sterek 15.07.03, 13:08 slucham tej plyty....juz ponad rok.....i jeszcze mi sie nie znudzila..)) chodzi naturalnie o ..."Holes In The Wall"......mam nadzieje....ze chlopaki zachwyca nas wkrotce czyms nowym.....czekam zniecierpliwiony bardzo )) a jak Wam sie to podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jeden Re: The Electric Soft Parade... IP: *.wp-sa.pl 15.07.03, 14:33 sterek napisał: > slucham tej plyty....juz ponad rok.....i jeszcze mi sie nie znudzila..)) > chodzi naturalnie o ..."Holes In The Wall"......mam nadzieje....ze chlopaki > zachwyca nas wkrotce czyms nowym.....czekam zniecierpliwiony bardzo )) > > > a jak Wam sie to podoba??? Czy to zostało wydane w Polsce? Szukałem swojego czasu, ale ponieważ nie dałem rady odpuściłem sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: The Electric Soft Parade... 15.07.03, 15:13 Bardzo lubię. Jak na debiut było naprawdę bardzo dobrze. Gdzieś blisko Doves, South, może chwilami Oasis... Nowa płyta miała być, ale nic nie wiem o tym żeby wyszła. PS. Sterek - jeśli nadal interesuje Cię Opposition, to kiedyś wysłałem Ci maila, nie wiem czy odebrałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
sterek Re: The Electric Soft Parade... 15.07.03, 16:00 ilhan )))....przyjacielu...ja Tobie wlasnie dzisiaj odpisalem....ale wynika z tego ....ze albo nie zagladales do skrzynki.....albo mail nie doszedl (((( w kazdym razie....stokrotne dzieki za soulseek-a......super super super !!!!! Opposition juz mam....)))))).....wlasnie tam sciagany....... Jeden....jezeli Cie interesuje posluchanie Electric.....zglos sie do mnie pod znany adres e-mail pomyslimy ))) pozdr sterek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: The Electric Soft Parade... IP: *.wp-sa.pl 15.07.03, 16:02 sterek napisał: > ilhan )))....przyjacielu...ja Tobie wlasnie dzisiaj odpisalem....ale wynika > z tego ....ze albo nie zagladales do skrzynki.....albo mail nie doszedl (((( > w kazdym razie....stokrotne dzieki za soulseek-a......super super super !!!!! > Opposition juz mam....)))))).....wlasnie tam sciagany....... > > > Jeden....jezeli Cie interesuje posluchanie Electric.....zglos sie do mnie pod > znany adres e-mail pomyslimy ))) > > pozdr > > > sterek Sterek... czy Electric... kupowałeś w Polsce, znaczy się czy istnieje w tym śmiesznym kraju dystrybucja tej płyty czy kupowałeś przez zachodni sajt? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: The Electric Soft Parade... 15.07.03, 16:09 sterek napisał: > ilhan )))....przyjacielu...ja Tobie wlasnie dzisiaj odpisalem....ale > wynika z tego ....ze albo nie zagladales do skrzynki.....albo mail nie > doszedl (((( Mail nie doszedł. > w kazdym razie....stokrotne dzieki za soulseek-a......super super super !!!!! > Opposition juz mam....)))))).....wlasnie tam sciagany....... Masz wszystko? Bo jeśli czegoś Ci brakuje, to ja, jeśli mam, zgram i udostępnię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sterek Re: The Electric Soft Parade... 16.07.03, 12:15 ilhan .....udalo mi sie ostatnio przez polskie Allegro kupic plyle " Blue Alice Blue "....za smieszne 33 ZL...niesamowite !!!...mam jeszcze w oryginale "War begins at home" i " Breaking the silence"....natomiast przez soulseek-a sciagnalem "Intimacy" , "Promises" and " Empire Days" ........ )))))))))))))))))....czyli chyba wszystko....zostaje jeszcze oczywiscie plytka "Horseshoe in the glove" - SO......bylem na jej tropie w internetowym domu aukcyjnym ebay....i przegapilem (impreza)....a CD ktos kupil za jedyne 6.99 $...)) tylko pale wziac...i w leb sie walic ) hehehe ale jakbys to mial.....chetnie skorzystam Jeden>...o ile wiem w Polsce nikt tej plyty nie wydal... pozdr sterek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: The Electric Soft Parade... IP: *.wp-sa.pl 16.07.03, 13:05 sterek napisał: > ilhan .....udalo mi sie ostatnio przez polskie Allegro kupic plyle " Blue > Alice Blue "....za smieszne 33 ZL...niesamowite !!!...mam jeszcze w > oryginale "War begins at home" i " Breaking the silence"....natomiast przez > soulseek-a sciagnalem "Intimacy" , "Promises" and " Empire Days" ........ > )))))))))))))))))....czyli chyba wszystko....zostaje jeszcze oczywiscie > plytka "Horseshoe in the glove" - SO......bylem na jej tropie w internetowym > domu aukcyjnym ebay....i przegapilem (impreza)....a CD ktos kupil za jedyne > 6.99 $...)) tylko pale wziac...i w leb sie walic ) hehehe > ale jakbys to mial.....chetnie skorzystam > > > > Jeden>...o ile wiem w Polsce nikt tej plyty nie wydal... > > pozdr > > sterek Tak też myślałem... dzięki za info... poszukam, gdzieś na amazonie. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Ekhm, ekhm... 16.07.03, 13:26 Gość portalu: Jeden napisał(a): > sterek napisał: > > Jeden>...o ile wiem w Polsce nikt tej plyty nie wydal... > > > > pozdr > > > > sterek > > Tak też myślałem... dzięki za info... poszukam, gdzieś na amazonie. www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.szukajctx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden Re: Ekhm, ekhm... IP: *.wp-sa.pl 16.07.03, 13:38 A jednak... ) dzieki Madee1 Odpowiedz Link Zgłoś
sterek Re: Ekhm, ekhm... 16.07.03, 14:37 rzeczywiscie....wyszlo w Polsce...madee +++++++ )) jezeli jest tu wazna kwestia ceny??.....w amazon.de...kosztuje ona obecnie 8.99 € pozdr sterek Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: The Electric Soft Parade... 15.07.03, 17:34 Ja bardzo lubię tę płytę, chętnie bym posłuchała czegoś nowego również... A 'Holes...' zamówiłam w merlin.pl chyba... Odpowiedz Link Zgłoś