Dodaj do ulubionych

Mika Urbaniak: podejdź bliżej

20.02.09, 11:15
Nareszcie czekanie zostanie nam, fanom wynagrodzone
Obserwuj wątek
    • Gość: silenceboy Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 17:03
      czekam z niecierpliwością
    • Gość: myszek Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 17:05
      uwielbiam jej solo u Tatiany Okupnik smile boska jest
    • Gość: Jacek Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 23:02
      a propos Tatiany; dobra jest jej płyta, bo nic jeszcze nie słyszałem??
    • Gość: monia666 Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:45
      Mam nadzieję, że nie będzie produkował jej Smolik - pseudo muzyk!
    • princealbert Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej 23.02.09, 13:42
      to jest typowa 'elevator music', takie pitu-pitu na lagodnym tle....kiszka....
    • ewarest Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej 23.02.09, 14:58
      Daleko jej do matki, to nastepny przyklad w Polsce, ponoc zdolnych dzieci znanych rodzicow!. Owszem spiewa fajnie, ale to nie ten tembor glosu. Pani Urszula Dudziak jest DOSKONALA, jej corka musi sie jeszcze duzo nauczyc, i mam dla niej jedna rade, jak jest zdolna to niech ma troche ambiciji i niech nie jedzie na tworczosci i slawie swoich rodzicow.
    • Gość: dziub Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.plus.com 23.02.09, 17:57
      do ewarest
      to zupelnie inny styl i inna dzialka! to tak jakby porownac lato i zime - nie mozna wartosciowac, bo jedni lubia snieg a inni lubia plywac w jeziorze
      wiec nie marmol bez sensu
      poza tym nie ma slowa "tembor"
    • Gość: Karol Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.icpnet.pl 23.02.09, 18:53
      Czekam na efekty www.Edukacja.net
    • Gość: Gość Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: 216.162.28.* 23.02.09, 21:01
      'Miecz' Szczesniak mnie rozbawil wink
    • Gość: Tata-Koneser Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.aster.pl 23.02.09, 22:27
      Gdzie tej miłej dziewczynie do naszych wodzów śpiewających hymn!
      Warszawa jezdnią wali, grzmi, huczy wiwatami,
      Już milion łbów zebrali - kto jeszcze nie jest z nami?!
      Idą po Nowym Świecie, buńczucznie, kolorowo!
      Czy wiecie już, czy wiecie, że padło WIELKIE SŁOWO?!
      Napoleoński wzroście, nową zwiastujesz erę!
      Może PISD..A nareszcie
      Oczyści atmosferę?!
    • Gość: EMI Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.elartnet.pl 23.02.09, 22:57
      Super. Chyba jednak rzucę w kont ideały i poproszę znajomego królika o załatwienie dobrej posady.
    • Gość: me Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.acn.waw.pl 24.02.09, 00:02
      > Super. Chyba jednak rzucę w kont ideały i poproszę
      > znajomego królika o załatwienie dobrej posady.

W "kont"?? Z taka ortografia to rzeczywiscie pozostaje ci tylko liczyc na znajomosci.
    • maksimum Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej 24.02.09, 06:31
      Jak dla mnie,beznadzieja!
    • Gość: edi Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: 62.87.185.* 24.02.09, 07:14
      To ma być śpiewanie... jęki jakieś dziewczyny która pierwszy raz w życiu "dała głos"
      MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNĄ
    • Gość: jagoda Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.chello.pl 05.03.09, 16:10
      a wlasciwie to co to znaczy wiosna? Ja chce dokladnego terminu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka