Dodaj do ulubionych

Michael Jackson obchodzi 50 urodziny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 11:13
Michael wracaj do zdrowia!!! Na pewno powróci na szczyt choćby nie wiem co! Jest silniejszy od kogokolwiek innego! Jest naszym królem! Best wishes Michael! We love You!
Obserwuj wątek
    • Gość: Dan Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 11:23
      Dla mnie Michael Jackson skończył się na Kill'em All. Reszta to już tylko komercha.
    • Gość: Sayuri Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 13:19
      Jesteś wspaniły i wie o tym cały świat!! W dniu Twoich urodzin - wszystkiego najlepszego!! Czekamy na nowe kawałki!!
    • Gość: Samba Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 14:22
      Jasne, że tłum nadal czeka na powrót Króla. I będzie czekał aż do skutku.
      P.S. Hirek Wrona bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.
    • Gość: glubisz Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.static.xcore.pl 29.08.08, 15:58
      Gdzieś czytałem że MJ nagrał już płyte i jest ona bardzo poetycka (oczywiscie nie wydał jeszczewink).
    • Gość: Mad fan Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 16:48
      Dan. Dla ciebie wszystko sie skończyło killerem. Jesteś strasznie nudnym człowiekiem i niedługo sam sie skończysz.
    • Gość: makaron Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 89.231.206.* 29.08.08, 17:11
      "wybitnie utalentowany chłopiec, któremu nigdy nie udało się w pełni wykorzystać swojego potencjału"???!!! Szanowny Panie (Pani) anonimowy pismaku. Czyś Pan oc*piał???!!!
    • Gość: gość Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:44
      skoro jackson 5, to dlaczego na zdjęciu jest ich sześciu ?
    • Gość: Wojtus Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 213.52.210.* 29.08.08, 18:09
      Jeszcze gdy spiewal w Metallice, to bylo ok, ale teraz to juz chyba nie ma do czego wracac.
    • Gość: Minerwa Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.ipaper.com 29.08.08, 18:18
      Dziwne, ze nic nie wspomnieli o molestowaniu malych dzieci. Przeciez sam kiedys sie przyznal, ze nie widzi nic zlego w spaniu z malymi dziecmi. porazka.

No ale kilka utworow to ma niezapomnianych.
    • Gość: s-w Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 89.174.53.* 29.08.08, 18:21
      Co by nie mówić, stworzył kawałek niezłej muzyki i stał się już częścią historii. Mam do niego wielki szacunek. Ale moim zdaniem powinien sobie już odpuścić. Taki powrót jest bardzo ryzykowny. Mogłoby się udać i wpasowałby się w realnia jak np Madonna, ale mogłoby też nie wyjść i upadek byłby bolesny... A tak, zawsze zostanie legendą...
    • Gość: ja Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 195.16.88.* 29.08.08, 18:33
      frajer od IQ testów nazywa sie Krzysztof Czarny, wpisz jego domene w who.is (taki adres wklep w przegladarce) i bedziesz mial wszystkie dane, nawet telefon. Na skroty: oto jego mail: czk@vp.pl. Nie ściemniam - sprawdź! Teraz możesz wysłać mu wszystko co o nim sądzisz! gnida!
    • Gość: luliana Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 29.08.08, 18:38
      Straszni ci pseudo-dziennikarze. Rzeczywiście nie można było znaleźć trafniejszych zdjęć, niż to pierwsze, na którym 1. Michaela nie widać, 2. to już trochę późniejsze czasy, a nie początki... A taki był słodki ten mały żywiołowy 9-latek śpiewający bluesa jak dorosły smile!
    • Gość: viva Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 29.08.08, 18:43
      Michael Jackson to geniusz, wybitny muzyk, wspaniały człowiek, inteligentny facet i pewnie dobry ojciec... Tylko niedorozwinięci wierzą w wybielanie skóry (nie ma takiego zabiegu, jest za to choroba vitiligo... odsyłam do google i zdjęć Michaela na youtube pod tym hasłem!!!) i wszystkie inne skandale - jak molestowanie chłopców... Nic mu nie udowodniono! Szkoda mi Michaela sad
    • seattle92 Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny 29.08.08, 18:58
      Może niech nich na temat Michaela Jacksona wypowie się sama królowa muzyki pop - Sara May, która wręcz słynie ze swojej twórczości muzycznej, a absolutnie nie słynie z krytykowania innych muzyków.
      A swoja drogą, ciekawa jestem, czy ona wie kim jest Michael Jackson, bo niestety mama wrażenie, że jej wiedza muzyczna rozpoczyna się i kończy na Dodzie, Mandarynie i tym podobnych.
    • Gość: gość Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 194.117.241.* 29.08.08, 19:20
      chciałbym żeby się pozbierał do kupy
      niech użyje kropelki
    • Gość: Adrian Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.centertel.pl 29.08.08, 21:27
      Jest żywą lagenda do dzis MAM 14 lat i duzo osob w mojego wieku slucha jego muzyki a nie gra od 13 lat
    • Gość: \Adrian Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.centertel.pl 29.08.08, 21:30
      Minerwa jezeli tak myslisz to mi ciebie żąl
    • Gość: milka Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 21:58
      Nie chce sie az wierzyc, ze to rowiesnik Madonny...
    • Gość: fed Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: 213.192.88.* 29.08.08, 22:24
      ride the lightning to jego najlepsza plyta!
    • Gość: Bobby x Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.wfd102.dsl.pol.co.uk 29.08.08, 22:54
      zawsze słuchałem ostrej muzy..hardrock, ostre gitarowe brzmienia itp. ale Michael Jackson?... cóż... ON jest NAJwiększym i NAJgenialniejszym ARTYSTĄ w historii muzyki rozrywkowej i historii muzyki w ogóle... Nie było przed NIM, nie będzie po NIM artsty obdarzonego taką skalą talenu. Cieszmy się dopóki ON jest z nami... !!!MICHAEL JACKSON JEDYNY I PRAWDZIWY KRÓL MUZYKI!!!
    • Gość: Jojo Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.acn.waw.pl 29.08.08, 23:29
      "Czy król popu powróci jeszcze kiedyś na szczyt?"
      "Michael wracaj do zdrowia!!! Na pewno powróci na szczyt choćby nie wiem co!"

Żarty sobie stroicie big_grinDDDD
    • Gość: Gość Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.08, 23:45
      Cóż przez 50 lat zarobił kasę i już... a wygląda na 150...
    • Gość: qwerty Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.08, 23:46
      "wracaj do zdrowia" ? Hehehehe sam sie koleś tak załatwił.
    • Gość: Ewelinka Re: Michael Jackson obchodzi 50 urodziny IP: *.fdk.airbites.pl 30.08.08, 00:09
      Michael, kochanie, wszystkiego najlepszego, życzę z całego serca, dla mnie jesteś najlepszy na świecie, chciałabym kiedys śpiewać ja Ty, jesteś moim wzorem niedoścignionym, dziekuje za to, że jesteś, królukiss**

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka