bukowski27 18.01.02, 11:54 znam tylko jedna plyte. DEAD BEES ON A CAKE. i powiem ze zrobila na mnie bardzo duze wrazenie. chcialem zapytac o pozostale plyty sylviana. te same klimaty? i ewentualnie co by tu jeszcze nabyc droga kupna. o JAPAN prosze nie pisac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lwz Re: DAVID SYLVIAN IP: *.natned.com.pl 18.01.02, 16:23 bukowski27 napisał(a): > znam tylko jedna plyte. DEAD BEES ON A CAKE. i powiem ze zrobila na mnie > bardzo duze wrazenie. chcialem zapytac o pozostale plyty sylviana. te same > klimaty? i ewentualnie co by tu jeszcze nabyc droga kupna. o JAPAN prosze nie > pisac Warto kupić: Secrets Of The Beehive; Everything And Nothing; Rain Tree Crow (Sylvian Jansen Barbieri Karn); The First Day (z Frippem) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 lwz dzieki, mozesz powiedziec 18.01.02, 17:22 jak te pozostale maja sie do dead bees...??? w sensie lepsze? gorsze? inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: lwz dzieki, mozesz powiedziec IP: *.impakt.pl 18.01.02, 20:47 "Secrets Of The Beehive" jest po prostu cudna.... "Down to Earth" tez mnie kilkanascie lat temu powalila ale jakos nie wytrzymala proby czasu... "Secrets..." to jedna z tych 5 plyt ktore bym wzial na bezludna wyspe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flak Re: DAVID SYLVIAN IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 00:48 A ja mimo wszystko polecam najbardziej GONE TO EARTH. I tą bym zabrał na wyspę. Jakby mi sie znudziły piosenki, słuchałbym tylko drugiej częsci płyty - instrumentalnej. Odpowiedz Link Zgłoś