Dodaj do ulubionych

w oczekiwaniu na Jacka Bauera

10.10.07, 17:13
oszalal czy co???????
mam tylko nadzieje, ze nowy sezon bedzie o czasie

Najwyraźniej Kiefer Sutherland stwierdził, że nie chce być gorszy od dziewczyn
i nie tylko wsiadł za kółko po pijaku, będąc na okresie próbnym po podobnym
numerze jaki wyciął parę miesięcy wcześniej, ale również postanowił zawrócić w
najmniej odpowiednim miejscu na autostradzie.

Nieprzepisowe zachowanie aktora znanego z Ludzi honoru nie umknęło uwadze
czujnym stróżom prawa i tak sprawa aktora trafiła przed srogie oblicze
sędziów. Mimo dobrze opłaconego adwokata, który pojawił się w sądzie w jego
imieniu, Sutherlandowi grozi nie tylko 48-dniowa odsiadka ale również
obowiązkowe uczestnictwo w programie, dla kierowców, którzy z siadania za
kółkiem po pijaku zrobili regułę (tak, to ten sam program, w którym
uczestniczy od niedawna Nicole Richie).

Ostateczne decyzje w sprawie zapadną w przyszłym tygodniu. Jak na razie aktor
postanowił się oficjalnie pokajać. - Bardzo mi przykro, że sprawiłem przykrość
mojej rodzinie, przyjaciołom i współpracownikom. Bardzo doceniam wsparcie
jakie otrzymałem w ciągu tych ostatnich tygodnia, zarówno to prywatne jaki
profesjonalne. Wzruszające, ale jakoś nam w to trudno uwierzyć.
( www.egoisci.pl )
Obserwuj wątek
    • grimsrund Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 10.10.07, 22:16
      Spoko, Jack sie przyznał, tfardziel. Co mu tam. Jak zapakują do
      pierdla, ucieknie helikopterem smile
      • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 11.10.07, 10:53
        nie ucieknie -poswieci sie jak zwykle dla ogolu:

Poszedł na układ i uratował serial
        Kiefer Sutherland uratował siódmą serię serialu "Przez 24 godziny" przyjmując
        zaproponowany przez prokuraturę wyrok za prowadzenie samochodu w stanie nietrzeźwym.
        Sąd w Los Angeles skazał gwiazdora na karę 48 dni pozbawienia wolności, z czego
        18 dni aktor będzie mógł odsiedzieć w grudniu, zaś pozostałe 30 dni dopiero w
        lecie przyszłego roku, dzięki czemu telewizja Fox nie będzie musiała zmieniać
        napiętego planu produkcji popularnego serialu.

- Po swoim aresztowaniu Kiefer od początku zapewniał nas, że najważniejsze
        będzie dla niego dobro współpracowników i zrobi wszystko, co w jego mocy, aby
        zapobiec przerwaniu produkcji. Powiedział, że bez wahania przyjmie wyższą karę,
        aby ratować serial i posady ludzi, z którymi pracuje. Z wydanego wczoraj wyroku
        wynika, że dotrzymał słowa - wyjaśnia rzecznik telewizji Fox.(onet.pl)
        • mameluch Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 11.10.07, 11:06
          maj hiroł...smile
          co się dziwić? siedzi dwa lata w chińskim więzieniu (do tego do nikogo się nie
          odzywa), potem poświęcają go jego przyjaciele itp., to odreagować nie może
          kilkoma głębszymi?wink
          • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 11.10.07, 11:42
            smile)))))

no i takie paredziesiat dni w dwoch ratach to maly pikus po chinskim wiezieniu

zastanawiam sie jak policja lowi te gwiazdy na procentach.
            jeszcze nigdy auto ktorym jade nie bylo zatrzymane do badania kierowcy, pare
            razy o przekroczona predkosc(w Polsce oczywiscie), ale badan alkomatem nie bylo!
            a w USA ciagle ktos wpada, chyba ze tam drogowka wie gdzie sie ustawicsmile
            • mameluch Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 11.10.07, 12:07
              dla Jacka to jest pobyt w spa będziewink

a ile razy zawracałaś na autostradzie?wink)
              • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 11.10.07, 13:00
                w porownaniu z amerykanskimi niemieckie autostrady to podmiejskie drogismile
                ale maja te zalete, ze naprawde mozna po nich szybko jechac i z zawracaniem
                bylby problem.

pewnie trudno uwierzyc ale pomimo, ze posiadam prawo jazdy, to....sad
                • mameluch Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 11.10.07, 13:48
                  jako że po autostradach się nie poruszam (bo nie mam gdzie i dokądsmile, to też
                  zawracania jeszcze nie próbowałemwink w ogóle to dupa ze mnie, bo po alkoholu też
                  nie jeżdżę. ale jako że maj hiroł dał przykład, właśnie zacząłem się wprawiać -
                  przed chwilą zjadłem rumowego 3bita i zaraz z pracy wychodzę i jadęęęęwink
                  • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 11.10.07, 14:47
                    nie martw sie, w koncu i do Ciebie chyba jakas autostrada dojdzie??
                    jakby w okolicy byl stadion pilkarski, to moglbys liczyc na ME smile

zaczal sie w sklepach sezon swiateczny(cos szybko zaczynaja) i wsrod
                    czekoladowych mikolajow itd pojawily sie pierniki w czekoladzie, co mnie
                    ucieszylo i juz pare spalaszowalam.

poniewaz sama nie prowadze, to tylko napisze, ze z kims kto wypil to nie jezdze,
                    zreszta malo jest osob z ktorymi czuje sie w samochodzie dobrze i bezpiecznie.
                    ale Jack Bauer na pewno swietnie sobie poradzil z zawracaniem na autostradzie
                    tylko ta policja taka wyczulonabig_grin
                    • grimsrund Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 12.10.07, 00:17
                      Ja myślę, że w Holiłudzie to policja specjalnie cięta jest na te
                      gwiazdy. Taka rola społeczna, żeby pokazać narodowi że "nikt nie
                      jest ponad prawem", coby sie lud cieszył i nie pytał polityków o
                      różne inne rzeczy.

No i pewnie jakaś łapówa od brukowca sie każdemu mundurowemu przyda,
                      żeby w razie czego można było cyknąć fotę zachlanego 'celebryta'
                      wypełzającego z samochodu smile
                      • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 12.10.07, 00:28
                        Bauer na pewno nie byl pelzajacy!!!
                        smile
                        pewnie wracal z kolacji na ktorej wypil jednego na lepsze trawienie..
                        we Francji pewnie by sie nie zalapal na kategorie "pijany"smile
                        • mameluch Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 12.10.07, 01:02
                          mje się wydaje, że Jack był niedawno na jakiejś tajnej misji na Filipinach czy
                          gdzieś i jakieś choróbsko stamtąd za nim przypełzło. ale jako że wszystko musi
                          pozostać tajne, nie protestuje kiedy mówią że pijanywink
                          • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 12.10.07, 11:04
                            ze on ma niby jakiegos robaka i systematycznie go musi traktowac odpowiednimi
                            dawkami?
                            pewnie wstydzi sie tez powiedziec, ze jego jakas choroba trafila, zacisnie zeby
                            i wytrzyma
                            • mameluch Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 12.10.07, 11:23
                              niektórzy mężowie stanu pokroju Jacka nie boją się powiedzieć o trawiącej ich
                              chorobie tropikalnej (bacardi zwanejwink
                              • grimsrund Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 12.10.07, 23:57
                                Tak czy owak, S5 w Analu+ już od najbliższego czwartku. A ja
                                wytrzymałem, i nie obejrzałem ani jednego odcinka na DVD smile)

Obawiam sie jednak, że w dniu premiery nie zdzierżę i wszystko
                                pójdzieeee! smile))
                                • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 13.10.07, 00:47
                                  nie mam niestety Canalu, ale mam juz dwa pierwsze sezony na dvd z czego sie
                                  bardzo ciesze, reszte mam nadzieje dokupic w najblizszym czasie.

ale szczerze mowie, ze nowy sezon mam zamiar ogladac na biezacosmile
    • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 18.10.07, 22:18
      Grim, ogladasz dzis?
      na Canal+ piaty sezon
      • grimsrund Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 18.10.07, 22:21
        Zacząłem, ale po zamachu na Palmera nerwowo nie wytrzymałem wink)

Spróbuję całość z odtworzenia później, po robocie smile)
        • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 18.10.07, 23:53
          w sumie Ci zazdroszcze, ze tyle jeszcze przed Toba.
          a ja niedlugo bede sobie przypominac pierwszy sezon, mysle ze w dwa wieczory to
          pojdziesmile
          • grimsrund Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 19.10.07, 00:41
            No tak, już po mnie. A Jack jeszcze bardziej bezlitosny niż przedtem.

Ech, na szczęście brak czasu powstrzyma mnie przed dupnięciem całego
            sezonu za jednym posiedzeniem smile)
    • mallina nie nie nie 08.11.07, 23:11

(AKTUALIZACJA 2 ) Strajk scenarzystów w USA: rozpoczął się. Jak to wpłynie na
      seriale?
      Avatar Utopił Magnes 6 dni temu (syfyportal.com) Pokaż profil
      Kategoria: seriale | Tagi: strajk scenarzyści usa heroes seriale
      The Writers Guild of America (Gildia Scenarzystów... ale to pratchetowo brzmi
      tongue_out) zdecydowała się rozpocząć strajk. 12 tysięcy scenarzystów opuści pracę w
      poniedziałek - przedmiotem sporu są zyski ze sprzedaży DVD, sprzedaży nowymi
      środkami (np. Internet) itp.
      W efekcie można oczekiwać opóźnień w wielu serialach - jak Battlestar Galactica
      (dopiero w kwietniu rozpocznie się czwarty sezon), czy Heroes (sezon zostanie
      przecięty na dwie połowy), a niektórym serialom grozi anulowanie (także Heroes),
      anulowany został także (przynajmniej na razie) spin-off Heroes: Origins.
      Aktualizacja: strajk już się rozpoczął. Wpływ na seriale: Heroes może mieć
      skrócony drugi sezon o połowę, Battlestar Galactica i Atlantis zapewne nie
      odczują tego zbytnio (są już w połowie nakręcone, a premiery są późno lub
      zaplanowana została przerwa), nie wiadomo co z Flashem Gordonem. Lost zaczyna
      się późno, więc pewnie też nie będzie problemów, Dexter ma strajku nie odczuć
      (bo jest już gotowy drugi sezon). Podobnie jak Heroes mogą jednak ucierpieć:
      Smallville, Supernatural, Bionic Woman, Moonlight, Pushing Daisies. Zyskać może
      Jericho, bo chociaż drugi sezon zapewne nie będzie dłuższy niż 7 odcinków, to
      pewnie nie będzie miał konkurencji. Oczywiście strajk nie wpłynie na produkcję
      brytyjskich seriali - Doctor Who, Torchwood.
      Aktualizacja 2: premiery następnych sezonów Lost i 24 mogą także zostać
      opóźnione z powodu strajku.

bagno.wieza.org/story.php?title=AKTUALIZACJA_2__Strajk_scenarzystow_w_USA_rozpocz%C4%85%C5%82_si%C4%99-_Jak_to_wp%C5%82ynie_na_seriale
      • grimsrund Re: nie nie nie 08.11.07, 23:33
        Ale Koleżankie nerwy telepli, aż se nie poedytowała smile

Za 24, LOST, SUPERNATURAL i HEROES do piachu gryzipiórów, reszta
        niech się wali.
        • mallina Re: nie nie nie 09.11.07, 00:24
          jakos naiwnie myslalam, ze ow strajk nie dotknie 24 czy tez Losta..
          ze scenariusze dawno sa zdane itd itp..a tu prosze, szantaze stosujasad
          to Kiefer odsiadke sobie organizuje tak, aby nie zaburzylo to emisji serialu, a
          scenarzysci maja to w dupie
          cos tez mi sie wydaje, ze akurat lwia wiekszosc tych strajkujacych niezla kase
          juz zarabiasmile
          a w Polsce scenarzysci nie chca strajkowacbig_grin
          • mallina lwia czesc -tak chyba brzmi lepiej?? 09.11.07, 00:26
            nerwowy sie czlowiek robi, glupoty wypisuje
            • mameluch Re: lwia czesc -tak chyba brzmi lepiej?? 09.11.07, 00:32
              niech wszyscy, którym w głowach strajkowanie, opuszczą macierzyste seriale i
              ruszą na pomoc scenarzystom 24 coby podźwignąć serial z nizin szóstego sezonusmile
              i oni zyskają (znaczy zastrajkują) i jedyny mnie obchodzący z tych seriali być
              może równieżwink

Heroes byli fajni, ale jakoś przepadło mi kilka odcinków w trakcie pierwszego
              sezonu i nie było sensu w tv śledzić po tej wyrwie, a za ściąganie nie zabrałem
              się w odpowiednim momencie. teraz już nie wiedziałbym nawet gdzie skończyłem
              oglądaćuncertain
              • grimsrund Re: lwia czesc -tak chyba brzmi lepiej?? 09.11.07, 01:24
                Tajest! Funi do boju, pomocy!

Swoją drogą twórca HEROES sam przyznaje, że skopał scenariuszowo
                początek 2 sezonu. Domaganie się w takiej sytuacji kasiory
                przypomina sranie komuś na wycieraczkę i dzwonienie do drzwi z
                prośbą o papier toaletowy... Ale co ja tam wiem sad(

www.ew.com/ew/article/0,,20158840,00.html

"On the chilly Monday morning that Hollywood's writers went on
                strike, Heroes creator Tim Kring called from the streets outside the
                Hollywood studio where his NBC series is shot. ''Yes, I'm picketing
                my own show,'' says the 50-year-old writer-producer. ''So surreal.''

But Kring wasn't calling to discuss labor woes — he was calling to
                explain why Heroes, suffering a creative decline and a 15 percent
                ratings drop from the same period last year, went from Human Torch
                hot to Iceman cold. The good news? A turnaround appears to be under
                way. After weeks of sluggish storytelling, the Nov. 5 episode
                recaptured some of last season's fanciful energy. We've also seen
                the next two episodes — and we like them, too. The cliff-hangers are
                back. Narrative purpose has been discovered. Old favorites like
                Peter (Milo Ventimiglia) and Horn-Rimmed Glasses (Jack Coleman) take
                center stage. Even more encouraging: Kring himself is keenly aware
                that Heroes is broken. Here's his candid critique:

THE PACE IS TOO SLOW ''We assumed the audience wanted season 1 — a
                buildup of intrigue about these characters and the discovery of
                their powers. We taught [them] to expect a certain kind of
                storytelling. They wanted adrenaline. We made a mistake.''

THE WORLD-SAVING STAKES SHOULD HAVE BEEN ESTABLISHED SOONER The
                premonition of nuclear apocalypse created a larger context that
                unified every story line last season. Kring now sees that Volume 2
                (the first 11 episodes of season 2) would have been better served if
                Peter's vision of viral Armageddon had appeared in the season
                premiere rather than episode 7. ''We took too long to get to the big-
                picture story,'' he says.

THE ROOKIES DIDN'T GREET THEMSELVES PROPERLY New Heroes Monica (Dana
                Davis), Maya (Dania Ramirez), and Alejandro (Shalim
                Ortiz) ''shouldn't have been introduced in separate story lines that
                felt unattached to the show. The way we introduced Elle (Kristen
                Bell) — by weaving her in via Peter's story line — is a more logical
                way to bring new characters into the show.'' (That said, Kring says
                a few newbies won't make it beyond this second volume, which wraps
                Dec. 3.)

HIRO WAS IN JAPAN WAY TOO LONG Hiro's (Masi Oka) time-bending
                adventure in 17th-century Japan — where he mentored samurai hero
                Takezo Kensei (David Anders) — finally came to an end on Nov. 5. But
                Kring says it ''should have [lasted] three episodes. We didn't give
                the audience enough story to justify the time we allotted it.''

YOUNG LOVE STINKS Kring regrets sticking Claire (Hayden Panettiere)
                with a super-dud boyfriend and forcing Hiro to moon over a cutesy
                princess. ''I've seen more convincing romances on TV,'' he
                admits. ''In retrospect, I don't think romance is a natural fit for
                us.''

Yet while Heroes has finally found some dramatic traction, this
                second volume is pretty much a wash. The Dec. 3 episode has been
                retooled to function as a potential season finale — a move inspired
                by the writers' strike and a desire to give the show ''a clean
                slate'' when it goes back into production for Volume 3. At that
                point, Kring wants to craft a rebooted Heroes that can attract new
                fans and win back those who've tuned out: ''The message is that
                we've heard the complaints — and we're doing something about it.'' "

• mallina Re: lwia czesc -tak chyba brzmi lepiej?? 09.11.07, 11:59
                ja glownie czekam na 24 i Lost, mam drugi sezon Rome, DH tez czeka do
                obejrzenia, nawet Prison Break ale jakos wszystko leci mi teraz przez palce, za
                malo skupienia
                dlatego nawet zadnych nowych seriali nie zaczynam

ogladam tylko dunski "Sekcja specjalna", jednym z dzielnych policjantow jest
                wlasnie czlowiek z sygnaturkismile
                • grimsrund Fak fak fak fak 11.11.07, 19:09
                  A jed-kurwa mać-nak... sad(

'24' Hit by Writers Strike

Kiefer Sutherland's tense drama 24 has become the latest TV show
                  hit by the Hollywood writers strike, which began on Monday. Bosses
                  at Fox, the network which airs the show in America - are refusing to
                  air the new season of 24 until they are guaranteed the entire series
                  can be aired without interruption. Fox scheduling chief Preston
                  Beckman tells trade paper Daily Variety, "The viewers have told us
                  that this is a show that needs to be digested with minimal, if any,
                  interruptions." 24's new season was scheduled to debut in January.
                  It now looks likely that the show won't hit TV sets until the
                  spring. It will be replaced by Terminator TV spin-off Terminator:
                  The Sarah Connor Chronicles, which was set to air later next year,
                  and hit show Prison Break's hiatus has been cancelled. The show will
                  continue to air after the holidays. Cast and crew have joined the
                  picket lines on their breaks as they continue to work on the
                  available scripted episodes. Desperate Housewives and Greys Anatomy
                  are among the other hit shows hit by the strike. Late-night chats
                  shows The Tonight Show and Late Show With David Letterman are
                  running repeats this week because of the walkout.

Owdupe... sad(
                  • mameluch Re: Fak fak fak fak 11.11.07, 19:28
                    nosz daliby im tę kasę, i tak w końcu będą pewnie musieli.

szukając dobrych stron: powinienem zacząć pisać magisterkę, więc jak już
                    przekładać, to gdzieś na po wakacjachwink
                    • grimsrund Re: Fak fak fak fak 11.11.07, 20:19
                      Strajk z 1988 trwał ponoć 5 miesięcy, ale teraz kasa poszła w górę,
                      więc może się załapiesz crying
                      • mallina Re: Fak fak fak fak 11.11.07, 22:14
                        jestem rozczarowana!!
                        szczerze mowiac w dupie mam problemy scenarzystow, ktorzy i tak niezle zarabiaja
                        czekam na jakiegos bohaterskiego łamistrajka!!!
                        (moze ekipa scenarzystow MjM, NW i innych polskich seriali postrajkowala troche
                        za amerykanskich kolegow, a ci zajeliby sie "24"smile
                        • grimsrund Jack za kratami - skoro gryzipióry i tak strajkują 08.12.07, 23:07
                          "Sutherland Starts Prison Sentence

Kiefer Sutherland has begun his prison sentence for a drunk-driving
                          conviction after surrendering to Los Angeles police on Wednesday.
                          The actor was scheduled to turn himself in on December 21 when hit
                          show 24 was on a scheduled hiatus, but as the current writers'
                          strike in Hollywood had stalled filming on the series, he made the
                          decision to check in earlier. The star will serve 48 days at the
                          private Glendale City Jail, spending Christmas, New Year and his
                          birthday on December 21 inside. Sutherland was handed the sentence
                          after he was caught driving under the influence in September. He
                          will wear a standard-issue orange jumpsuit for the duration of his
                          stay in the 48-cell facility, and came equipped with reading
                          material and underwear when he booked into the prison, reports
                          Tmz.com. Randy Adams, Glendale Police Chief, insists Sutherland will
                          not be subject to special treatment during his stay - and will be
                          expected to perform laundry and kitchen duties like the other
                          inmates. He says, "The fact that he's a celebrity - he checked that
                          at the door when he checked in." Adams adds Sutherland was "co-
                          operative" during the booking. Sutherland will not share a cell at
                          the facility, as it is standard procedure for "long term" inmates to
                          have their own accommodation, and the actor will serve the 48 days
                          of his sentence consecutively. Earlier in the day, Judge Stuart M.
                          Rice also sentenced Sutherland to five years probation, and insisted
                          the star must complete an 18-month alcohol education program and
                          attend weekly therapy sessions for six months."
                          • mallina Re: Jack za kratami - skoro gryzipióry i tak stra 08.12.07, 23:51
                            nawet polskie plotkarskie serwisy odnotowaly:
                            www.egoisci.pl/2945/swieta_w_wiezieniu/
                            www.ukaraj.pl/news/id4276,Slynny-aktor-trafil-do-wiezienia.html
                            • mameluch Re: Jack za kratami - skoro gryzipióry i tak stra 09.12.07, 12:43
                              na pewno chiński wywiad w tym maczał palcetongue_out
                              • mallina Re: Jack za kratami - skoro gryzipióry i tak stra 09.12.07, 23:59
                                dzis zastanawialam sie nad tym strajkiem scenarzystow.
                                i ciekawi mnie jak w zasadzie powstaje scenariusz do takich seriali jak chocby 24.
                                przeciez nie pisza z tygodnia an tydzien??
                                przeciez jakis budzet, teren i inne rzeczy musza byc przygotowane, rozplanowanie
                                czasu aktorom i masa innych rzeczy. bylam przekonana ze scenariusz do nowej
                                serii "24" juz dawno lezy gdzies w sejfie producenta!
                                a tu okazuje sie, ze nawet jeszcze nie powstal???
                                • mameluch Re: Jack za kratami - skoro gryzipióry i tak stra 10.12.07, 00:17
                                  może jest gotowy itp., ale jakieś prawne sprawy, typu podpis scenarzysty pod
                                  konkretnym odcinkiem, że zezwala na wykorzystanie swojego skryptu, czy cuś
                                  takiego musi być?
                                • grimsrund Re: Jack za kratami - skoro gryzipióry i tak stra 10.12.07, 03:03
                                  Piszą na zapas, ale niewielki, jak widać. Wszystkie "normalne"
                                  seriale (czyli: mające 20-kilka odcinków na sezon, z premierą w
                                  jesieni i finałem sezonu na wiosnę) padły na mordę najdalej w
                                  okolicy 11 odcinka. Taka zatem jest miara wyprzedzenia.

Seriale "nietypowe" zaś (około 13-odcinkowce, oraz te, które jak 24
                                  czy LOST miały startować w styczniu/lutym) z racji terminu strajku
                                  powinny na ogół paść albo w całości, albo już zostały nakręcone.
                                  Piszę "na ogół", bo na przykład szósty sezon MONKA ("jeden
                                  z "nietypowych") wyglebił po 8 z 15 odcinków...

BONES ma ulubiona leży, wszystkie CSI też - fakjumadafakaz!

[swoją drogą ciekawe, jak będzie wyglądał jesienią serialowy rynek
                                  DVD - fale na wodzie, a dupnięty do tego stawu kamień był naprawdę
                                  duży]

Jedyna pocieszająca wiadomość, że ten ateistyczny syf ZŁOTY KOMPAS
                                  padł na dupę w amerykańskich kinach (26 milionów w pierwszy weekend,
                                  a kosztował pono 180). Niby nic, bo odbiją sobie na DVD, ale lepiej
                                  się poczułem smile

• grimsrund Jack nie pęka za kratami :) 21.12.07, 18:27
                                    Sutherland Cooks and Cleans in Jail

Kiefer Sutherland is receiving no special treatment as he serves a
                                    48-day jail sentence for drink-driving - he's spending his days
                                    cooking for inmates and washing dirty sheets. The actor checked into
                                    California's Glendale City Jail earlier this month and will spend
                                    his upcoming birthday, Christmas and New Year behind bars. According
                                    to the National Enquirer, the actor, who turns 41 on Friday, has
                                    been put to work in the laundry and kitchen, serving up food and
                                    cleaning the soiled sheets of homeless people. Jail spokesman
                                    Sergeant Tom Lorenz says, "We pick up street people, who then sleep
                                    on bunks in our jail. Kiefer Sutherland has to wash their bedding.
                                    He needs to wear rubber gloves for the job, it's not a pretty sight.
                                    Because it's such a messy job, Sutherland is allowed to shower twice
                                    a day. Then he prepares and serves meals to the prisoners."
                                    Sutherland was handed the sentence for drink-driving and violating
                                    probation in September. He is due for release in January.
                                    • mameluch Re: Jack nie pęka za kratami :) 21.12.07, 23:57
                                      w Chinach na pewno nie takie rzeczy w więzieniu przetrzymałwink
    • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 01.02.08, 02:58
      cos kreca z tym strajkiem, juz sama nie wiem jest czy nie?

ale mam nadzieje, ze jakis mily scenarzysta przygod Jacka Bauera do nowego
      sezonu nie wsadzi jednak Kim!
      nie bede linkowac, ale przeczytalam, ze Elisha na jakiejs imprezie calowala sie
      z Paris Hilton, oczywiscie nie po czole czy policzkachsmile
      jakbym ja widziala w serialu, to trudno byloby mi myslec o niej tak sympatycznie
      jak do tej porysmile)))
      wiem, ze wiekszosc osob postac Kim wkurzala, mnie troche tez, ale ciagle
      liczylam, ze jakos scenarzysci wymysla dla niej dobra historie.
      • grimsrund Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 01.02.08, 15:01
        Kim i Paris to stare dzieje (ze 2 lata temu), postanowiliśmy dawno
        temu wybaczyć smile

A strajk oczywiście trwa w najlepsze, nic się nie kręci, spokój
        panuje w Hollywood sad
        • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 02.02.08, 20:29
          zadne stare dzieje, to calusy z tego tygodniasmile
          widac nadal sie bardzo lubia
          • grimsrund Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 02.02.08, 21:35
            > zadne stare dzieje, to calusy z tego tygodniasmile

Faaak, a nasza Rada Mędrców tak się wtedy nagimnastykowała, żeby
            jakoś wykręcić kota ogonem, zwalając wszystko na młody wiek Elishy sad

A to dziwka jedna (za przeproszeniem)!!! sad((
    • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 12.04.08, 15:12
      chyba przesadzili..na oficjalnej stronie pisze ze nowy sezon styczen 2009!
      cezmu nie jesien tego roku!
      • mameluch Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 14.04.08, 00:55
        a to wujesad(
        • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 14.04.08, 14:15
          dzieki temu nasz bohater ma czas na ulozenie sobie zycia osobistegobig_grin
          Kiefer ma chyba lepszy gust niz Jack -wybranka nic nie przypomina Audreybig_grin
          www.bild.de/BILD/leute/star-news/2008/04/14/kiefer-sutherland/ist-extrem-verliebt,geo=4265738.html
          • grimsrund Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 18.04.08, 00:08
            Ważne że brunetka wink

Ale do tego pornojęzyka nigdy sie chyba nie przekonam sad
            • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 18.04.08, 00:20
              jako blondyna uwazam, ze kolor wlosow nie ma znaczenia i chyba Kiefer zaliczyl
              juz wszystkie kolory wlosowbig_grin

no jak to roznie sie ludziom ow jezyk kojarzy, ale widac Kolega ma tylko takie z
              nim doswiadczenie smile)
    • mallina Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 18.04.08, 00:39
      www.kozaczek.pl/plotka.php?id=8178
      ale ona chyba juz sie nie pojawi w kolejnych sezonachsmile
      • grimsrund Re: w oczekiwaniu na Jacka Bauera 20.04.08, 00:47
        Maxim Maximem, a Plejboj to kiedy, sie pytam? wink

A do 24 w sumie jak miałaby ze sobą Paris H. przywlec, to może niech
        lepiej nie wraca wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka