Gość: Siwino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 11:13 Michael wracaj do zdrowia!!! Na pewno powróci na szczyt choćby nie wiem co! Jest silniejszy od kogokolwiek innego! Jest naszym królem! Best wishes Michael! We love You! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dan Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 11:23 Dla mnie Michael Jackson skończył się na Kill'em All. Reszta to już tylko komercha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sayuri Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 13:19 Jesteś wspaniły i wie o tym cały świat!! W dniu Twoich urodzin - wszystkiego najlepszego!! Czekamy na nowe kawałki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samba Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 14:22 Jasne, że tłum nadal czeka na powrót Króla. I będzie czekał aż do skutku. P.S. Hirek Wrona bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glubisz Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.static.xcore.pl 29.08.08, 15:58 Gdzieś czytałem że MJ nagrał już płyte i jest ona bardzo poetycka (oczywiscie nie wydał jeszcze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad fan Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 16:48 Dan. Dla ciebie wszystko sie skończyło killerem. Jesteś strasznie nudnym człowiekiem i niedługo sam sie skończysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 89.231.206.* 29.08.08, 17:11 "wybitnie utalentowany chłopiec, któremu nigdy nie udało się w pełni wykorzystać swojego potencjału"???!!! Szanowny Panie (Pani) anonimowy pismaku. Czyś Pan oc*piał???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:44 skoro jackson 5, to dlaczego na zdjęciu jest ich sześciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtus Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 213.52.210.* 29.08.08, 18:09 Jeszcze gdy spiewal w Metallice, to bylo ok, ale teraz to juz chyba nie ma do czego wracac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minerwa Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.ipaper.com 29.08.08, 18:18 Dziwne, ze nic nie wspomnieli o molestowaniu malych dzieci. Przeciez sam kiedys sie przyznal, ze nie widzi nic zlego w spaniu z malymi dziecmi. porazka. No ale kilka utworow to ma niezapomnianych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-w Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 89.174.53.* 29.08.08, 18:21 Co by nie mówić, stworzył kawałek niezłej muzyki i stał się już częścią historii. Mam do niego wielki szacunek. Ale moim zdaniem powinien sobie już odpuścić. Taki powrót jest bardzo ryzykowny. Mogłoby się udać i wpasowałby się w realnia jak np Madonna, ale mogłoby też nie wyjść i upadek byłby bolesny... A tak, zawsze zostanie legendą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 195.16.88.* 29.08.08, 18:33 frajer od IQ testów nazywa sie Krzysztof Czarny, wpisz jego domene w who.is (taki adres wklep w przegladarce) i bedziesz mial wszystkie dane, nawet telefon. Na skroty: oto jego mail: czk@vp.pl. Nie ściemniam - sprawdź! Teraz możesz wysłać mu wszystko co o nim sądzisz! gnida! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luliana Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 29.08.08, 18:38 Straszni ci pseudo-dziennikarze. Rzeczywiście nie można było znaleźć trafniejszych zdjęć, niż to pierwsze, na którym 1. Michaela nie widać, 2. to już trochę późniejsze czasy, a nie początki... A taki był słodki ten mały żywiołowy 9-latek śpiewający bluesa jak dorosły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 29.08.08, 18:43 Michael Jackson to geniusz, wybitny muzyk, wspaniały człowiek, inteligentny facet i pewnie dobry ojciec... Tylko niedorozwinięci wierzą w wybielanie skóry (nie ma takiego zabiegu, jest za to choroba vitiligo... odsyłam do google i zdjęć Michaela na youtube pod tym hasłem!!!) i wszystkie inne skandale - jak molestowanie chłopców... Nic mu nie udowodniono! Szkoda mi Michaela Odpowiedz Link Zgłoś
seattle92 Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny 29.08.08, 18:58 Może niech nich na temat Michaela Jacksona wypowie się sama królowa muzyki pop - Sara May, która wręcz słynie ze swojej twórczości muzycznej, a absolutnie nie słynie z krytykowania innych muzyków. A swoja drogą, ciekawa jestem, czy ona wie kim jest Michael Jackson, bo niestety mama wrażenie, że jej wiedza muzyczna rozpoczyna się i kończy na Dodzie, Mandarynie i tym podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 194.117.241.* 29.08.08, 19:20 chciałbym żeby się pozbierał do kupy niech użyje kropelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.centertel.pl 29.08.08, 21:27 Jest żywą lagenda do dzis MAM 14 lat i duzo osob w mojego wieku slucha jego muzyki a nie gra od 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \Adrian Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.centertel.pl 29.08.08, 21:30 Minerwa jezeli tak myslisz to mi ciebie żąl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:58 Nie chce sie az wierzyc, ze to rowiesnik Madonny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fed Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 213.192.88.* 29.08.08, 22:24 ride the lightning to jego najlepsza plyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobby x Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.wfd102.dsl.pol.co.uk 29.08.08, 22:54 zawsze słuchałem ostrej muzy..hardrock, ostre gitarowe brzmienia itp. ale Michael Jackson?... cóż... ON jest NAJwiększym i NAJgenialniejszym ARTYSTĄ w historii muzyki rozrywkowej i historii muzyki w ogóle... Nie było przed NIM, nie będzie po NIM artsty obdarzonego taką skalą talenu. Cieszmy się dopóki ON jest z nami... !!!MICHAEL JACKSON JEDYNY I PRAWDZIWY KRÓL MUZYKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.acn.waw.pl 29.08.08, 23:29 "Czy król popu powróci jeszcze kiedyś na szczyt?" "Michael wracaj do zdrowia!!! Na pewno powróci na szczyt choćby nie wiem co!" Żarty sobie stroicie DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.08, 23:45 Cóż przez 50 lat zarobił kasę i już... a wygląda na 150... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.08, 23:46 "wracaj do zdrowia" ? Hehehehe sam sie koleś tak załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelinka Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.fdk.airbites.pl 30.08.08, 00:09 Michael, kochanie, wszystkiego najlepszego, życzę z całego serca, dla mnie jesteś najlepszy na świecie, chciałabym kiedys śpiewać ja Ty, jesteś moim wzorem niedoścignionym, dziekuje za to, że jesteś, królu** Odpowiedz Link Zgłoś