Dodaj do ulubionych

Michael Jackson obchodzi 50 urodziny

• Gość: shake your body Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.188.72-86.rev.gaoland.net 30.08.08, 01:47
      Bylem na jego koncercie w Warszawie na Bemowie w 1996 roku. Poza tym, ze sie spoznil (jezeli dobrze pamietam) 2,5h, to show bylo niesamowite (mialem wtedy 11 lat i pamietam to do tej pory)!!! Szkoda, ze nie udalo mi sie wziasc udzialu w kilku koncertach wiecej.
      Naprawde zaluje, ze tak sie to wszystko potoczylo, bo jego muzyka jest poprostu genialna i ponadczasowa...
    • Gość: Marco Polo Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 124.188.249.* 30.08.08, 03:13
      Tak, tak, Michael wroci. Elvis tez wroci. Razem zaspiewaja w duecie.
    • Gość: BlackBear Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 64.229.79.* 30.08.08, 03:18
      Middleage, pathetic fag, sad((
    • antoni99 Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny 30.08.08, 07:48
      taka jest wizja przyszłości Ameryki jak obecnie wygląda Pan Jackson !
    • Gość: gośc Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 09:16
      wróci! sam powiedział w `Good Morning America`, ze wlasnie nagrywa nowa plyte, ktora bedzie w stylu Thrillera i chce znowu ruszyc w trase koncertową.

Powiedzcie mi ! Skoro on nie jest królem POP, to kto jest ?! 9 razy wpisany w księge rekordow Guinessa za osiagniecia muzyczn ?
    • Gość: glubisz Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.static.xcore.pl 30.08.08, 10:29
      Tylko jest mały problem. Ma beznadziejnego producenta do nowej plyty. Lepiej już by zrobił biorąć kogoś mało znanego ale dobrego, tak przez lata robiła madonna i tylko na tym kożystała.
    • d.stepien Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny 30.08.08, 14:36
      jego muzyka jest wielka, byl jest i bedzie krolem POPu a jesli o samego czlowieka chodzi coz szkoda ze tak to sie konczy, nie mnie to oceniac bo go nie znam i nie poznam szanuje go jako tworce muzyki, zasluzyl na to. wszystkiego najhlepszego Michael
    • Gość: Johnny Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 195.116.69.* 30.08.08, 15:31
      ?¤??¸¸??¤?°¨¸??¤?°¨
      ¨°?¤??¸ Michael Jackson¸??¤?°¨
      ¸??¤?°¨ The King Of Pop ``°?¤??¸
      ¸??¤?°¨¸??¤?°¨¨°?¤??¸
    • Gość: Gatsby Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.ghnet.pl 30.08.08, 17:25
      dla mnie jest Królem Popu, jego kawałki (te wcześniejsze) są genialne, ale niech NIE WRACA.
      lepiej, żeby go zapamiętano takim, jakim był za czasów "Thrillera" czy "Bad".
      niestety, ledwie przyblakła pamięć o późniejszej żenadzie, a MJ chce wracać i znów brukac dobre wspomnienia. Nie!!!
    • Gość: billiejean16 Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 17:28
      Kocham Michael!!! Dla mnie zawsze był ,jest i będzie KRÓLEM POPU! W dniu urodzin życzę Mu wszystkiego najlepszego (i nagrania jeszcze wielu wspaniałych piosenek)! kiss kiss kiss
    • Gość: Ola Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 09:48
      Kocham Cie Michael ...jestes najlepszy ..jesteś Królem big_grin
    • Gość: Martynka Jackson Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 16:17
      Michael kocham cię i zawsze będę cię kochać.Króluj na ciągle Misiaczku
    • Gość: gość-kasia Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.zone5.bethere.co.uk 04.10.08, 01:24
      Michael był królem i jest królem tyle ,że narazie w stanie spoczynku .Miejmy nadzieję ,że narazie bo to co tworzył to było genijalne i z chęcia jeszcze słucham jego muzyki .Wracaj do zdrowia ,bo jeszcze nie twój czas ,żyj i bądź szczęśliwy
    • Gość: Kasia Jackson - ła Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 20:03
      Kocham Michaela i mam nadzieję że wróci na scene. Mam w oczach starego, pięknego Jacka kiss KrÓl POpU big_grin Kiss for you :]
    • Gość: Natalia Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 23:38
      Ten dokument z bodajże 2003 o Michaelu to jedne wielkie
      klamstwo nakrecone przez Bashira!
      Ten czlowiek oszukal MJ.
      Michael kiedy mowil, ze spanie z malymi dziecmi to nic takiego, wcale nie chodzilo mu o kontakt fizyczny tylko zupelnie o co innego. Bashir wyciął czesc tego wywiadu, dlatego wyszlo na to, ze Michael nie widzi nic zlego w spaniu z dziecmi w tym zlym swietle...

Uwierzcie ludzie, Michael nic z molestowaniem nie mial wspolnego, przeczytajcie dokladny scenariusz sprawy na ten temat w sądzie, a zobaczycie, ze to jedna wielka sciema, zrobiona dla kasy!

• Gość: ass Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 15:26
      Ble ble ble nie bylo 120tys. tylko 80tys. osob na koncercie
    • Gość: aqwer Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 15:38
      images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20080826/425.jackson.madonna.082608.jpg
    • Gość: Piotr Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 13:45
      [*]
    • Gość: (gość portalu) Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 09:03
      ------)----)-----)----)
      -------(-
    • Gość: I'm Plyss Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 21:32
      Michael Jackson Żyje nie rozumiecie on żyje proszę uwierzcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka