vulture 09.08.03, 12:07 Bardzo proszę o szczegółowe relacje, kto się upił, kto się najdalej porzygał itp. Rozumiem, że mojego kochanego misiaczka Sugarka nie było, kurde no szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
as2112 Re: Czy łodzkie TWA się zleciało? 09.08.03, 12:20 Może i się zlecieli, ale beze mnie. Ja dziś w nocy spałem na glebie we wsi "Zagłoby". Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ojej 09.08.03, 12:30 as2112 napisał: > Może i się zlecieli, ale beze mnie. Ja dziś w nocy spałem na glebie we > wsi "Zagłoby". No to żeś poszalał... Odpowiedz Link Zgłoś
as2112 Re: ojej 09.08.03, 12:33 vulture napisał: > as2112 napisał: > > Może i się zlecieli, ale beze mnie. Ja dziś w nocy spałem na glebie we > > wsi "Zagłoby". > > No to żeś poszalał... > > To nie tak, po prostu nie chciało mi się rozstawiać namiotu Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Czy łodzkie TWA się zleciało? 11.08.03, 08:13 Ogólnie biore niebyt spotkania na siebie. Ale sobie odbijemy. Tak prawde musiąc to nas na razie troje tylko jest, poczekamy sobie na Elentari, a potem zaprosimy Sugara. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Czy łodzkie TWA się zleciało? 11.08.03, 09:29 aric napisał: > a potem zaprosimy Sugara. O, jak misiaczek będzie to ja się obowiązkowo zjawię - bardzo mnie prosił, żebym mu usiadł na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Czy łodzkie TWA się zleciało? 11.08.03, 10:03 Się nie zlecieliśmy, bo miotły ktoś pozamieniał A tak przy okazji to słyszałem, że Guru ma się objawić w Łodzi, gdzieś za dwa tygodnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Czy łodzkie TWA się zleciało? 11.08.03, 10:21 Guru się objawi, ale nie wie jeszcze kiedy. Po długim weekendzie, to na pewno, a reszta szczegółów po jakimś czasie. Odpowiedz Link Zgłoś