Dodaj do ulubionych

Ładna wokalistka/przystojny wokalista...

31.07.03, 18:47
Wiem, że było trochę głosowań na pięknych i urodziwe, jednak moje jest trochę (mam nadzieję inne). Czy znacie ładną wokalistkę/przystojnego wokalistę, którzy zrobili karierę ze względu na talent, a nie powłokę zewnętrzną?
Zgodnie z tradycją, zadający pytanie odpowiada pierwszy:
Nie znam.
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... IP: *.tkdami.net 31.07.03, 18:57
      Sinead o'Connor
    • vulture CHODZI O KELLY OSBOURNE? 31.07.03, 19:00
      No dobra. Z pań na przykład Enya. Z panów cholera wie.
      • kasiorus Re: CHODZI O KELLY OSBOURNE? 31.07.03, 22:58
        vulture napisał:

> No dobra. Z pań na przykład Enya. Z panów cholera wie.
        Jak to kto?!A Marylin Manson?!
    • madee1 Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... 31.07.03, 20:08
      Ryan Adams.
    • pixie Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... 31.07.03, 22:53
      Peter Gabriel
      Jakoś nie słucham wielu ładnych i przystojnych...
    • Gość: Sciemka Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... IP: *.tkb.net.pl 01.08.03, 00:54
      Eddie Veder
    • Gość: jacek01g Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... IP: *.chello.pl 01.08.03, 04:25
      Zespol Stereophonics ma bardzo przystojnego wokaliste ktora ma fajny osobliwy
      glos. A przeciez nie jest to bojsbemd. Do grona facetow zaliczylbym tez
      Robbiego Wiliamsa, WHAM/George Michael, Duram Duran.
      • Gość: Ania Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 08:29
        O tak, Kelly Jones to przystojniaksmile Mogłabym jeszcze wymienić Damona Albarna i
        wspomnianego już Ryana Adamsa. Ale i tak nikt nie przebije Chrisa Martinasmile
    • myshen82 Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... 01.08.03, 10:06
      P.J Harvey? chociaz nie wiem, czy 'kariera' to dobre
      okreslenie
      • myshen82 Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... 01.08.03, 10:07
        myshen82 napisała:

> P.J Harvey? chociaz nie wiem, czy 'kariera' to dobre
        > okreslenie
        sekunde - zle zrozumialam pytanie - chyba nie znamwink)
        • ihopeyouwilllikeme Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... 01.08.03, 10:35
          1. Gwen Stefani
          2. Alanis Morissette
          • Gość: brookie Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... IP: *.tnt3.per1.da.uu.net 01.08.03, 15:03
            Za najladniejsza wokalistke uwazam Faith Hill.
            • cze67 Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... 01.08.03, 15:06
              Najpiękniejsza jest Erykah Badu.
    • Gość: anita Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... IP: *.zicom.pl 01.08.03, 21:15
      Sheryl Crow
      • Gość: Rafal Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 22:31
        Oczywiscie SHANIA TWAIN i SOPHIE B. HAWKINS.
        • Gość: rodak Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 09:02
          Natalie Imbruglia rlz!
          • beata.kozidrak Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... 03.08.03, 09:36
            Na przykład ja!
    • Gość: :) Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 11:59
      John Rzeznik z Goo Goo Dolls
    • kelly.osbourne Re: Ładna wokalistka/przystojny wokalista... 03.08.03, 12:41
      Tak znam. Na przykład ja. Ja kariery nie zrobiłam dzięki urodzie (mimo, że
      nawet Pan Tomek Kamel powiedział, że jestem bardzo ładna) ani koneksjom
      rodzinnym. Jeśli chodzi o przystojnych wokalistów, to poczekajcie. Za pare
      miesięcy mój brat Jack wydaje swoją płytę.
    • Gość: nico Whitney Houston? IP: *.bb.netvision.net.il 03.08.03, 14:27
      Mozna lubic lub nie, ale talentu nie mozna jej odmowic, a urody tez nie. Z
      facetow przychodzi mi do glowy Chris Cornell.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka