Gość: Królik Pudding IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 20:51 Mam rozumieć, że jest już dostępna w Polsce...No to bajerancko. Trzecia do Trylogii Pana Thomasa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wieloryb Re: Fantomas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:33 ciekawe gdzie można ją dostac w naszym popowym kraju? chyba gw ma promo... a szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Fantomas IP: *.bci.net.pl 10.02.04, 10:51 Gość portalu: wieloryb napisał(a): > ciekawe gdzie można ją dostac w naszym popowym kraju? chyba gw > ma promo... a szkoda! w Empiku chociażby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieloryb Re: Fantomas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 00:31 bardzo zastanawiające jest to, że zachodnie witryny internetowe sprzedają juz nowy album fanomasa!!!!!! o co chodzi? przecież na www.ipecac.com jest wyraźnie napisane "Still working on the Fantômas release date. Stay tuned.". Jak dla mnie jst to podgrzewanie atmosfery! I o to chodzi! bez tego też mamy już atmosferę rozgrzaną do granic możliwości! PS. Pozdro dla jesusa co wczoraj zaliczył kontakt z ławką w knajpie!! B40!! BASZTA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesus Re: Fantomas IP: *.visp.energis.pl 29.10.03, 13:08 hehe. dzieki za pozdro. głowa boli jeszcze, lecz to nic. lata machania łbem na koncertach robią swoje. co do fantomasa, to może ktoś wytłumaczy sprzeczności między artykułem a ipecacem? niestety nic już nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriel_Ripper Re: Fantomas IP: *.n030.gorn.prest.pl 08.11.03, 08:36 Heh ja też nic nie qmam z poczynań ipeacac, ale nowego Fantomasa juz przesłuchałem co prawda na razie Mp3. Ale niebawem znajomy ma mi przywieźć orginał. Ciekawe czy Fantomas zaszczycił by nasz kraj ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forlorn Re: Fantomas IP: *.crowley.pl 10.02.04, 08:46 Ipecac'a wydaje w Polsce Antena Krzyku, przynajmniej tak bylo do tej pory. Mam nadzieję że ta płytka też bedzie w ich katalogu. Ja jednak nie mogłem sie doczekac i zapodałem sobie przez Amazon.. Już jedzie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś