gdytyjeszczenamucheptapta 17.06.07, 14:17 www.born-today.com/Today/06-17.htm Możecie mu osobiście wysłać życzenia, jako i ja uczyniłem. Na pewno mu je przekażą. Jello doesn't use computer www.alternativetentacles.com/contact.php?sd=0iiVdH1TP-dzuzyHai6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetmary Re: 100 lat Jello! 17.06.07, 17:08 Wszystkiego najlepszego, Jello! Ależ on był kiedyś piękny... Całoroczny św. Mikołaj. Zobaczcie ile świetnej muzy ROZDAJE. www.alternativetentacles.com/mp3.php?sd=RlIFVZdnki5aBh2J5Ul I nie marudzić mi, że rock się kończy. A ten cover lubię prawie tak samo jak oryginał Dead Kennedys www.youtube.com/watch?v=w_g88aUJWjU Odpowiedz Link Zgłoś
samobcy Re: 100 lat Jello! 17.06.07, 21:44 sweetmary napisała: > Wszystkiego najlepszego, Jello! Ależ on był kiedyś piękny... Całoroczny św. > Mikołaj. Zobaczcie ile świetnej muzy ROZDAJE. Swego czasu punkowcy wyśmiewali go, że wyłudza od młodych kapel płyty Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: 100 lat Jello! 17.06.07, 22:01 samobcy napisał: > Swego czasu punkowcy wyśmiewali go, że wyłudza od młodych kapel płyty Różnie o tym mówią. Jak ktoś jest karłem, to przeważnie chce być olbrzymem - bywa, że za wszelką cenę. Dead Kennedys to być może najlepsza kapela punkowa ever. Jeśli Biafra "wyłudzał" od jakichś młodych punków nagrania, to po to, żeby je ewentualnie wydać w AT. I raczej on im robił przysługę, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: 100 lat Jello! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:57 gdytyjeszczenamucheptapta napisał: > Możecie mu osobiście wysłać życzenia, jako i ja uczyniłem. Na pewno mu je > przekażą. Jello doesn't use computer Ale komu dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś