kasiar74 25.11.07, 19:51 Style moderacji Forum na Scarlett O'Harę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarkoni Re: Style moderacji forum 25.11.07, 22:33 A tak właściwie to o co chodzi? To ocena moderacji forów na GW, czy tego forum, czy wszystkich forów na świecie? Bo byłem właśnie na forum rosyjskim, ich też to dotyczy? Odpowiedz Link
scriptus Re: Style moderacji forum 25.11.07, 22:54 jarkoni napisał: > A tak właściwie to o co chodzi? > To ocena moderacji forów na GW, czy tego forum, czy wszystkich forów na świecie > ? > Bo byłem właśnie na forum rosyjskim, ich też to dotyczy? > Może Kasi chodzi o to, żeby moderatorzy więcej cięli ?? Odpowiedz Link
mala_mala tez! a to o wszystkich szefach choc... mojego tu 25.11.07, 22:56 choc mojego tu nie ma Szefów dzielimy na 5 grup: 1. Pedałów. 2. Superpedałów. 3. Antypedałów. 4. Pedałów-magików. 5. Pedałów-pirotechników. 6. Pedałów-McGayverów Dlaczego ? Szef pedał mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę..." Szef superpedał mówi: "Ja Was wszystkich wypierdolę". Szef antypedał mówi: "Ja się Kowalski z Tobą pierdolić nie będę!" Szef pedał-magik mówi: "Ja Cię Kowalski tak wypierdolę, że ty nawet nie zauważysz kiedy" Szef pedał-pirotechnik mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę z hukiem". Szef pedał-McGyver: "Ja Was Kowalski wypierdolę ! w kosmos gołymi rękami..." Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Style moderacji forum 26.11.07, 08:00 jeszcze było na męża stanu: bi.gazeta.pl/im/0/4699/z4699880G.jpg Dokładnie o nic mi nie chodziło poza tym, że to znalazłam i mnie ubawiło w świtle ostatnich zadym forumowych. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
majkel01 Re: Style moderacji forum 26.11.07, 17:52 na innym forum znalazłem jeszcze styl Retta Butlera "Bardzo bym chciał, aby obchodziło mnie więcej to, co zrobisz......... kochanie, nic mnie to nie obchodzi". Jarkoni, nie bierz tego do siebie, żart ten jest autorstwa jednego z adminów z Centrali Sam opiekuję się 2 forami, ale nie wiem jaki styl preferuję Odpowiedz Link
anja_pl Re: Style moderacji forum 26.11.07, 21:18 ja bym chciała wiedźmiński: ciąć lubię, ale nikt płacic nie chce... Odpowiedz Link
jarkoni Re: Style moderacji forum 27.11.07, 19:54 Ja momentami na Dulskiego, i idę na Wawel wokół stołu.. Ale ze spokojem, bo wiem, że jest Anja ;_) Może faktycznie pomyśleć o pensji? Ale prawda jest taka, że praca z pasji, zaangażowania i chęci samej, samorealizacji itp.- nie zależy od wynagrodzenia.. I Anja taka jest Odpowiedz Link
bet66 Re: Style moderacji forum 28.11.07, 18:31 to tez brak stylu i klasy, czyli schlebianie gawiedzi, bo jest w większości. Odpowiedz Link
ta Re: Style moderacji forum 29.11.07, 17:43 " na poprzeczkę" Ustawiona na 1.25 (IQ). Każdy kto poprzeczkę zrzuci jest wycięty i ma bana. Właśnie wyleciałam, mam powyżej Pozdrawiam serdecznie admina forum, o którym piszę, bo tutaj bywa Ta_ Odpowiedz Link
jarkoni Re: Style moderacji forum 04.12.07, 01:44 Znalazłem dodatkowe: 1. na J.F.Kennedy'ego - nie pytaj co forum zrobiło dla Ciebie, zapytaj, co Ty zrobiłeś dla forum. 2. na Władysława Jagiełłę - postów ci u nas dostatek, ale i te dwa z wdzięcznością przyjmiemy. 3. na Onufrego Zagłobę herbu Wczele - kpem będę, jeśli temu pokurczowi uszu nie obetnę. 4. na Poncjusza Piłata - umywam ręce. 5. na Sokratesa - wiem, że nic nie wiem. 6. na Benię Kszyka - mało, ale smacznie. 7. na Grzegorza Halamę - ja wiedziałem, że tak będzie. 8. na Aleksandra K. - wzywam Was, nie podążajcie tą drogą. 9. na Koheleta - jest czas pisania i czas wycinania. 10. na Lecha Wałęsę - nie chcem, ale muszem. Odpowiedz Link