barti84 06.05.07, 00:01 Każdy mówi, że nie słucha, ale każdy zna choć jeden przebój disco polo. Przykład: "Jesteś szalona" chyba obowiązkowa piosenka na każdym weselu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: hity disco polo 06.05.07, 00:56 No i sławetne "Majteczki w kropeczki" Choroba! To już drugi post na temat disco polo, na który odpowiadam. Wkrótce zostanę uznana za eksperta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly Re: hity disco polo IP: *.fastres.net 07.05.07, 12:01 bara bara bara riki tiki tak... Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: hity disco polo 07.05.07, 12:24 Mój kumpel słuchający disco polo i od czasu do czasu katujący mnie tą twórczością podesłał mi niedawno to: www.youtube.com/watch?v=IpFX0_Iiphk I zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam nic tego nie przebija! Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: hity disco polo 07.05.07, 13:22 Założymy się? www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: hity disco polo IP: *.aster.pl 07.05.07, 20:38 mana_mana napisała: > Założymy się? > www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g > O Mój Boże;D umarłam, dotrzymałam aż do końca 2 zwrotki. Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: hity disco polo 07.05.07, 22:04 Fulla znam. Uwielbiam szczególnie tego pana co gra na klawiszach. Jego wzrok potrafi zabić. Ale Tarzan moim zdaniem wygrywa, a już na pewno wśród moich znajomych. Mało kto dotrwał do końca refrenu. A najlepsze jest to, że w tej piosence(czy w ogóle można wobec tego użyć tak szlachtnej nazwy?) jest coś w rodzaju autocenzury. Wsłuchajcie się w początek pierwszej zwrotki. Co tam mógł mieć Tarzan rozebranego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: hity disco polo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 23:04 Czy to nie Mariusz Siłacz Pudzianowski?? Odpowiedz Link Zgłoś
roarljokelsoey Re: hity disco polo 07.05.07, 15:24 Tak naprawdę to mnie to dołuje. Czy oni naprawdę myślą, że to jest fajne (mowa o twórcach tego czegoś) ??? Sądząc po twarzach to tak. Kiedyś pojechałem do wujka na wieś i widziałem identycznych gości pasących krowy. Ja się z tej muzyki nawet nie śmieję, bo nie ma z czego. To trzeba płakać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackforever Re: hity disco polo IP: *.chello.pl 08.05.07, 22:05 ja mogłabym zanucić dużo hiciorow disco polo, nie jestem fanką, niestety szefowa wespół z kolezankami z biura codzienie katują mnie ,,moimi małymi blondyneczkami"... Straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolaaa Re: hity disco polo IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 18:26 ja mam mnóstwo swoich ulubionych piosenek disco polo. Uważam, że to najlepsza muzyka do potańczenia! Chociaż są też wolniejsze kawałki, jeden z moich ulubionych to classic-to nie przyjaźń tylko miłość www.youtube.com/watch?v=3uedlCyuT-8 marzy mi się, żeby mój mąż mi to kiedyś zaśpiewał <3 Odpowiedz Link Zgłoś