Gość: łyżeczka IP: *.net 09.11.03, 16:38 czekam na typy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubasa Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) 09.11.03, 16:41 "Left Of The Dial" The Replacements. Paul Westerberg napisal ja dla Angie Carlson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: najbardziej MIŁOSNO-ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.toya.net.pl 09.11.03, 16:52 ELECTRIC SIX - ,,Danger! High Voltage '' i też Electric Six ,,Electric Demons In Love'' no i The Darkness ,, I Believe In A Thing Called Love'' i ,,Friday Night'' a i oczywiście B.R.M.C ,,We're All In Love ''A tak naprawdę 75% piosenek można byłoby zaliczyć do tego niestety tematu (miłości i romantyzmu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżeczka Re: najbardziej MIŁOSNO-ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.net 09.11.03, 17:00 Gość portalu: Level1 napisał(a): A tak naprawdę 75% > piosenek można byłoby zaliczyć do tego niestety tematu (miłości i romantyzmu) > Nie idzie mi o piosenki, gdzie słowo "love" czy jakiekolwiek inne jest tylko zapełniaczem. Idzie mi o takie naprawdę romantyczne, gdzie jest jednak trochę emocji No to teraz moje, tak na ten moment do głowy przyłażą mi: Sowa, Grzegorz Turnau Late In The Day, Supergrass Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) 09.11.03, 17:12 To chyba dość indywidualne... RIDE "Vapour Trail" THE GO-BETWEENS "Love Goes On" R.E.M. "You Are The Everything" STONE ROSES "Ten Storey Love Song" BADLY DRAWN BOY "You Were Right" i "Magic In The Air" PRIMAL SCREAM "I'm Losing More Than I'll Ever Have" Eee... już sam nie wiem, za trudne to pytanie chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 to na serio................ IP: *.toya.net.pl 09.11.03, 17:28 Jak najbardziej teraz na serio: PRIMAL SCREAM FEAT. KATE MOSS Some Velvet Morning (remix) The Dandy Warhols - ,,You Were the last high'' i ,,We used to be friends'' Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: to na serio................ 09.11.03, 17:30 Gość portalu: Level1 napisał(a): > Jak najbardziej teraz na serio: > > PRIMAL SCREAM FEAT. KATE MOSS > Some Velvet Morning (remix) Po pierwsze, to co w tym romantycznego, poza tym to jest cover, a oryginał jest 100 razy bardziej romantyczny, jeśli w ogóle już któreś z tych wykonań jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 17:25 Nie jestem disiaj w zbytnio romantycznym nastroju, więc tylko to zdołałam sobie przypomnieć: Pink Floyd - "Wish You Were Here" The Pretenders - "I'll Stand By You" Aqualung - "Brighter than sunshine" Maximilian Hecker - "Heel My Wounds" Couting Crows - "Colourblind" Shelby Lynn - "Dreamsome" Van Morrison - "Searching for Someone Exactly Like You" Coldplay - "Scientist" Tilt - "Wszystko czego pragnę" Bush - "Inflatable" Alanis Morisette - "That I would bo good" Suede - "Europe is our playground" Jak coś jeszcze będzie, a będzie napewno to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.toya.net.pl 09.11.03, 17:39 Byłbym zapomniał, Wszystkie piosenki Shivaree są słodko romantyczne, naprawdę można się rozpłynąć, każdy wie, o co chodzi jeśli zna choćby "Goodnight moon" Wśród piosenkarzy w tej kategorii powinien się znaleźć James, jeden z największych romantyków z Wielkiej Brytanii. Szczególnie polecam utwór "Seniorita" i "Pleased to meet you" z jego ostatniej płyty Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) 09.11.03, 17:43 Gość portalu: Level1 napisał(a): > Wśród piosenkarzy w tej kategorii powinien się znaleźć James, jeden z > największych romantyków z Wielkiej Brytanii. > Szczególnie polecam utwór "Seniorita" i "Pleased to meet you" z jego > ostatniej płyty James to zespół!!!!!!!! Matko... <jeb> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.toya.net.pl 09.11.03, 18:09 Miałem na myśli lidera zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) 09.11.03, 20:35 Gość portalu: Level1 napisał(a): > Miałem na myśli lidera zespołu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 21:04 ilhan napisał: > Gość portalu: Level1 napisał(a): > > > Miałem na myśli lidera zespołu > > ??? > Dołączam się do tych pytajników. A nawet dodam swoje: ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 18:03 Ciąg dalszy: Sneaker Pimps - "Flowers And Silence" The Waterboys - "The whole of the moon" Bernard Butler - "Stay" (a tak nawiasem mówiąc to prawie cała płyta "People Move On" się nadaje, ale ten utwór wyjątkowo) Massive Attack - "Protection" Sade - "By your side" (no i oczywiście większość jej utworów) CDN Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Sepultura Arise 09.11.03, 20:48 ))))) A tak na powaznie to : Metallica Nothing... TSA Alien 51 Chlopcy z placu broni - Kocham Cie nick cave - where the wild roses grow Louis Armstrong - Wonderful World Mammas & Pappas - Dream A Little Dream of Me Procol harum - a whiter shade of pale Babyface and Stevie Wonder - How Come, How Long Eric Clapton-Wonderful Tonight Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thunder Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.kasia / *.net-serwis.pl 09.11.03, 22:25 New Model Army - Marrakesh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thunder Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.kasia / *.net-serwis.pl 09.11.03, 22:25 New Model Army - Marrakesh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urte Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:05 out of time - blur stella was a diver and she was always down - interpol Odpowiedz Link Zgłoś
jmarr Re: najbardziej ROMANTYCZNE piosenki :) 10.11.03, 22:52 No przecież wiadomo - "Hand In Glove" The Smiths Odpowiedz Link Zgłoś