hawkshaw 14.09.03, 20:34 Dzisiaj, wracając z Kazimierza, zostało postanowione, że podzielimy się w formie pisemnej najciekawszymi cytatami z wyjazdu. Zainteresowanych uprasza sie o wpisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawkshaw Bajka nr 1 14.09.03, 20:35 Dawno dawno temu, za 7 górami i 7 rzekami żyło sobie Forum Kulki w Nosie. Pewnego pieknego dnia Forum Kulki w Nosie poszło do Forum Powidła spytać się czy pobawi się z nim w piaskownicy. Forum powidła powiedziało Spierdalaj. Koniec bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Myśli i słowa 14.09.03, 20:37 - Czy zna pani przyszłość polskiego rocka? (do Cyganki, wróżącej na rynku) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Myśli i słowa 15.09.03, 09:59 vulture napisał: > - Czy zna pani przyszłość polskiego rocka? (do Cyganki, wróżącej na rynku) I co, zna? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Myśli i słowa 15.09.03, 12:04 Nie wiadomo, ale fakt, ze szybko uciekla i nie chciala wiecej z nami gadac moze swiadczyc o tym ,ze, jak powiedzial kiedys pewien Pan w Indeksie po koncercie Komet, "kurwa, nie jest dobrze" Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Myśli i słowa 16.09.03, 05:50 Sądzę, że to nie wróży polskiemu rockowi zbyt dobrze. Na Rynku nie było ani jednej tablicy, która upamiętniałaby nakręcenie tam teledysku przez gwiazdę rocka, Ewelinę Flintę. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Myśli i słowa 14.09.03, 20:38 Po co Ci aparat (fotograficzny) pod prysznicem? - do Vulture idącego się myć Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Myśli i słowa 14.09.03, 20:40 - Chrrrr....chrrrr...chrrr... (nie pamiętam kto) Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Myśli i słowa 14.09.03, 20:46 vulture napisał: > - Chrrrr....chrrrr...chrrr... > (nie pamiętam kto) Jakoś też nie pamiętam, może dlatego że wtedy głupawki dostałem Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Różne fora spotkaliśmy 14.09.03, 20:45 m.in. Forum Jeszcze się tam żagiel bieli, Forum Wielki błękit, Forum Jeszcze większy błękit, Forum Babcia mucha, Forum Spodnie mi w dupę weszły, Forum Zrobiłam sobie z kurtki stanik, Forum Mega Godzilla, Forum Gej Harley, Forum Pizda, Forum Pizda Senior, Forum Opowieści z krypty, Forum Dawno nie widziałam swoich stóp, Forum Mama zapomniała założyć mi sukienkę i muszę chodzić w rajstopach, Forum Powidła, Forum Kulki w nosie, Forum Piesek Duracel, Forum Ufarbowałam sobie włosy w deseń z bluzki, Forum Opera oraz tradycyjnie Forum Rozstępy Więcej forów nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Różne fora spotkaliśmy 14.09.03, 20:47 Spotkaliśmy jeszcze latające podpaski oraz osy, reagujące na "cziłała". Ale to nie do cytatów. Z cytatów pamiętam jeszcze ten: - Są w życiu rzeczy ważniejsze niż pieniądze. - Jakie? - Zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Różne fora spotkaliśmy 14.09.03, 20:49 vulture napisał: > Spotkaliśmy jeszcze latające podpaski oraz osy, reagujące na "cziłała". Jak ja mogłem zapomnieć o flying podpaskas Ale to > nie do cytatów. Z cytatów pamiętam jeszcze ten: > > - Są w życiu rzeczy ważniejsze niż pieniądze. > - Jakie? > - Zobaczysz... Źle napisałem. Nie chodzi tylko o cytaty, ale też o wszystkie inne wydarzenia warte odnotowania (wszystkie???) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Różne fora spotkaliśmy 15.09.03, 05:10 hawkshaw napisał: > Więcej forów nie pamiętam Jeszcze było Forum Depresja- na rynku, tam gdzie pizda nie chciała do nas podejść, gdzie Cyganka wywróżyła Piżmakowi rozstępy oraz nie chciała, żebym ja jej powróżył. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture zagadka 14.09.03, 20:52 Było nas pięcioro. Były trzy miejsca do spania. Pytanie: kto z kim spał? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: zagadka 14.09.03, 20:56 vulture napisał: > Było nas pięcioro. > Były trzy miejsca do spania. > > Pytanie: kto z kim spał? i komu wibrowało łóżko? Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Jeszcze klika cytatów i idę spać 14.09.03, 21:02 bądźmy kurwa subtelni on powinien się nawilżyć ja bym chciała się dowiedzieć gdzie tu można potańczyć... ale tak bardziej młodzieżowo Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Zagadka nr 3 14.09.03, 21:05 Która z pięciu osób obecnych w Kazimierzu była najbardziej zgorszona współczesną prasą? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture a poza tym chciałem ogłosić 14.09.03, 21:06 Że bardzo dobre dziś drugie śniadanie jadłem w piekarni. I Hawkshaw też - okazaliśmy się jedynymi na poziomie, którzy nie jedli jakichś kulek serowych i prymitywnych buł. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: a poza tym chciałem ogłosić 14.09.03, 21:09 A później okazałem się jeszcze bardziej na poziomie, kul i trendy i w ogóle. Niestety niektórzy nie wiedzą co zjeść na jedyne właściwe sniadanie tylko żrą jakiś twaróg. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan więcej cytatów. "tylko fakty!!! tylko fakty!!!" 14.09.03, 21:11 "jakby co, to ja daję wszystkim" "jak trzepałam, to seweryn trzeszczał" "chcieliście tańce? to macie!" Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: więcej cytatów. 'tylko fakty!!! tylko fakty!! 14.09.03, 21:13 "za mną' "jeden ze mną, reszta stać" Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: więcej cytatów. 'tylko fakty!!! tylko fakty!! 14.09.03, 21:17 Aha, Kazimierz to kulinarne łajno. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Myśli i słowa 14.09.03, 21:14 "Przy psie niech państwo nie podnoszą rąk do góry". Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Myśli i słowa 14.09.03, 21:18 Aha, w Kazimierzu są niewidzialni ludzie - znikają, co jest najprawdopodobniej efektem wyskokiej jakości żywienia (polecamy Mars Pub przy Rynku, świetna pizza i rewelacyjne naleśniki). Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Myśli i słowa 14.09.03, 21:20 Poza tym są jeszcze gadające drzwi i zajebista pościel Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Myśli i słowa 14.09.03, 21:21 A, tak, materace są fantastyczne. Aż się chce dmuchać koguty. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Jeden mankament 14.09.03, 21:23 Nie było nigdzie gay-party, w każdym razie nie trafiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jeden mankament 14.09.03, 21:26 vulture napisał: > Nie było nigdzie gay-party, w każdym razie nie trafiliśmy. Pan kelner wyczuł że nadchodzi to pytanie i spierdolił czym prędzej ) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Myśli i słowa 15.09.03, 10:44 Bylo jeszacze forum jamnik, forum silacz, a poza tym wsztscy nosili blyszczace Zresta, jak to spiewala izabel Trojanowska - bylo zajebiscie... A, i jeszcze cytat : Najpierw musisz ja popchnac, potem pociagnac i znow popchnac.... (to instrukcja rozkladania wersalki). A, i lazienka byla dobrze nawilzona. Bylo jeszcze forum La Scala... Ech, na wspomniania sie zebralo... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Myśli i słowa 15.09.03, 10:49 kurwa, cos mi sie popierdolilo. No wiec wszyscy nosili blyszczace serduszka, a ilhan zostawil Beate pod stolem. Tak mialo byc. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Myśli i słowa 15.09.03, 12:32 Kurcze, dowartosciowaliscie mnie. Ja tam nie patrze na ciemna stroną, zawsze podążam w ku swiatłu. Ale co tu dużo mówić, żecie jest rzeczywiście ciężkie, a potem się po prostu umiera. Aaaa, i pomysleć, że jeszcze musze pracować 35 lat a może dłuże do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Zgorszona i romantyczna 15.09.03, 13:10 Chciala powiedziec, ze to, co sie dzialo w Kazimierzu uragalo wszystkim zasadom dobrego wychowania, smaku, S U B T E L N O S C I! Jako romantyczny Pizmak jestem zgorszona postawa reszty wycieczki w wiadomych osobach i oglaszam, ze na nasteplne zloty UDAM SIE Z MILA CHECIA! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture poproszę o tłumaczenie obcych wyrazów 15.09.03, 14:00 pizmak31 napisała: > dobrego wychowania, smaku, S U B T E L N O S C I! EEEEEEEE? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture no ale przecież... 15.09.03, 14:27 Jestem kurewsko dobrze wychowany, mam zajebiście dobry smak i od chuja subtelności. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: no ale przecież... 15.09.03, 14:49 vulture napisał: > mam zajebiście dobry smak Czego nie można powiedzieć o kazimierzowskich wyrobach kulinarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Myśli i słowa 15.09.03, 13:45 A, no i poza tym dowiedzielismy sie, kto jest tornadem, a kto myszka marzycielka, i kto lubi bukiety militarne. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: kolejny cytat 16.09.03, 05:53 - Ale późno państwo wrócą? Tak koło 22.00? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Myśli i słowa 16.09.03, 11:54 Przypomnialo mi sie jeszcze jedno forum, ktore tam spotkalismy : Forum Mam chleb i nie zawaham sie go uzyc. Poza tym jak moglismy zapomniec o czyms takim, jak wiad(r)omix !!!!? Odpowiedz Link Zgłoś