Gość: t.o.m.e.k IP: 213.76.149.* 08.07.03, 10:33 No wspaniałe zdjęcie daliście do zilustrowania tego newsa - Purple z Lordem i Blackmore'em, podczas gdy akurat tych dwóch panów nie będzie, o czym zreszta piszecie... No ale w zdjęciach i podpisach do newsów muzycznych Wyborcza zawsze była dobra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucas Re: Deep Purple: dwa koncerty w Polsce IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 22:33 Jak dostać bilety na ten koncert ?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: Deep Purple: dwa koncerty w Polsce 13.07.03, 22:42 Super wiadomość! Na pewno na jeden z tych koncercików się wybiorę. Mam nadzieję że nowa płytka będzie bez Lorda równie dobra jak płyty z nim - no może nie wszystkie bo do ostatniej do tej pory się nie przekonałem. Wizerunku nie poprawił nawet koncercik, ale za to "The battle rages on" swego czasu bardzo przyjemnie mnie zaskoczyla. Oby "Bananas" nie było odpowiednikiem "Bananowych drzew" Róż Europy jeśli. Szkoda tylko że na koncercie widać, ze chłopaki swój wiek juz mają ale czymże jest to w porównaniu z tą muzyką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Chryste-trzymajcie mnie!!!!:-( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 00:05 Czy w tej Wyborczej naprawdę pracują tłumoki? Co news to jakieś błędy. Dają zdjęcie z Lordem i Blackmorem, których już nie ma w zespole i w dodatku dają ZŁE terminy koncertów!!!!!!!!!! Wystarczy wejść na stronę www.deep-purple.com, by przekonać się, ze koncert w Poznaniu będzie 2 grudnia a w Katowicach dzień później!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Chryste-trzymajcie mnie!!!!:-( 14.07.03, 09:03 > Czy w tej Wyborczej naprawdę pracują tłumoki? Co news to jakieś > błędy. Dają zdjęcie z Lordem i Blackmorem, których już nie ma w > zespole i w dodatku dają ZŁE terminy koncertów!!!!!!!!!! A Ty siedź cicho wichrzycielu - Gazeta wie lepiej, i to wiadomo od dawna (a ona sama wie najlepiej, że wie lepiej). To ty nie wiesz, że z gazetą Wyborczą sie nie dyskutuje? A jeśli nawet fakty sie nie zgadzają, to tym gorzej dla faktów! A tak na poważnie - pamiętasz jak w innej informacji dali zdjęcie Drinkersów i podpisali je jako Deep Purple? Trzeba by chyba zrobić z tego screenshota i wysłać do zespołu - to się chłopaki uśmieją... Anyway - do zobaczenia na koncertach! A jeśli ktoś chce na miesiąc przed premierą usłyszeć nowy album Purpli "Bananas", zapraszam na zlot fanclubu - więcej informacji: www.purpleworld.w.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willi A zdjęcie tkwi nadal... IP: *.icpnet.pl 14.07.03, 22:28 ...I daty koncertów - 3.12 i 4.12 - również. "Wyborcza" jak widać (i jak chwalą się jej władcy) jest zawsze wierna temu, co napisze... A co będzie, jak 4 grudnia wybiorę się do Katowic i w Spodku zamiast Purpli zobaczę orkiestrę górniczą? Odpowiedz Link Zgłoś