dobiasz 02.06.08, 19:11 umarło i nie żyje wszystko wskazuje, że definitywnie chyba można usunąć link r.i.p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekcc Re: cafe cultura 04.06.08, 13:42 niestety.. mam dużą ochotę aby odzyskać jakąś wersję offline, może bazę SQL szkoda szkoda.. to ciężki do zrealizowania pomysł- forum o takim profilu, tematyce tutaj też próbują: www.piano.pl/index.php ale trudności wynikają z oporu materii, nie wiem, czy np. na studiach muzycznych to zabraniają korzystać z netu cis - jakby co - odezwij się... Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Re: cafe cultura 04.06.08, 18:30 > mam dużą ochotę aby odzyskać jakąś wersję offline, może bazę SQL Pytaj Cis-molla, może coś ma. W sumie nie jesteś pierwszym, który o to pyta, więc może ruszę w końcu cztery litery i sam go wypytam > to ciężki do zrealizowania pomysł- forum o takim profilu, tematyce > tutaj też próbują: > www.piano.pl/index.php > ale trudności wynikają z oporu materii, nie wiem, czy np. na studiach muzycznych > to zabraniają korzystać z netu Problem jest bardziej złożony. Ale właśnie dlatego to nie temat do dyskusji na forum Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re: cafe cultura 09.06.08, 18:50 dobiasz napisał: > Problem jest bardziej złożony. Ale właśnie dlatego to nie temat do dyskusji na > forum To brzmi groźnie i tajemniczo. Czyżby i nam groziło zamknięcie gęby za np. stawianie niewłaściwych pytań? Uff. Odpowiedz Link Zgłoś
maesto Re: cafe cultura 05.06.08, 23:15 Szkoda ;P zwłaszcza, że większość wątków była bardzo ciekawa, np.: ten o wykonaniach symfonii Mahlera bardzo mi pomógł w zakupach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marekcc Re: cafe cultura 06.06.08, 07:44 gdyby zostały jakieś archiwa, ta baza sql, to może to po prostu przenieść na jakiś darmowy serwer obsługujący phpBB+sql, znalazły by się takie.. sęk w odzyskaniu tych archiwalnych plików Odpowiedz Link Zgłoś