boobie 06.11.03, 21:00 wyskakują po wpisaniu w np. gogla ników forum mózyka. Verryyyy fanyy samtajms. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixie Re: Ciekawe rzeczy 06.11.03, 21:09 boobie napisał: > wyskakują po wpisaniu w np. gogla ników forum mózyka. Verryyyy fanyy samtajms. Mnie wyszło superfajnie. Wiecie co znaczy PIXIE? Polar Ionosphere X-ray Imaging Experiment I mam nawet własną stronę pixie.spasci.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Ciekawe rzeczy 06.11.03, 21:19 pixie napisała: > boobie napisał: > > > wyskakują po wpisaniu w np. gogla ników forum mózyka. Verryyyy fanyy samta > jms. > > Mnie wyszło superfajnie. Wiecie co znaczy PIXIE? Polar Ionosphere X-ray Imaging > > Experiment I mam nawet własną stronę > > pixie.spasci.com/ Ja nie mam tego szczęścia bo mam trochę zbereźnego nika . Ale np aric - prosze bardzo: "The AIDS Research Information Center" albo też "Association Régionale d'Information des Collectivités territoriales" Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Ciekawe rzeczy 07.11.03, 09:05 Kiedys tez się w to bawiłem, jestem posiadaczem kilku stron internetowych.)) Kurwancka, alez jestem znany.) Odpowiedz Link Zgłoś
boobie Re: Ciekawe rzeczy 06.11.03, 21:24 A jednak. Miło żyć na Galapagos www.koys.de/Cutty/boobie.php Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Ciekawe rzeczy 06.11.03, 22:10 boobie napisał: > A jednak. Miło żyć na Galapagos > www.koys.de/Cutty/boobie.php Czyżbyś należał do rodziny dudków? Bo ja tak naprawdę jestem tylko zwykłym chochlikiem Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Wow, Argus, jestem pod wrażeniem :) 06.11.03, 23:40 www.menet.umn.edu/~curt/Models/FairchildF-24/Link/Argus1.html Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: Wow, Argus, jestem pod wrażeniem :) 07.11.03, 00:14 Wydało się... Ale zapewniam,że czasami przemieniam się w człowieka Odpowiedz Link Zgłoś