nefil 06.08.03, 13:07 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Grgkor, chyle czola. Muzycznej kaszanki w takim stezeniu nie sluchalem juz od dobrych kilku miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Niesmialy mix Gregkora 06.08.03, 13:58 nefil napisał: > AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! > Grgkor, chyle czola. Muzycznej kaszanki w takim stezeniu nie sluchalem juz od > dobrych kilku miesiecy Czy reanimacja poodsłyszeniowa się powiodła?....)) AAAAAAAAA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Niesmialy mix Gregkora 06.08.03, 14:01 gregkor napisał: > nefil napisał: > > > AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! > !! > > Grgkor, chyle czola. Muzycznej kaszanki w takim stezeniu nie sluchalem juz > od > > dobrych kilku miesiecy > > Czy reanimacja poodsłyszeniowa się powiodła?....)) powoli dochodze do siebie, ale czeka mnie dluzsza rehabilitacja > AAAAAAAAA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Niesmialy mix Gregkora 06.08.03, 14:03 nefil napisał: > gregkor napisał: > > > nefil napisał: > > > > > AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA > AAA!! > > !! > > > Grgkor, chyle czola. Muzycznej kaszanki w takim stezeniu nie sluchale > m juz > > od > > > dobrych kilku miesiecy > > > > Czy reanimacja poodsłyszeniowa się powiodła?....)) > powoli dochodze do siebie, ale czeka mnie dluzsza rehabilitacja > > AAAAAAAAA!!!!!! Podobno siostrzyczki miłosierne dobrze rehabilitują)))..więc spróbuj..))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture to może teraz ja 06.08.03, 15:10 <jeb> *vulture wybił dziurę głową w biurku* Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: jestem jeszcze po miksie kolegi hawkshaw... 06.08.03, 20:24 Co nie podobało się? W piątek, albo jutro będzie gotowa kolejna część, w tym superbonus Beata & Arka Noego live. Ktoś chce? )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: jestem jeszcze po miksie kolegi hawkshaw... 06.08.03, 20:48 hawkshaw napisał: > Co nie podobało się? W piątek, albo jutro będzie gotowa kolejna część, w tym > superbonus Beata & Arka Noego live. Ktoś chce? )))))))) > Ty też coś ode mnie dostaniesz. Nie myśl sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Dpwn To The Bone..:))) 07.08.03, 09:45 Dzięki Johnek_ziro za płytkę, jest bardzo sympatyczna..)))...takie fajne niezobowiazujace granie...no i polecam sie na przyszlosc...jak masz jeszcze jakies podobne klimaty to nagrywaj...)))...a ta kapelka o której Ci mówiłem to Porterhouse Quintet. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Niemyte Jeże - Stand Up 07.08.03, 10:24 Bardzo dobry kawałek na przebudzenie, właśnie stwierdziłem Dalej niestety jest już AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture na przebudzenie 07.08.03, 10:29 ilhan napisał: > Bardzo dobry kawałek na przebudzenie, właśnie stwierdziłem > > Dalej niestety jest już AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! > Czyli chyba nawet lepsze, bo trzeba wstać i wyłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: na przebudzenie 07.08.03, 10:38 vulture napisał: > ilhan napisał: > > > Bardzo dobry kawałek na przebudzenie, właśnie stwierdziłem > > > > Dalej niestety jest już AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA > A!!! > > > > Czyli chyba nawet lepsze, bo trzeba wstać i wyłączyć. > Ale za to na dobranoc dobry jest Pupo...))...kolejnośc nagrań nie była przypadkowa))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś