 17:05 przepraszam, ale oprocz tego wszystkiego co wymienilam to ma on paskudna wade.. chyba nie zna slowa "wiernosc",czyli dupa blada.. )) janku..Ibisz to i zonaty i dzieciaty..co to za kandydant wiec Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Szukam męża... 18.05.03, 17:08 Brunet z dziarami to Henry Rollins, ale nie wiem, czy gotuje i wątpię, żeby słuchał dęs. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Szukam męża... 18.05.03, 17:14 I Dave Gahan, Dave Navarro, Jaz Coleman, Glenn Danzig, wokalista HIM, Kirk Hammet.Ale co z tego, żaden nie spełnia moich wymagań. Pora umierać ))))) Odpowiedz Link Zgłoś