ania91_pol 20.02.09, 11:15 Nareszcie czekanie zostanie nam, fanom wynagrodzone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: silenceboy Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 17:03 czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszek Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 17:05 uwielbiam jej solo u Tatiany Okupnik boska jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 23:02 a propos Tatiany; dobra jest jej płyta, bo nic jeszcze nie słyszałem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia666 Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:45 Mam nadzieję, że nie będzie produkował jej Smolik - pseudo muzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej 23.02.09, 13:42 to jest typowa 'elevator music', takie pitu-pitu na lagodnym tle....kiszka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewarest Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej 23.02.09, 14:58 Daleko jej do matki, to nastepny przyklad w Polsce, ponoc zdolnych dzieci znanych rodzicow!. Owszem spiewa fajnie, ale to nie ten tembor glosu. Pani Urszula Dudziak jest DOSKONALA, jej corka musi sie jeszcze duzo nauczyc, i mam dla niej jedna rade, jak jest zdolna to niech ma troche ambiciji i niech nie jedzie na tworczosci i slawie swoich rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziub Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.plus.com 23.02.09, 17:57 do ewarest to zupelnie inny styl i inna dzialka! to tak jakby porownac lato i zime - nie mozna wartosciowac, bo jedni lubia snieg a inni lubia plywac w jeziorze wiec nie marmol bez sensu poza tym nie ma slowa "tembor" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.icpnet.pl 23.02.09, 18:53 Czekam na efekty www.Edukacja.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: 216.162.28.* 23.02.09, 21:01 'Miecz' Szczesniak mnie rozbawil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata-Koneser Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.aster.pl 23.02.09, 22:27 Gdzie tej miłej dziewczynie do naszych wodzów śpiewających hymn! Warszawa jezdnią wali, grzmi, huczy wiwatami, Już milion łbów zebrali - kto jeszcze nie jest z nami?! Idą po Nowym Świecie, buńczucznie, kolorowo! Czy wiecie już, czy wiecie, że padło WIELKIE SŁOWO?! Napoleoński wzroście, nową zwiastujesz erę! Może PISD..A nareszcie Oczyści atmosferę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMI Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.elartnet.pl 23.02.09, 22:57 Super. Chyba jednak rzucę w kont ideały i poproszę znajomego królika o załatwienie dobrej posady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.acn.waw.pl 24.02.09, 00:02 > Super. Chyba jednak rzucę w kont ideały i poproszę > znajomego królika o załatwienie dobrej posady. W "kont"?? Z taka ortografia to rzeczywiscie pozostaje ci tylko liczyc na znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej 24.02.09, 06:31 Jak dla mnie,beznadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: 62.87.185.* 24.02.09, 07:14 To ma być śpiewanie... jęki jakieś dziewczyny która pierwszy raz w życiu "dała głos" MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Mika Urbaniak: podejdź bliżej IP: *.chello.pl 05.03.09, 16:10 a wlasciwie to co to znaczy wiosna? Ja chce dokladnego terminu! Odpowiedz Link Zgłoś