siejest 05.04.08, 22:10 Znowu perfekt, nie perfekt to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Thomas Godoj 07.04.08, 14:17 to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=77325281 Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Thomas Godoj spiewa Wiki 28.04.08, 14:03 www.thomas-godoj.info/multimedia/video-diverse/thomas-godoj- singt-auf-polnisch.html#easyentry Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Thomas Godoj spiewa Wiki 28.04.08, 14:57 jakis problem z wklejaniem linkow? www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY4MjIwfDIxMzkxODc%3D&cat=12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster trzeba przyznać IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.04.08, 19:11 że ma głos i wie co z nim zrobić, ale czy śpiewa tylko liryczne kawałki? Zaśpiewał coś 'z jajem'? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: trzeba przyznać 29.04.08, 19:15 ciekawe co wg Ciebie znaczy z "jajem" tu masz praktycznie wszystko, klikasz na "zum video", ogladasz, sluchasz czesc utworow jest w jakis tam sposob narzucona, np piosenki Take That(hehe pojecia nie mam czemu akurat ten zespol) www.thomas-godoj.de/?path=content&contentid=16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: trzeba przyznać IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.04.08, 19:59 > ciekawe co wg Ciebie znaczy z "jajem" hahaha, ale mi nie chodzi o jaja Thomasa, tylko o KAWAŁEK z 'jajem' Maryna "Piersi"!!! ) aha, to niemiecki Idol Heidi? Bettina? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: trzeba przyznać 29.04.08, 20:33 alez ja rozumiem ze tobie chodzi o kawalek ktory ma byc z "jajem" tylko interesowalo mnie ktory za taki uwazasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: trzeba przyznać IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.04.08, 20:53 Limp Bitzkit zmiótł w proch, ale Bono już nie przebił, Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: trzeba przyznać 30.04.08, 05:34 Tak, Bono nie przebił ale i ja nie lubię U2. Bardziej chodzi o fakt, że jednak głos ma dobry, bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Thomas Godoj 10.05.08, 20:43 Znowu perfekt, perfekt, perfekt. Tomek tak trzymaj i nie daj się Dieterowi. Jasne on chce Cię dopasować do swojej muzyki...rockuj chłopie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: Thomas Godoj IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.05.08, 21:02 link proszę /ok, jestem leniwy / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: Thomas Godoj IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.08, 11:30 dzisiaj finał, 15.00, niem. RTL, Godoj vs. jakiś Arab www.rtl.de/ea/tvplaner/content/detail_r.php?id=100&event=422346 ciekawe czy wygra... ten drugi 29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: Thomas Godoj IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.08, 15:38 wygrał - i fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warhamster Re: Thomas Godoj IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.05.08, 15:39 choć to chyba w finale zaśpiewał najgorzej, ale nie śledziłem uważnie: www.rtl.de/musik/superstar_964472.php Odpowiedz Link Zgłoś
disamis Re: Thomas Godoj 20.05.08, 09:39 Faktycznie Thomas Godoj jest super, pod każdym względem - barwa głosu, wygląd, interpretacja Thomas Godoj - Chasing Cars www.mp4.com.pl/index.php?str=wyk&wykonawcy=743 Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Thomas Godoj 22.05.08, 12:18 Jest ok. Nie może ktoś być człowiekiem....hmmm... To była jego chyba ostatnia szansa. Widać w nim pasję, łzy, i wiarę. Chłopak kocha muzykę, próbował sam ale to jest trudny biznes. Przecież widać, że na początku traktował tą próbę jako porażkę (:aż tak nisko muszę zejść (moje słowa) aby zaistnieć dla Was?) Idea programu (ogólnoświatowego zresztą) jest super, nie każdy ma kontakty, dojścia itd. Ten program umożliwia wiele ale jasne, przebijają się najlepsi. Thomas/Tomek tak trzymać; sukces się liczy! Można być najleprzym stolarzem, murarzem itp. ale liczy się właśnie spróbować być najleorzym w tym co się robi. trzymamy kciuki za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Thomas Godoj 23.05.08, 14:30 Super, super, super de.youtube.com/watch?v=lhXqxCLcWMY Odpowiedz Link Zgłoś