Gość: monoceratops IP: *.acn.pl 16.11.03, 09:46 www.nme.com/news/106753.htm heh.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vulture Już dawno temu mówiono, że Blair musi odejść IP: *.chomiczowka.net.pl 16.11.03, 10:24 Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 E tam 16.11.03, 10:55 The Darkness fajny zespół. A Blair zawsze lubi to, co na topie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture czy Blair ma już nowy singiel Kylie? IP: *.chomiczowka.net.pl 16.11.03, 11:27 Ostatnio była na pierwszym, a ubiera się podobnie jak wokalista The Darkness. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: czy Blair ma już nowy singiel Kylie? 16.11.03, 11:32 Jeśli tylko będzie na nią hype w nowym NME, to na pewno sobie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture jest Kylie centralnie w NME News, to kupi IP: *.chomiczowka.net.pl 16.11.03, 11:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture e tam IP: *.chomiczowka.net.pl 16.11.03, 14:39 To jacyś parodyści, od razu widać, że zrzynają z Łołejzis. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: e tam 16.11.03, 14:40 Gość portalu: Vulture napisał(a): > To jacyś parodyści, od razu widać, że zrzynają z Łołejzis. Mi przypominają bardziej Kings of Leon, to zdaje się jakieś kantry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 16.11.03, 17:43 Ihan jak ty nazywasz The Beatles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To fakt, ale dla The Beatles trzeba mieć szacunek (p.s to nie są dziady)!!!!!!! Ach strach pomyśleć kto będzie na następnej okładce ???Frank Sinatra, Van Halen, Bob Dylan, to jakby się z New Musical Express Mojo stało............ Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.03, 18:18 Gość portalu: Level1 napisał(a): > Ihan jak ty nazywasz The > Beatles > To fakt, ale dla The Beatles trzeba mieć szacunek (p.s to nie są > dziady)!!!!!!! Radzę przy układaniu treści następnych postów wziąć pod uwagę takie pojęcia jak: - "poczucie humoru", - "nie branie wszystkiego na poważnie", - "wyluzowanie zamiast pakowania dwustu wykrzykników, bo prawdopodobnie nie wszystko zrozumiałem tak jak należy i zrobię z siebie idiotę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 16.11.03, 18:50 dobre rady, zawsze w cenie. Tym razem niestety chyba bardziej dotyczą ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:02 level, mysle ze u Ilhana nie brakuje szacunku dla Beatlesow. A jak zrobisz watek "THE BEST UTWOR WSZECHCZASOW EVER VOTE" to sie przekonasz. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.11.03, 20:28 Gość portalu: Level1 napisał(a): > dobre rady, zawsze w cenie. Tym razem niestety chyba bardziej dotyczą ciebie. Jak by tu nie patrzeć na Twój post o szacunku dla Beatlesów, nie jestem w stanie dostrzec w nim nawet minimalnego przymrużenia oka. Więc chyba jednak nie mnie to dotyczy ciągle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 16.11.03, 20:54 tym bardziej ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś