Gość: leon IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 16:23 Widzieliscie jego zdjęcie w Przekroju-mnie zatkało www.przekroj.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willa87 Re: Mick Jagger.........? 24.07.03, 16:41 Gość portalu: leon napisał(a): > Widzieliscie jego zdjęcie w Przekroju-mnie zatkało > www.przekroj.com.pl/ Mnie również..................................... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Mick Jagger.........? 24.07.03, 16:47 Ale ze taki ladny czy ze taki brzydki, ze taki mlody czy ze taki stary? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Mick Jagger.........? 24.07.03, 16:52 Mnie jakoś nie zszokowało to zdjęcie specjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_socha Re: Mick Jagger.........? 25.07.03, 08:24 . heh - Mick jak to Mick nic dodać nic ująć - zawsze wyglądał jak maskotka ironów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Davis get fuck on out of here IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.07.03, 09:27 'But people like Mick Jagger, who I don't have nothin' against personally, just don't have nothin' I could get down with personally' 'He runs and jumps straight up and down and shit. But white people love him. You ask most black people to go see him and they be ready to fight. Tell you to get fuck on out of here' Odpowiedz Link Zgłoś
vulture excuse me 26.07.03, 10:09 Gość portalu: Miles Davis napisał(a): whatever Could you now translate it into English, please? Thank you. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Davis excuse yourself IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.07.03, 10:28 and learn black american english Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus nikt nie jest doskonały... 26.07.03, 11:30 Jedni nie znają angielskiego, drudzy nie potrafią korzystać z wyszukiwarek internetowych, a jeszcze inni nie potrafią poprawnie wklejać linków. Dobrze, że chociaż ja jestem doskonały, choć w tytule postu napisałem, że nikt nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: nikt nie jest doskonały... poza hh 26.07.03, 11:33 homohedonistus napisał: Dobrze, że cho > ciaż ja jestem doskonały, choć w tytule postu napisałem, że nikt nie jest. Zawsze podziwiałem Twą doskonałą skromność. )) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: nikt nie jest doskonały... poza hh 26.07.03, 11:40 Co więcej jestem chodzącą skromnością, a to już prawdziwa rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus ależ nie trzeba... 26.07.03, 11:44 takie manifestacje źle wpływają na moją chodzącą skromność. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture dobra dobra 26.07.03, 20:20 Nie chciałbym w jakikolwiek sposób zdemolować Twej skromności, jaką sam jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś