Gość: bystry IP: *.dyn.optonline.net 25.05.03, 08:05 Natomiast ja uwazam ze Ich Troje sucks... i widownia w Europie to zauwazyla. O guscie Polski!!! Przebudz sie wreszcie ze snu........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bystry Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.dyn.optonline.net 25.05.03, 08:07 Dodam jeszcze ze ten Show medialny to Lypa i nic nie wnosi do kultury muzycznej!!! Moze z wyjatkiem $ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Z. A moim zdaniem Ich Troje wygrali... IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 25.05.03, 17:01 A moim zdaniem Ich Troje wygrali. Dlaczego? Dlatego ze w tym konkursie antyprzebojow zaspiewali cos w czyms byla jakas tresc. Mnie sie ich wystep podobal - wrecz moge powiedziec ze bylem z niego nawet dumny. A propos: pana Wisniewskiego zupelnie nie trawie a lubie niemal wylacznie przeboje do tanca. W zaden sposob nikt na trzezwo nie nazwie mnie fanem Ich Troje - no w ZADEN sposob, chociaz niektore ich przeboje lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herod5 Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.stnet.pl 25.05.03, 08:08 Najlepsza piosenka była z Austrii. Wyrózniła się Belgia i Ich Troje - reszta to szmira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yozue Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 08:17 Chyba wszystko co nam pokazano bylo mialkie i bez wyrazu. Takie z reszta jak wspolczesna muzyka pop. Od dawna zastanawiam sie gdzie we wspolczesnej muzyce popularnej / hm... plebejskiej, to chyba lepsze okreslenie / zapodziala sie tak prosta rzecz jak linia melodyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Brawo Ich Troje! Brawo Michał! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 08:55 Jak zawsze, występ Ich Troje był wspaniały! Turczynki piosenkę juz kiedyś słyszalem! Śpiewała tę piosenkę Maryla Rodowicz i miała ta piosenka tytuł: SOS na mój widok SOS. No ale było to w zeszłym wieku i na dodatek za komuny więc pewnie to się nie liczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the end Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.03, 09:50 Smiem twierdzić,że nikt inny z kraju nie zająłby lepszego miejsca,niż Wiśniewski.Gratulacje!A że wygrała Turczynka?Może muzułmanie wezmą się za festiwal,i chwilowo nie będą zajmować się atakami terrorystycznymi.Może o to chodziło? Bo piosenka turecka była beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patman Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.weia.po.opole.pl 25.05.03, 09:52 Gość portalu: herod5 napisał(a): > Najlepsza piosenka była z Austrii. Wyrózniła się Belgia i Ich > Troje - reszta to szmira. Takiego disco polo jak zaprezentowali Austriacy nawet w Polsce się nie słucha - jeden wielkim chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Ważne że przygłup Wiśniewski przegrał Hurra ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 08:10 Skończony cham traktujący wszystkich z buta, cyniczny mamipulator udajacy pacyfistę, żałosny wykonawcy polskiej wersji szlagrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yozue Re: Ważne że przygłup Wiśniewski przegrał Hurra ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 08:22 Gość portalu: Michał napisał(a): > Skończony cham traktujący wszystkich z buta, cyniczny > mamipulator udajacy pacyfistę, żałosny wykonawcy polskiej wersji > szlagrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Ważne że przygłup Wiśniewski przegrał Hurra ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 13:15 Chyba podczas porodu mamusia usiadła Ci nagłówkę. W wyniku czego miałeś niedotleniony, swój mało wykształcony, móżdżek! Zgłoś się do przeszczepu tego organu. Możesz mieć nadzieję, iż dostaniesz go od jakiegoś dawcy zwierzęcego, np. goryla. Wówczas twoje IQ wzrośnie 1000 razy. Życzę powodzenia - Znawco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defunes Re: Ważne że przygłup Wiśniewski przegrał Hurra ! IP: *.acn.pl 25.05.03, 14:36 Gość portalu: Michał napisał(a): > Skończony cham traktujący wszystkich z buta, cyniczny > mamipulator udajacy pacyfistę, żałosny wykonawcy polskiej wersji > szlagrów. Alleluja, Amen, Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Re: Ważne że przygłup Wiśniewski przegrał Hurra ! IP: *.devs.futuro.pl 25.05.03, 20:13 Gość portalu: Michał napisał(a): > Skończony cham traktujący wszystkich z buta, cyniczny > mamipulator udajacy pacyfistę, żałosny wykonawcy polskiej wersji > szlagrów. ========= Polska jednak jest pelna zawistnikow. "Przegral nasz - hurra" - typowo polskie. A Ty, Michale, cos potrafisz? Ach, potrafisz obrzucac inwektywami. A pewnie nawet nie znasz tytulu piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Jak Eurowizja bez emocji? IP: 213.77.118.* 25.05.03, 20:25 jak możecie pisać że eurowizja "bez emocji",a to że piszecie i dyskutujecie na "jej" temat? to już są emocje, każdy z was coś przeżzywa i ma cos do powiedzenia. Osobiście uważam że od początku konkursu do końca były emocje i to ogromne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: Ważne że przygłup Wiśniewski przegrał Hurra ! IP: *.acn.waw.pl 27.05.03, 12:09 Sam jestes przyglupem skoro nie byles za wykonawca ktory reprezentowal Twoj kraj.Poza tym Michal zrobil wiecej niz ktololwiek (nie liczac Edyty Gorniak) kto do tej pory reprezentowal nasz kraj na tym Festiwalu o czym moga swiadczyc wyniki Eurowizji.Zastanow sie nad sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturos Eurowizja: Ich Troje w pierwszej dziesiątce IP: *.astro.net.pl 25.05.03, 08:12 to jeszcze jeden dowod abysmy niewstepowali do uni powinnismy sie wyszczegac takiej rozrywki jak ten europejski festiwal brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio JAK ZWYKLE PATOS I KICZ!!! IP: *.acn.pl / 10.69.4.* 25.05.03, 08:19 Okropna patetyczna piosenka, kopia jakichś propagandówek. To ma być przebój? Porównywanie tego do prawdziwego przeboju, melodyjnego i lekkiego jaki kiedyś zaprezentowała Górniak to nadużycie. W tym facecie nie ma luzu, sympatii, lekkości. Ma w oczach "pragnienie milionów" jest zgorzkniały i pretensjonalny. Jego utwory są kopiami tego wszystkiego, co w tej papce popkulturowej najbanalniejsze. Nie mówiąc już o jakże "poprawnych politycznie" tekstach. Żeby odnieść medialny sukces zrobi wszystko! Na całe szczęście pod ręką mam pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okawango Re: JAK ZWYKLE PATOS I KICZ!!! IP: *.agh.edu.pl 25.05.03, 08:47 Gość portalu: pawcio napisał(a): Ale kto wybral tego pajaca?! Chociaz glosowanie za pomoca audiotele lub sms nie mozna nazwac obiektywnym. Mi na polskie eliminacje szkoda bylo zlotowki. Wiec i pojechal ten pajac. Blue Cafe moglo by wypasc lepiej. Na przyszlosc trzeba zrobic glosowanie za piosenka na eurowizje wolnym od audiotele. > Okropna patetyczna piosenka, kopia jakichś propagandówek. To ma > być przebój? Porównywanie tego do prawdziwego przeboju, > melodyjnego i lekkiego jaki kiedyś zaprezentowała Górniak to > nadużycie. W tym facecie nie ma luzu, sympatii, lekkości. Ma w > oczach "pragnienie milionów" jest zgorzkniały i pretensjonalny. > Jego utwory są kopiami tego wszystkiego, co w tej papce > popkulturowej najbanalniejsze. Nie mówiąc już o > jakże "poprawnych politycznie" tekstach. Żeby odnieść medialny > sukces zrobi wszystko! Na całe szczęście pod ręką mam pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4U Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.acn.waw.pl 25.05.03, 08:20 Gość portalu: bystry napisał(a): > Natomiast ja uwazam ze Ich Troje sucks... i widownia w Europie > to zauwazyla. O guscie Polski!!! Przebudz sie wreszcie ze > snu........ Chyba jesteś głuchy. Kawałek Ich Troje na tle tej ogólnej szmiry wydał mi się najambitniejszy. Ich Troje nie zdobyło wyższego miejsca bo zagrali nietypowy dla siebie kawałek. Gdyby zagrali szybszy, bardziej rytmiczny to mogliby nawet wygrać. Całe to głosowanie to jedna wielka szopka. Mniejszośc rosyjska na Łotwie, w Estonii i Ukrainie (a chyba i w Izraelu) ogromnie pomogła TATU. Niestety ale Polska nie łapie się do żadnej "grupy" np. skandynawskiej, muzułmańskiej itd. więc szansa na zwycięstwo jest niewielka. Poza tym i tak nas nie stać na organizację festiwalu i prezes Kwiatkowski na pewno nerwowo zagryzał paznokcie licząc że Ich Troje nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath A znacie przerobke "zadnych granic"? IP: *.245-202-24.mtl.mc.videotron.ca 25.05.03, 08:23 Dla tych wszystkich ktorzy nie lubia ich troje tu jest przerobka ich klipu zadnych granic - trzeba go sciagnac. Bombowa! www.prawica.net/modules.php?name=NukeJokes&func=CatView&cat=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guciu To dramat a nie sukces IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 08:46 Siódme miejsce to porażka w pokonanym polu zostali już tylko muzyczni analfabeci. Ludzie skończmy wreszcie w Polsce promować kicz i tandetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Jestem mile zaskoczony IP: *.chello.pl 25.05.03, 08:54 O ile styl i twórczość "Ich Troje" niekoniecznie zgadza się z moimi upodobaniami muzycznymi, o tyle serdecznie gratuluję Justynie, Michałowi i Jackowi, że godnie reprezentowali uniwersalne wartości tolerancji i szacunku - pokoju, których tak brakuje w naszej Ojczyźnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: Jestem mile zaskoczony IP: *.245-202-24.mtl.mc.videotron.ca 25.05.03, 09:08 Innymi slowy, niewazne ze szmira, wazne ze "po linii". Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okawango Re: Jestem mile zaskoczony IP: *.agh.edu.pl 25.05.03, 10:01 Chyba Cie pogielo. jakie promowanie, jakich wartosci. Mysleli ze wyjada na internacionalizmie. Czasy minely. To nie festyn piosenki politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Nowy skandalizujący duet z Rosji IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 09:13 Duet nazywa się Put-Łu. Śpiewają Władimir i Aleksandr. Pierwszym przebojem jest "ja saszoł s uma" zakończony namiętnym pocałunkiem. Drugim przebojem jest "nas nie dogoniat" śpiewany w mundurach wojskowych. Właściwie jest to remake pieśni wojskowej popularnej w roku 1941 i 1942. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee skad ten Izrael IP: 195.116.155.* 25.05.03, 09:19 nie za bardzo orientuję sie w niuansach eurowizji. czy moglby mi ktos wyjasnic dlaczego w festiwalu piosenki europejskiej wystepuje przedstawiciel Izraela??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Re: skad ten Izrael IP: *.chello.pl 25.05.03, 09:24 Gość portalu: eeeee napisał(a): > nie za bardzo orientuję sie w niuansach eurowizji. > czy moglby mi ktos wyjasnic dlaczego w festiwalu piosenki > europejskiej wystepuje przedstawiciel Izraela??? BO nie chca z arabami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Izreal bardziej Europa niz Azja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 09:30 Gość portalu: eeeee napisał(a): > nie za bardzo orientuję sie w niuansach eurowizji. > czy moglby mi ktos wyjasnic dlaczego w festiwalu piosenki > europejskiej wystepuje przedstawiciel Izraela??? A dlaczego zespół Izreala wystepuje euopejskich eliminacjach piłki nożnej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Izreal bardziej Europa niz Azja IP: 195.116.155.* 25.05.03, 09:40 Gość portalu: xxx napisał(a): > Gość portalu: eeeee napisał(a): > > > nie za bardzo orientuję sie w niuansach eurowizji. > > czy moglby mi ktos wyjasnic dlaczego w festiwalu piosenki > > europejskiej wystepuje przedstawiciel Izraela??? > > > A dlaczego zespół Izreala wystepuje euopejskich eliminacjach piłki nożnej ??? NO WLASNIE NO WLASNIE NIE mam nic przeciwko Zydom i nigdy nie myslalem w ten sposob jak niektorzy, ze oni rządzą tym swiatem i sa wszedzie i w ogole ale gdy widze, ze we wszelkich konkursach przeznaczonych dla kogos innego oni zawsze biorą udział to daje to do myslenia..... dlatego zapytalem na jakich zasadach oni biorą udzial w eurowizji ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.kolonianet.gda.pl 25.05.03, 09:32 Polski komentator był świetny, to głosowanie na sąsiadów. (Hiszpania max na Portugalię itd) Przewidział głosowania Cypru,Grecji i innych, więc 7 miejsce to sukces (nie było życzliwych nam Czechów,Litwy, a Rosja chyba tradycyjnie nas nie lubi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okawango Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.agh.edu.pl 25.05.03, 10:05 A za co rosja ma lubic. Za to ze pajace spiewaja bez sensu lamiac jezyk. Z pianym akcentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 10:59 Gość portalu: piter napisał(a): > Polski komentator był świetny, to głosowanie na sąsiadów. > (Hiszpania max na Portugalię itd) Przewidział głosowania > Cypru,Grecji i innych, więc 7 miejsce to sukces (nie było > życzliwych nam Czechów,Litwy, a Rosja chyba tradycyjnie nas nie > lubi) > He, he, ale właśnie nie do końca przewidział - Portugalczycy dali Hiszpanom 12 a ci się nie odwdzięczyli (bodaj tylko 2 punkty). Podobało mi się, jak niemiecki dziennikarz nazwał nas przyjaciółmi, po serii artykułów o "ośle trojańskim" w niemieckiej prasie to przyjemna niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgut Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.03, 11:37 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Gość portalu: piter napisał(a): > > > Polski komentator był świetny, to głosowanie na sąsiadów. > > (Hiszpania max na Portugalię itd) Przewidział głosowania > > Cypru,Grecji i innych, więc 7 miejsce to sukces (nie było > > życzliwych nam Czechów,Litwy, a Rosja chyba tradycyjnie nas nie > > lubi) > > > He, he, ale właśnie nie do końca przewidział - Portugalczycy dali Hiszpanom 12 > a ci się nie odwdzięczyli (bodaj tylko 2 punkty). > Podobało mi się, jak niemiecki dziennikarz nazwał nas przyjaciółmi, po serii > artykułów o "ośle trojańskim" w niemieckiej prasie to przyjemna niespodzianka. Tak, Tak, to byla bardzo przyjemna niespodzianka. Komentator niemiecki podkreslil ze piosenka jest bardzo ambitna i pod skore wchodzi. Tylko jak za najlepszych gomolkowskich czasow Polski komentator w wyfilzowanej marynarce koszuli do ostatniego guzika zapietej, niemodnym krawacie i w slabym angielskim z tak potwornym wschonio-europejkim akcentem ze wstyd bylo tego sluchac. Ale co sie mozna bylo spodziewac po postkomunistycznej telewizji. Ci sami ludzie co przed 20 laty rzadzili, rzadza dzisiaj dalej. Ich Troje odwalili kawal dobrej roboty z powazaniem elgut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Szok duży Szok!! IP: 213.77.118.* 25.05.03, 09:32 Gdyby nie sex z moim mężem w środku nocy to ten wieczór byłby stracony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPPO@ZETA.TELENOR Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.bredband.skanova.com 25.05.03, 09:37 WOGOLE CALA TA EUROWIZJA TO JEDNA WIELKA "HALA KICHA I SZMELC!!!" NIE MOWIAC JUZ O POLSKIEJ FATALNEJ ABSOLUTNIE PIOSENCE I WOGOLE BEZNADZIEJA TOTALNA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Toc byla tragedia wystep ich troje. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 09:39 Nadaja sie na festiwal piosenki biesiadnej w kolobrzegu. Widownia gwizdala a pkt dostalismy od sasiadow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Ich Troje Super!!!! Elegancki.. IP: 213.77.118.* 25.05.03, 09:39 Michał i anielsko śpiewająca Justyna, a całość doprawiona esencją wspaniałych dźwięków ydobywanych przez Jacka. BARDZO MI SIĘ PODOBAŁO!!! ALE TYLKO NASI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the end Re: Ich Troje Super!!!! Elegancki.. IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.03, 10:01 jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.acn.pl / 10.64.2.* 25.05.03, 09:57 Po co tyle emocji? To był tylko niewiele znaczący konkursik, na którym wykonano lepsze i gorsze kawałki (dużo więcej gorszych). Nienawiść do ICH TROJE mnie szczerze zadziwia. Przecież oni tyl- ko śpiewają. Nie kierują rządem, nie uchwalają ustaw i nie pono- szą winy za sytuację w kraju. Mogą się podobać lub nie, ale wy- myślać piosenkarzowi od chamów może tylko drugi cham. Wygrała mizerna piosenka w mizernym wykonaniu - jeszcze jeden dowód na to, że w wyborach tzw "demokratycznych" liczy się opinia niekom- petentnego - przepraszam za wyrażenie - motłochu (Tu - pozbawio- nego słuchu i gustu). Niestety, dotyczy to także spraw dużo ważniejszych niż festiwal piosenki - to motłoch głosował kiedyś na Tymińskiego (na Lecha zresztą też), wprowadził do sejmu Samoobronę czy Giertycha. I to właśnie jest powód do okazywania prawdziwych emocji, a nie zwycięstwo tureckiej piosenki czy kolczyki Wiśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.net.pl 25.05.03, 10:01 Brawo Ich Troje. Nie spodziewałem sie tak dobrego wystepu. Gratuluje po Edytce to drugi rezultat. Jeszcze raz brawo. Gratulacje!!!!!!!!!!! więcej o Ich Troje www.wirtualnemedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.mitre.org 25.05.03, 10:11 Dlaczego sie tak wszyscy podniecacie, by<lo jasne ze Turcja wygra, bo w kazdym zachodnim kraju zyje sporo tureckich emigrantow (niemcy 3 miliony), a skoro mozna oddac glos przez telefon to .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kino tylko Blue Caffe IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.05.03, 10:20 mialo szanse, szkoda ze nie pojeachali,sukces bylby pewny w gronie tak mizernych wykonawcow z innych krajow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: tylko Blue Caffe IP: 213.77.118.* 25.05.03, 10:27 nie wiadomo jakby to było, fakt piosenka była w języku angielskim,ale większość była w języku angielskim i były skoczne i melodyjne; taki konkurs to wielka niewiadoma każdego roku są inni wykonawcy i inny poziom a na pewno jest łatwo powiedzieć po konkursie co by się sprzedało tego dnia; Blue Caffe to świetna grupa i bardzo charakterystyczna ale nie wiadomo czy akurat wczoraj miałaby szansę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: tylko Blue Caffe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 13:03 Bardzo wątpie. Sukces na 100%??? Tam nic nie jest pewne! A Blue Caffe niech na razie zajmnie się promocją w Polsce a nie bierze się za karierę międzynarodową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beez Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.proxy.aol.com 25.05.03, 10:22 Kurwa, trzeba bylo wyslac czworo,wtedy moze by wygrali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 10:23 A ja i tak bardzo lubię Michała Wiśnie. i Ich Troje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 10:28 Ich Troje nie moja muza ale jak zobaczylem ze pajac z austrii który nie ma pojecia o spiewaniu, Tatu tez falszowalo gozej odemnie ( a wiezcie mi spiewac nie umiem) Turcja tez czysto nie spiewala. Po prostu Brak mi slow dla bezguscia Europy. A my mamy do nich wejsc. (wylaczam z tej opini Niemcow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta TATU-niech się nauczą śpiewać IP: 213.77.118.* 25.05.03, 10:40 Co to miało być,na wymioty mnie zbiera.Tak cienko z wokalem ma tylko mój mały synek który jeszcze nie mówi. Za co te głosy? chyba tylko za to że prawie wszyscy głosujący to państwa rosyjsko języczne. Ta piosenka nawet melodii konkretnej nie miała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Eurowizja 2003 bez emocji IP: 213.17.133.* 25.05.03, 11:07 Drugie miejsce zajęła zdaje się Belgia - z bardzo fajną, folkową, wręcz etniczną piosenką. Oprócz tego podobał mi się występ grupy z Estonii - faceci grali na prawdziwych instrumentach, nie potrząsali różnymi częściami ciała, żeby się bardziej spodobać i ich piosenka ("eighties come back") była niemalże rockowa...oczywiście dostali bardzo mało punktów, a od Polski ani jednego. Reszta nie dała się słuchać - wtórne, festiwalowe w najgorszym znaczeniu tego słowa, szmirowate produkcje, opatrzone nalepką :"Już to gdzieś słyszeliśmy". Polski występ pominę milczeniem...Może faktycznie należało wysłać Blue Cafe albo Wilki. Wygrać by nie wygrali, ale pokazalibyśmy jakiś do przyjęcia poziom, a nie pretensjonalnego faceta w płaszczu a la Elvis Presley, z piosenką pod publikę...Publika tego swoją drogą nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś