Dodaj do ulubionych

zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz FORUM

29.05.03, 12:31
Czołowy forumowicz FORUM MUZYKA , notowany na giełdzie artystów
wartościowych, z dużym zapleczem intelektualnym, w związku z dynamicznym
rozwojem działalności spowodowanym wyjazdem żony na wakacje, poszukuje
odpowiedniej kandydatki na stanowisko :

P.O, ŻONY
Nr ref. (100/60/110)

Wymagania:
- doskonała praktyczna znajomość kuchni włoskiej
- biegła obsługa komputera
- duże umiejętności manualne (znajomość technik prasowalniczych i
krawieckich)
- znajomość zasad pracy z budżetem
- wysoki poziom inteligencji emocjonalnej
- zamiłowanie do utrzymywania porządku i czystości w miejscu pracy
- umiejętność rozmowy z opcją słuchania
- tolerancja i życzliwość w stosunku do innych kandydatek

Oferujemy:

- ciekawą pracę w niebanalnym środowisku
- możliwość poznania fascynujących ludzi (w tym np. wybitnych
perkusistów)
- dużo wolnego czasu (gdyż często mnie nie ma)
- aktywne uczestnictwo w życiu kulturalnym Warszawy i Krakowa
- trudne warunki pracy na zmianie nocnej spowodowane chrapaniem
- molestowanie seksualne w miejscu zatrudnienia zapewnione

Stanowisko oferowane jest na czarno, z możliwością przedłużenia kontraktu po
powrocie żony na umowę o dzieło. Aplikacje prosimy przesyłać na adres :
teddy4@gazeta.pl. Prosimy o załączenie klauzuli o zgodzie na przetwarzanie
danych osobowych.
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 12:34
      Kurcze, oprócz tej kuchni włoskiej i technik krawieckich wszystko inne sobą
      reprezentuję. Szczególnie tolerancję i życzliwość...
      • mallina Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 12:35
        cze67??? a te 100/60/110 tez masz? albo Ci to jakos umknelo?
        smile))))
        • cze67 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 12:43
          mallina napisała:

> cze67??? a te 100/60/110 tez masz? albo Ci to jakos umknelo?

No co Ty??? Wszystko się zgadza: w pasie mam 100, w klacie 60 a obwód głowy, z
          uszami, to idealnie 110. Pasuje!
    • madee1 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 12:36
      Cholera, gdyby nie ta obsługa komputera... Shit. Shit. Shit!
      • pizmak31 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 12:41
        Gdyby nie ta tolerancja i zyczliwosc wobec innych kandydatek. Shit, shit,
        shit...
      • gregkor Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 12:41
        teddy jak sie zgłosi więcej kandydatek to możesz do mnie je przesłać wiesz na
        szkolenie w pewnych dziedzinach.....jestem świetnym pedagogiem....więc umowa
        stoi...smile)))))))

pozdr
    • mesmeredia Hm... 29.05.03, 12:45
      Muszę popracować nad sobą...
      I.
      A jaki/a jest deadline??
    • janek0 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 12:50
      teddy4 napisał:

> poszukuje odpowiedniej kandydatki na stanowisko :

chciałem zauważyć, że określanie płci pracownika w ofercie pracy stanowi zabronioną dyskryminację w świetle ustawy o zapobieganiu dyskryminacji ze względu na płeć, artykułów 11^2 i 11^3 kodeksu pracy, jak również art. 33 konstytucji rp.

już zawiadomiłem inspekcję pracy, związki zawodowe, prokuraturę i parlamentarne koło kobiet. :-]
      • pizmak31 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 12:56
        A poslanka Beger, co z poslanka Beger???!!! Niech ona tez sie dowie o
        rekrutacji!!!!
        • janek0 hmm... 29.05.03, 12:58
          pizmak31 napisała:

> A poslanka Beger, co z poslanka Beger???!!! Niech ona
          > tez sie dowie o rekrutacji!!!!
          myślałem, że ty lubisz teddy'ego, a przynajmniej mu źle nie życzysz :-]
        • cze67 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 13:00
          pizmak31 napisała:

> A poslanka Beger, co z poslanka Beger???!!! Niech ona tez sie dowie o
          > rekrutacji!!!!

Ale ona nie spełnia podstawowych wymogów!
      • aric Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 12:57
        janek0 napisał:

> już zawiadomiłem inspekcję pracy, związki zawodowe, prokuraturę i
        parlamentarne
        > koło kobiet. :-]

"Popatrz synku, tak wygląda kapuś."smile))
        Kurde nie mogłem się powstrzymać.smile
        • janek0 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 14:36
          aric napisał:

> "Popatrz synku, tak wygląda kapuś."smile))
          no kuuuuurwa, staaaaaary, ja tak dla dobra powszechnego i szczęśliwości kobiet :-]
          • aric Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 15:25
            No dobra, jakoś przeżyje. Jak dla dobra kobiet, to niech będzie.
            Niech na żyje kobieca elita tego forum. Hip hip hurrasmile
    • aislinn Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 14:00
      He he ja spełniam 2 warunki to chyba nie bedę aplikować .
      A poza tym nic nie wspomniano o wynagrodzeniu !!!!
    • n_eska71 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 19:27
      Mmmm... Bardzo interesująca propozycja.
      Jaka szkoda Teddy, że chrapiesz.
      • teddy4 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 19:44
        W uzupełnieniu dodaję, że odpowiednia kandydatka otrzyma:
        - swobodny dostęp do bufetu
        - służbową kartę kredytową
        - wynagrodzenie zgodne z posiadanymi war.... kwalifikacjami

Na razie nie wpłynęła ani jedna aplikacja. Może skorzystać z usług firmy head-
        hunterskiej? Właściwie to chyba ass-hunterskiej.
        Closing date - 4 czerwca.
        • ilhan Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 29.05.03, 20:12
          Widzę, że z uwagi na brak odpowiedniej ilości kandydatek, do "wielostopniowej
          rekrutacji" raczej nie dojdzie... wink
          • teddy4 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 12:59
            Pierwszy etap rekrutacji został zakończony. Ja oraz moi konsultanci z czołowej
            firmy Executive Search byliśmy zbudowani poziomem nadesłanych i nienadesłanych
            aplikacji. Mieliśmy naprawdę ciężkie zadanie by wytypować osoby do drugiego
            etapu czyli tak lubianego assessment centre. Prosimy więc następujące osoby
            (Piżmak31, Mesmeredia, Nikka007, Huney, N_eska, Astir, Mallina, Cze67, Aneta) o
            przygotowanie się z następujących zagadnień:

- wpływ krzywej Laffera na budżet państwa
            - realizm w literaturze francuskiej
            - architektura Wrocławia
            - florencki renesans
            - historia Islandii
            - ukraiński hip-hop
            - seks tantryczny
            - filmografia Eda Wooda
            - polska piłka nożna ze szczególnym uwzględnieniem Orłów Górskiego
            - kalendarium życia Jaza Colemana
            - największe słowackie zadupia

Ostatnie dwie kategorie będą punktowane najwyżej.

Odpowiedzi innym kandydatom (wybrane):
            Panie Kubo - nie kocham Pana. Proszę NIGDY więcej do mnie nie pisać (to do
            znanego i nie wiedzieć uwielbianego przez panie dziennikarza z PR III)
            Panie Marku - proszę zgolić wąsy i przestać puszczać Dana Fogelberga.
            Pani Szakiro - doceniamy Pani ogrome doświadczenie, specjalistyczne
            umiejętności zawodowe i kwalifikacje zgodne z naszym numerem (p)referencyjnym
            ale obawiamy się, że na oferowanym stanowisku bardziej preferowałaby Pani
            śpiewanie niż określone w ogłoszeniu obowiązki.
            • cze67 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 13:05
              Tralalala! Przeszedłem do następnego etapu, przeszedłem do następnego etapu!!!
              Juhuuuuuuuuu!!!
              • pizmak31 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 13:09
                Ja pie....le, k....wa, ale jaja, normalnie czad, ja nie moge, nie, nie, nie,
                nie. Nie wierze, nie wierze, nie wierze, brat, to moze Ty przygotuje sie z
                pierwsej polowy tematow, a ja z drugiej, zrobimy notatki i potem sobie
                opowiemy, co? Ale nie! Przeciez my jestesmy konkurencja. A kiedy terminy?
                Teddy, podaj terminy!!!!
            • nikka007 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 13:18
              No i niestety wygrałam walkowerem. Jak sądzę, żadna z kandydatek nie wie co to
              krzywa Laffera, a mogę dodatkowo objaśnić co to stopa referencyjna albo krzywa
              IS-LM w systemie kursów sztywnych. Żadna z reszty kandydatek nie wie kto to Jaz
              Coleman. Ale ja Teddy nie chcę tego stanowiska, bo obecnie zajmuję inne,
              bardziej intratne ;P
              • pizmak31 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 13:21
                Zaraz, zaraz, Wnuska, to, ze jestes mloda i masz dlugie nogi to Cie nie
                uprawnia, zeby emerytki z kolejki usuwac. Siadz spokojnie w ogonku i poczekaj
                na swoja kolejka.
                • nikka007 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 14:11
                  Toż ja się zrzekam tej ekhm zaszczytnej funkcji. Po co mi taki mąż? Trzeba
                  gotować, sprzątać i zabawiać. Za młoda jestem na takiego dzia.. ep, sorry
                  takiego męża. I niewysportowany...Eee...
                  • pizmak31 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 14:58
                    Ej, Wnuska, zebys potem nie pozalowala, bo zostaniesz stara panna, jako i ja
                    zostalam...
                    • nikka007 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 16:59
                      Czy ja wiem, Bab. Tego. Ja chyba męża to nawet mam, w każdym razie ktoś mi się
                      w mailach tak podpisuje. To bym się musiała rozwodzić, a on prawnikiem
                      jest.Eeee...
                    • agentcooper Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 17:21
                      pizmak31 napisała:

bo zostaniesz stara panna, jako i ja zostalam...

eee tam, Ty mloda du.. jestes....
                      • aislinn Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 19:44
                        taa, w odróżnieniu od aislinn która stara du.. jest smile
                    • mallina Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 20:00
                      pizmak31 napisała:

> Ej, Wnuska, zebys potem nie pozalowala, bo zostaniesz stara panna, jako i ja
                      > zostalam...

Pizmaku co Ty opowiadasz - nie ma czegos takiego jak stara panna! to bylo w
                      czasach naszych prababek!!!!!!!!!
            • mesmeredia Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 13:23
              teddy4 napisał:

> Pierwszy etap rekrutacji został zakończony. Ja oraz moi konsultanci z
              czołowej
              > firmy Executive Search byliśmy zbudowani poziomem nadesłanych i
              nienadesłanych
              > aplikacji. Mieliśmy naprawdę ciężkie zadanie by wytypować osoby do drugiego
              > etapu czyli tak lubianego assessment centre. Prosimy więc następujące osoby
              > (Piżmak31, Mesmeredia, Nikka007, Huney, N_eska, Astir, Mallina, Cze67, Aneta)
              o
              >
              > przygotowanie się z następujących zagadnień:

O wreszcie jakaś miła wiadomość wink Właśnie przyszłam sobie i proszę... smile)))
              I.
            • n_eska71 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 02.06.03, 23:48
              Firma Executive Search.
              Radzę przyjrzeć się jej dokładnie. Profesjonalizm działania stoi pod dużym
              znakiem zapytania.
              Sama, wbrew własnej woli, a nawet przy sugerowanym lekkim oporze, stałam się
              szczęśliwym 'wybrańcem' losu -przeszłam do drugiego etapu. Jeśli w tym
              procederze, zarysuje się jakaś prawidłowość, to kto wie... Może nawet wygram.
              I co wtedy? Chwili spokoju bym nie miała:

-tłumy przewijających się przez dom indywiduów- ze szczególnym uwzględnieniem
              perkusistów jakichś
              -życie w ciągłych rozjazdach między Warszawą a Krakowem
              -nocna bezsenność, spowodowana ogłuszającym chrapaniem
              -jedynie to molestowanie seksualne wydaje się być jakimś jasnym punktem
              w umowie, ale czy to przypadkiem nie są tylko mity, fantazje i urojenia
              zdesperowanego człowieka?

W każdym razie jeśli niezamierzenie wygram, to zlicytuję pracę u Teddy'ego na
              aukcji. Może trafi się jakaś kolekcjonerka? Mogę przy odrobinie szczęścia,
              nieźle na tym zarobić, bo notowany na giełdzie artystów wartościowych jest, a
              i jego duże zaplecze intelektualne nie powinno tu znacząco przeszkodzić.
              Dodam, że z nikim nie zamierzam dzielić się dochodami. W biznesie nie ma
              miejsca na sentymenty, choć muszę przyznać, że lubię tego człowieka. Ale każdy
              przecież ma jakieś słabości.
              • teddy4 wszędzie to SLD 03.06.03, 12:30
                Już nawet spokojnie nie da się znaleźć p.o. żony na czarno. To SLD wszędzie się
                wciska i wszystko obsadza swoimi ludźmi. Oto sms jaki dostałem od czołowego
                dxziałacza tej patii : "Może byś wrócił do Oli Jakubowskiej. To jest świetna
                koleżanka - pracowita i lojalna. Precz z siepactwem. Chwała nam i naszym
                koleżankom. Ch.... precz!" A potem ten pan zadzwonił i powiedział : "Mam
                nadzieję, że pamiętasz kto zadawał ci najłatwiejsze pytania w Wielkiej
                Grze....".

Powiadomiłem już posłów Ziobro i Rokitę. Ten drugi nawet od razu chciał przyjść.
                • pizmak31 Re: wszędzie to SLD 03.06.03, 12:37
                  Chcial przyjsc na Cetrum Oceny, of kors. Ty to masz powodzenie, Teddy.
                  Pogratulowac.
                  • cze67 wszędzie to LSD 03.06.03, 12:39

• pizmak31 wszedzie to BHP 03.06.03, 12:41
      • cze67 wszedzie to KGB 03.06.03, 12:41
        • mesmeredia wszedzie to ZHP :-P 03.06.03, 12:45

• gregkor Re: wszedzie to PKP..:)) 03.06.03, 12:46
            • pizmak31 wszedzie to OHP i LOP 03.06.03, 12:48
          • pizmak31 wszedzie to 03.06.03, 12:47
          • teddy4 jeszcze jedna nieprzespana noc 03.06.03, 12:49
            Jeszcze tylko jedna nieprzespana noc i już jutro wszystko będzie jasne.....
            • cze67 Re: jeszcze jedna nieprzespana noc 03.06.03, 12:50
              teddy4 napisał:

> Jeszcze tylko jedna nieprzespana noc i już jutro wszystko będzie jasne.....

Z SLD czy z BHP?
              • pizmak31 Re: jeszcze jedna nieprzespana noc 03.06.03, 13:08
                Jeju, wiadomo kto wygra... Wszedzie ta K O R U P C J A.
                • janek_ziobro Re: jeszcze jedna nieprzespana noc 03.06.03, 13:57
                  pizmak31 napisała:

> Jeju, wiadomo kto wygra... Wszedzie ta K O R U P C J A.
                  wszędzie to TWA... tfu.
    • pizmak31 Re: zawiadomienie o rekrutacjiCzołowy forumowicz 04.06.03, 11:35
      Ej, no i co jest? Kiedy wyniki? Nie, zebym wywierala jakis wplyw na komisje w
      Centrum Oceny, ale tez musze miec czas na lifting, odsysanie tluszczu,
      przeszczepy i takie tam inne drobnostki, zeby jakos wygladac. W razie, jak
      wygram... Brat pewnie tez by chcial wiedziec. W razie, jak wygra...
      • teddy4 THE WINNER IS...... 04.06.03, 13:06
        Cze 67!!!!!

Gratulacje dla Cze. Za tą kandydaturą przemawiało długoletnie doświadczenie
        Cze67 w pracy na podobnym stanowisku (p.o. męża), jego wegetarianizm
        ukierunkowany na sposób włoski i wysoki (co zrozumiałe) poziom tolerancji w
        stosunku do innych kandydatek. Centrum Oceny zwróciło także uwagę na
        elastyczność kandydata w obszarze dopasowania się do preferowanych wymiarów.

Dziękujemy pozostałym kandydatom i kandydatkom. Jeśli tylko w naszej bazie
        danych pojawią się odpowiednie oferty - będziemy z Wami w kontakcie.

• nikka007 Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:13
          ale co z tym molestowaniem seksualnym, hę?
          • teddy4 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:17
            nikka007 napisała:

> ale co z tym molestowaniem seksualnym, hę?

No więc będziemy obaj molestować różne koleżankismile)))).
            • nikka007 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:49
              Tylko żeby młode i ładne były!
          • cze67 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:19
            nikka007 napisała:

> ale co z tym molestowaniem seksualnym, hę?

Wszystko dobrze. Ja bardzo lubię.

Teddy, dziękuję! Może jestem nieskromny, ale spodziewałem się tego wyboru. Po
            tym jak na mnie spojrzałeś w 3 minucie naszego spotkania, wiedziałem, że
            jesteśmy dla siebie stworzeni. Poza tym, przemawia za mną moje wieloletnie
            doświadczenie...
            • pizmak31 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:24
              Wszystko fajnie, tyle ze Cze ma alergie na balagan, ma okropna alergie na
              balagan... Nawet drobny przedmiot nie na tym miejscu powoduje u niego wysypke i
              zaczerwienienie spojowek. A tak, poza tym, to gratuluje, Brat. Wiedzialam, ze
              zrobisz kariere. Nie to co siostra, stara panna. k...a
              • cze67 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:26
                pizmak31 napisała:

> Wszystko fajnie, tyle ze Cze ma alergie na balagan, ma okropna alergie na
                > balagan... Nawet drobny przedmiot nie na tym miejscu powoduje u niego wysypke
                i zaczerwienienie spojowek.

Eeeee tam.... Nie demonizujmy. Tylko wysypka.
              • miecio4 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:27
                pizmak31 napisała:

> Nie to co siostra, stara panna.

Nie ma co sie użalać tylko rób Pizmaku swoją rekrutacje- przeciez to takie
                proste.
                Swoją drogą kiedyś rozmawiałem z Teddym o związkach męsko-męskich i odniosłem
                wrażenie że go to nie interesuje- a tu proszę bardzo. Ludzie sie zmieniają...
                • cze67 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:30
                  miecio4 napisał:

> Nie ma co sie użalać tylko rób Pizmaku swoją rekrutacje- przeciez to takie
                  > proste.
                  > Swoją drogą kiedyś rozmawiałem z Teddym o związkach męsko-męskich i odniosłem
                  > wrażenie że go to nie interesuje- a tu proszę bardzo. Ludzie sie zmieniają...

Może kandydat był nieodpowiedni...?
              • mallina Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:28
                na, i tak sie to konczy..szuka sie kobiety a w ostatecznosci i mezczyzna
                wystarczy..
                wobec tego mysle ze poszukujac kolezanki w celu dzielenia z nia zycia trafi sie
                jakis odpowiedni meski kandydatsmile)))))
                • pizmak31 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:31
                  Fajnie w sumie beda mieli. O babach se pogadaja, o muzyce, do kina pojda
                  razem... Piwa sie napija. Ze sokiem. Bajka.
                  • mallina Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:42
                    nooo..jak sie z kolezanka tak mieszka to tez jest fajnie...zabieg kosmetyczne
                    nie wywoluja zdziwienia, mozna nie robic zarcia caly dzien, mozna poplotkowac o
                    kolegach, rozmowy telefoniczne moga trwac w nieskonczonosc i nikt nie marudzi,
                    ewentualne porzadki szybciej ida, a jak sie razem wyjdzie do jakiejs milej
                    knajpy to hmmm...
                    ech....
                  • nikka007 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:51
                    Olej ich. My sobie własny casting zrobimy.Ot co ;P
                    • mallina Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 13:55
                      oferty tylko ze zdjeciami...
                      nie ma co udawac ze to niewazne...
                      • pizmak31 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 14:05
                        ja tam z moja kolezanka i Wnuska zarazem to co jakis czas i od dawna razem
                        sypiamy, a godzin rozmow o chlopach to by nikt nie zliczyl...
                        • nikka007 Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 14:10
                          Bab, no wstyd tak się przyznawać. Już nie będę wink.
                          Więc do mojego prywatnego następnego etapu przeszli : Dave Gahan, Dave Navarro,
                          Trent Reznor, Kirk Hammet, Jaz Coleman i Ajdorius smile)))))))))))))))))))) ( bo
                          jest uczynny i bardzo miły tongue_out)
                        • mallina Re: Wszystko fajnie... 04.06.03, 14:12
                          ja tez milo wspominam tydzien co goscilam u siebie swoja kolezanke..ech..to
                          byly luzy..
                          nawet w temacie pomieszkiwania wymyslilam pewna koncepcje..wink
        • mesmeredia A ja podważam ważność wyboru 04.06.03, 13:32
          i spotkamy się na stopie sądowej, a co? Zwykła korupcja... Ech... wink
          I.
          Może zacznę zbierać podpisy i oprotestujemy? Mogę się nawet oflagować.
          • cze67 Re: A ja podważam ważność wyboru 04.06.03, 13:36
            mesmeredia napisała:

> i spotkamy się na stopie sądowej, a co? Zwykła korupcja... Ech... wink
            > I.
            > Może zacznę zbierać podpisy i oprotestujemy? Mogę się nawet oflagować.

Zazdrość Cię kiedyś zgubi...
            • mesmeredia Re: A ja podważam ważność wyboru 04.06.03, 13:38
              cze67 napisał:

>
              > Zazdrość Cię kiedyś zgubi...
              >

Zdobędę za to intratną posadkę tongue_out
              Łokciami, panowie i panie, łokciami...
              I.
    • n_eska71 Teddy! Trafny wybór! :))) 04.06.03, 23:52
      Cze! Gratulacje!!!
      Będziesz doskonałym p.o. żony.
      A jak przyjęła wiadomość Twoja żona? Czy już rozpisała ofertę dla ewentualnego
      p.o. męża? Bo Ty przecież wyjeżdżasz do Warszawy.
      • cze67 Re: Teddy! Trafny wybór! :))) 05.06.03, 11:27
        n_eska71 napisała:

> Cze! Gratulacje!!!
        > Będziesz doskonałym p.o. żony.

Wiadomo!

> A jak przyjęła wiadomość Twoja żona? Czy już rozpisała ofertę dla
        ewentualnego p.o. męża? Bo Ty przecież wyjeżdżasz do Warszawy.

Mam nadzieję, że obowiązki p.o. żony będę mógł wspaniale spełniać na odległość.
        Keine Grenze, jak mawia wieszcz.
        PS. Acha, moja żona też jest p.o.
        • pizmak31 Re: Teddy! Trafny wybór! :))) 05.06.03, 11:31
          Dobrze, ze siostra nie p.o....
          • kuba_strzyczkowski JESTEM ZA A NAWET PRZECIW 05.06.03, 12:16
            Chciałem obu Panów zaprosić do udziału w swojej audycji "Za a nawet przeciw", w
            której podyskutujemy o tym czy godzi się, żeby p.o. żony został mężczyzną.
            Obecność obowiązkowa.

PS. Szczegóły audycji proponuję omówić w klubie UTOPIA. A dla Państwa red.
            Rokos za chwilę zagra zespół Arcziw.
            • cze67 Re: JESTEM ZA A NAWET PRZECIW 05.06.03, 12:28
              kuba_strzyczkowski napisał:

> Chciałem obu Panów zaprosić do udziału w swojej audycji "Za a nawet przeciw",
              w której podyskutujemy o tym czy godzi się, żeby p.o. żony został mężczyzną.
              > Obecność obowiązkowa.

MNie i teddyego? My przecież mamy to samo zdanie na ten temat!
        • n_eska71 Re: Teddy! Trafny wybór! :))) 05.06.03, 22:01
          cze67 napisał:

> Mam nadzieję, że obowiązki p.o. żony będę mógł wspaniale spełniać na
          >odległość. Keine Grenze, jak mawia wieszcz.

Korespondencyjne gotowanie, sprzątanie, prasowanie i szycie?!
          Bardzo nowatorskie.

PS. Cze, czy mógłbyś mi odpowiedzieć na pytanie, które Ci zadałam na wątku:
          "O kim z TWA teraz myślisz?"
          Znajdziesz je na pewno- nagłówek jest dość ekspresyjny! smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka