janek0 02.08.03, 15:26 24. VIII 2003. Bilety 65 zł. Proszę się dopisywać do listy. 1. zero 2. 3. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: Kto idzie na Mogwai ? 02.08.03, 16:07 No nie mam kasy, nie mam, ale chyba jednak... 1. Zero 2. Mierna podobno i jakaś tam jeszcze była guru 3. Ais... Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: off topic do Jacka 05.08.03, 17:19 aislinn napisała: > Jack, masz może brata Czarka ? Nie mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Kto idzie na Mogwai ? 06.08.03, 16:22 1. Zero 2. Mierna podobno i jakaś tam jeszcze była guru 3. Ais... 4. Jack9 5. Buh Nierymek (nawet bilet już mam) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Korekta listy 11.08.03, 13:50 1. Zero 2. Mierna podobno i jakaś tam jeszcze była guru 3. Jack9 4. Buh Nierymek ((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Kto idzie na Mogwai ? 13.08.03, 14:41 nierymek napisał: > 1. Zero > 2. Mierna podobno i jakaś tam jeszcze była guru > 3. Ais... > 4. Jack9 > 5. Buh Nierymek (nawet bilet już mam) 6. ydorius (przejąłem bilet nierymka i też już mam ) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Kto idzie na Mogwai ? 13.08.03, 14:50 Ydo, nie zwróciłeś uwagi że skopiowałeś nieaktualną listę. Plizz nie kłuj mnie w oczy tą Ais na liście bo Ais kurwa nie idzie bo kurwa nie ma za co. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius czy przypadkiem 13.08.03, 18:00 Ais, która nie ma za co iść, nie chciałaby pożyczyć pieniędzy od ydoriusa, który co prawda też nie ma, ale może spróbować wygospodarować? Albo - tu pomysł kolektywnie lepszy - czy Ais nie mogłaby spróbować pożyczyć od każdego chętnego, który za chwilę wpisze się na nową listę, po 20 złotych i oddać, jak będzie miała kiedyś? I niech Ais nie pierdzieli, ze to głupi pomysł, bardzo proszę 1. ydorius m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: czy przypadkiem 13.08.03, 22:15 Ais gdyby wiedziała, że kiedyś będzie miała z czego oddać, to może by i się pokusiła o coś takiego, ale sęk w tym,że Ais teraz przewiduje długowalową bezpieniężność własną. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: czy przypadkiem 14.08.03, 12:46 ja również to właśnie przewiduję i nawet byłem dziś na dywaniku w spółdzielni mieszkaniowej, ale oni kiepscy są w straszeniu Ais - oddasz kiedybądź, no... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: czy przypadkiem 14.08.03, 12:51 sposobem trzeba było ich wziąć. Przyjść nieogolonym czy coś ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: czy przypadkiem 14.08.03, 13:10 Te, eksgurówa. Może być dorzuciła z 15 zeta na Ais, a nie dawała dobre rady? ) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 dobra 14.08.03, 13:12 kopsnę Ais 15 zeta, a niech ktoś mi dorzuci 65 na bilet bo też nie mam. Książki kupiłam ( jesteś winny wrrrrr) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: dobra 14.08.03, 13:14 Ale przynajmniej dobre książki )) Ja też nie mam, bo zapłaciłem za internet m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn cicho być 14.08.03, 13:34 o piniendze się nie kłócić. Iść na koncert, posłuchać, poprzeżywać i opowiedzieć potem Ais przy wódce. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius no bo... 14.08.03, 13:39 jak to jest? Niby Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, a jak przychodzi co do czego (czyli adorowania), to nagle woda kurczę w usta. Nie ma jakiegoś funduszu socjalnego, czy jak? Na co idą moje składki? ))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: no bo... 14.08.03, 13:53 ydorius napisał: > Na co idą moje składki? ))) Jakie KURWA składki? Ja piję za swoje. Ais, na mnie możesz też liczyć, by the way. Guru pozdrawia i leci napierdalać się z wariatami na Muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: no bo... 14.08.03, 13:59 Opłaciłam noc na Kolskiej za Twoje składki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Aktualna lista 20.08.03, 21:29 No więc lista aktualnie wygląda tak : 1.. Zero 2. Mierna podobno i jakaś tam jeszcze była guru 3. Ais 4. Jack9 5. Buh Nierymek 6. Ydorius Tak tak, nawet bilet już mam !!!!!!!!!!!!! Chciałabym niniejszym podziękować, kurwa, temu co mam nadzieję wie że mu bardzo chciałam podziękować.Kurwa, no dziękuję, naprawdę. Normalnie się rozklejam, bo się tak cieszę. Normalnie no kurwa. Jesteś wielki, pewnie piłeś dużo mleka . ))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Aktualna lista 20.08.03, 22:17 aislinn napisała: > No więc lista aktualnie wygląda tak : > 1.. Zero > 2. > 3. Ais > 4. Jack9 > 5. Buh Nierymek > 6. Ydorius > > Tak tak, nawet bilet już mam !!!!!!!!!!!!! > > Chciałabym niniejszym podziękować, kurwa, temu co mam nadzieję wie że mu bardzo > > chciałam podziękować.Kurwa, no dziękuję, naprawdę. Normalnie się rozklejam, bo > się tak cieszę. Normalnie no kurwa. Jesteś wielki, pewnie piłeś dużo mleka . > ))))))))))))))))))))))))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś