Dodaj do ulubionych

Dandy Warhols

08.07.03, 22:00
Czy ktos słyszał ich nową płytę ("Welcome To The Monkey House")? jesli tak,
to jakie wrażenia? Ja mam jeszcze przesłuchanie przed soba, ale oni zawsze
byli dość intrygującym bandem smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Koala Re: Dandy Warhols IP: *.osowa.gda.osk.pl 08.07.03, 23:35
      to jest dobra płyta pop.
      to nie jest dobra płyta dandy warhols.
      • fallingsky Re: Dandy Warhols 08.07.03, 23:42
        Heh... przeczytałam dość entuzjastyczną recenzję na nuta.pl i odżyły moje
        uczucia do dandy Warhols. Jestem kompletnym laikiem jeśli o nich chodzi...
        słyszałam tylko pojedyncze utwory, większość jeden raz. I tak jakimś sposobem
        ich zapamiętałam (bo SĄ intrygujący) i doszłam do wniosku, że nowa płyta to
        znak, aby ją kupić wink
        • Gość: Koala Re: Dandy Warhols IP: *.osowa.gda.osk.pl 08.07.03, 23:52
          Wiesz, to nie jest tak, że to jest zła płyta. Po prostu dla mnie - osoby,
          ktora DW zna od dawna, mimo wszystko nie taka jak by sie chcialo zeby byławink
          Mozesz tez przeczytac moją probe opisu tej plyty (choc oczywiscie nie tak
          dobrą jak na nuta.pl wink )

ecdlpl.no-ip.org/screenagers/index.php?service=albums&action=show&id=38
          wink
          • fallingsky Re: Dandy Warhols 09.07.03, 00:02
            Heh, muszę Cie rozczarować - Twoja recenzja zachęciła mnie do kupna aż dwóch
            albumów DW tongue_out Dzięki wielkie!

p.s. A za wstęp do recenzji DW, nalezy Ci się redakcja nuty.pl na deser *lol*
            • Gość: Koala Re: Dandy Warhols IP: *.osowa.gda.osk.pl 09.07.03, 00:11
              fallingsky napisała:

> Heh, muszę Cie rozczarować - Twoja recenzja zachęciła mnie do kupna aż dwóch
              > albumów DW tongue_out Dzięki wielkie!
              ależ miło miwink można je czasami tanio znalezc. "13 tales" za 35 zl bodajze.
              >
              > p.s. A za wstęp do recenzji DW, nalezy Ci się redakcja nuty.pl na deser *lol*
              nie chcę mieć niestrawności tongue_out

tak w ogole to jakbys miala ochote to zapraszam do zalozenia konta na
              stroncesmile to na tyle.. ide spac wink
              • fallingsky Re: Dandy Warhols 09.07.03, 00:15
                heh, odrobina autoreklamy na koniec? wink
                Dobranoc i dzięki za odp. w sprwie dw!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka