freerock 09.02.08, 22:40 Czy ktoś jeszcze lubi posłuchac? "Colour of spring" to chyba jedna z piekniejszych plyt z 80 lat... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Talk Talk 10.02.08, 18:42 Nie tylko wy ja również, dorzucam "Spirit of Eden" ... nie mają epigonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilion Re: Talk Talk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 11:02 epigonów może i nie, ale kontynuatorów? na przykład No Man i zgadzam się piękna muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Talk Talk IP: *.media4.pl 11.02.08, 22:02 i ja! chociaż odkryłem ich płytę dopiero jakieś 7 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: Talk Talk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 09:42 Ja lubie Bardzo dobrze mi sie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZarazaJazgotu Re: Talk Talk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 11:04 I ja, i ja. Do dzisiaj jestem pod wrażeniem. Chyba to se ne vrati. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kakihara Re: Talk Talk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 20:56 CoS - ok, fantastyczna plyta pop (Happiness Is Easy i Living In Another World najlepszymi przykladami), ale tak naprawde TT osiagneli absolutne mistrzostwo na dwoch ostatnich plytach (Spirit of Eden, Laughing Stock). dla mnie te dwie naleza do najdoskonalszych plyt kiedykolwiek nagranych (wiem, pojemna to szuflada, ale jednak jakies wyroznienie...). przypominam jeszcze, ze Mark Hollis nagral baaardzo piekna plyte solowa - warto poszukac! Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Talk Talk 20.02.08, 10:14 > CoS - ok, fantastyczna plyta pop (Happiness Is Easy i Living In > Another World najlepszymi przykladami), A I Don't Believe In You? >przypominam jeszcze, ze Mark Hollis nagral baaardzo > piekna plyte solowa - warto poszukac! A panowie Harris i Webb nagrali dwie też dwie urocze płyty pod szyldem O'Rang. A w ogóle Talk Talk jest jak dla mnie najbardziej twórczym (w sensie - wytyczania drogi do poszukiwania nowych fascynujących kierunków) zespołem lat 80. Odpowiedz Link Zgłoś