Dodaj do ulubionych

The Electric Soft Parade...

15.07.03, 13:08
slucham tej plyty....juz ponad rok.....i jeszcze mi sie nie znudzila..smile))
chodzi naturalnie o ..."Holes In The Wall"......mam nadzieje....ze chlopaki
zachwyca nas wkrotce czyms nowym.....czekam zniecierpliwiony bardzo smile))

a jak Wam sie to podoba???
Obserwuj wątek
    • Gość: Jeden Re: The Electric Soft Parade... IP: *.wp-sa.pl 15.07.03, 14:33
      sterek napisał:

> slucham tej plyty....juz ponad rok.....i jeszcze mi sie nie znudzila..smile))
      > chodzi naturalnie o ..."Holes In The Wall"......mam nadzieje....ze chlopaki
      > zachwyca nas wkrotce czyms nowym.....czekam zniecierpliwiony bardzo smile))
      >
      >
      > a jak Wam sie to podoba???

Czy to zostało wydane w Polsce? Szukałem swojego czasu, ale ponieważ nie dałem
      rady odpuściłem sobie.
    • ilhan Re: The Electric Soft Parade... 15.07.03, 15:13
      Bardzo lubię. Jak na debiut było naprawdę bardzo dobrze. Gdzieś blisko Doves,
      South, może chwilami Oasis... Nowa płyta miała być, ale nic nie wiem o tym żeby
      wyszła.
      PS. Sterek - jeśli nadal interesuje Cię Opposition, to kiedyś wysłałem Ci
      maila, nie wiem czy odebrałeś...
      • sterek Re: The Electric Soft Parade... 15.07.03, 16:00
        ilhan smile)))....przyjacielu...ja Tobie wlasnie dzisiaj odpisalem....ale wynika
        z tego ....ze albo nie zagladales do skrzynki.....albo mail nie doszedl sad((((
        w kazdym razie....stokrotne dzieki za soulseek-a......super super super !!!!!
        Opposition juz mam....smile)))))).....wlasnie tam sciagany.......

Jeden....jezeli Cie interesuje posluchanie Electric.....zglos sie do mnie pod
        znany adres e-mail pomyslimy smile)))

pozdr

sterek
        • Gość: Jeden Re: The Electric Soft Parade... IP: *.wp-sa.pl 15.07.03, 16:02
          sterek napisał:

> ilhan smile)))....przyjacielu...ja Tobie wlasnie dzisiaj odpisalem....ale
          wynika
          > z tego ....ze albo nie zagladales do skrzynki.....albo mail nie doszedl sad((((
          > w kazdym razie....stokrotne dzieki za soulseek-a......super super super !!!!!
          > Opposition juz mam....smile)))))).....wlasnie tam sciagany.......
          >
          >
          > Jeden....jezeli Cie interesuje posluchanie Electric.....zglos sie do mnie pod
          > znany adres e-mail pomyslimy smile)))
          >
          > pozdr
          >
          >
          > sterek

Sterek... czy Electric... kupowałeś w Polsce, znaczy się czy istnieje w tym
          śmiesznym kraju dystrybucja tej płyty czy kupowałeś przez zachodni sajt?
        • ilhan Re: The Electric Soft Parade... 15.07.03, 16:09
          sterek napisał:

> ilhan smile)))....przyjacielu...ja Tobie wlasnie dzisiaj odpisalem....ale
          > wynika z tego ....ze albo nie zagladales do skrzynki.....albo mail nie
          > doszedl sad((((

Mail nie doszedł.

> w kazdym razie....stokrotne dzieki za soulseek-a......super super super !!!!!
          > Opposition juz mam....smile)))))).....wlasnie tam sciagany.......

Masz wszystko? Bo jeśli czegoś Ci brakuje, to ja, jeśli mam, zgram i udostępnię.

Pozdrawiam.
          • sterek Re: The Electric Soft Parade... 16.07.03, 12:15
            ilhan smile.....udalo mi sie ostatnio przez polskie Allegro kupic plyle " Blue
            Alice Blue "....za smieszne 33 ZL...niesamowite !!!...mam jeszcze w
            oryginale "War begins at home" i " Breaking the silence"....natomiast przez
            soulseek-a sciagnalem "Intimacy" , "Promises" and " Empire Days" ........
            smile)))))))))))))))))....czyli chyba wszystko....zostaje jeszcze oczywiscie
            plytka "Horseshoe in the glove" - SO......bylem na jej tropie w internetowym
            domu aukcyjnym ebay....i przegapilem (impreza)....a CD ktos kupil za jedyne
            6.99 $...smile)) tylko pale wziac...i w leb sie walic smile) hehehe
            ale jakbys to mial.....chetnie skorzystam

Jeden>...o ile wiem w Polsce nikt tej plyty nie wydal...

pozdr

sterek
            • Gość: Jeden Re: The Electric Soft Parade... IP: *.wp-sa.pl 16.07.03, 13:05
              sterek napisał:

> ilhan smile.....udalo mi sie ostatnio przez polskie Allegro kupic plyle " Blue
              > Alice Blue "....za smieszne 33 ZL...niesamowite !!!...mam jeszcze w
              > oryginale "War begins at home" i " Breaking the silence"....natomiast przez
              > soulseek-a sciagnalem "Intimacy" , "Promises" and " Empire Days" ........
              > smile)))))))))))))))))....czyli chyba wszystko....zostaje jeszcze oczywiscie
              > plytka "Horseshoe in the glove" - SO......bylem na jej tropie w internetowym
              > domu aukcyjnym ebay....i przegapilem (impreza)....a CD ktos kupil za jedyne
              > 6.99 $...smile)) tylko pale wziac...i w leb sie walic smile) hehehe
              > ale jakbys to mial.....chetnie skorzystam
              >
              >
              >
              > Jeden>...o ile wiem w Polsce nikt tej plyty nie wydal...
              >
              > pozdr
              >
              > sterek

Tak też myślałem... dzięki za info... poszukam, gdzieś na amazonie.
              • madee1 Ekhm, ekhm... 16.07.03, 13:26
                Gość portalu: Jeden napisał(a):

> sterek napisał:
                > > Jeden>...o ile wiem w Polsce nikt tej plyty nie wydal...
                > >
                > > pozdr
                > >
                > > sterek
                >
                > Tak też myślałem... dzięki za info... poszukam, gdzieś na amazonie.

www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.szukajctx
                • Gość: Jeden Re: Ekhm, ekhm... IP: *.wp-sa.pl 16.07.03, 13:38
                  A jednak... smile) dzieki Madee1
                • sterek Re: Ekhm, ekhm... 16.07.03, 14:37
                  rzeczywiscie....wyszlo w Polsce...madee +++++++ smile))
                  jezeli jest tu wazna kwestia ceny??.....w amazon.de...kosztuje ona obecnie
                  8.99 €

pozdr

sterek
    • madee1 Re: The Electric Soft Parade... 15.07.03, 17:34
      Ja bardzo lubię tę płytę, chętnie bym posłuchała czegoś nowego również...
      A 'Holes...' zamówiłam w merlin.pl chyba...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka