Dodaj do ulubionych

Lil Wayne - Prom Queen [teledysk]

IP: *.chello.pl 04.03.09, 16:58
Kompletnie nie potrafię zrozumieć fenomenu tego murzyna. Nie potrafię zrozumieć jak taki szmelc jak lolipop został jednym z "największych hitów" zeszłego roku. Jego bełkotliwe zawodzenie nie ratuje ten żałosny wszechobecny komputerowy pogłos. A i jego definicja rocka jest bardzo pro hiphopowa czyli perkusja robiąca za bit i jego melorecytacja połączona tylko dla przyzwoitości z gitarami, na której dla potrzeb teledysku nauczył się grać "solówkę" jednym palcem. Mam dosyć pompowania z każdej strony w środkach masowego przekazu amerykańskiego hiphopu i tak zwanego rnb, które powinno się raczej określać murzyńskim popem.
Nie jestem rasistą ale to co w muzycznych mediach robią murzyni to nic innego jak gibanie się na jedno kopyto. A teraz wracam do słuchania "Kind of Blue" ....
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: 82.160.150.* 04.03.09, 19:12
      Nie słucham takiej muzyki, ale w swoim stylu kolo jest dobry.
    • 808s Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] 04.03.09, 19:21
      doceniam go! uwazam ze jest jednym z najlepszych raperow XXI wieku... no wlasnie raperem a nie rockowcem. nie podoba mi sie ten wizerunek, poniewaz ni to rock ni rap... mimo wsyzstko trzymam za niego kciuki i mam nadzieje ze wroci do tego co robi najlepiej.
    • Gość: leclerc Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.nitka.net.pl 04.03.09, 21:51
      Najpierw Kanye, teraz West. Tylko czekać jak T.I. czy Jay-Z zmienią styl. Powinni robić to w czym są najlepsi, zwłaszcza że ich ostatnie płyty były świetne.
    • Gość: leclerc Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.nitka.net.pl 04.03.09, 21:52
      nie West tylko Wayne smile
    • Gość: ;x Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.lokis.net.pl 05.03.09, 01:47
      czyzby moda na nawijanie o dupach i bling-bling sie skonczyla? czy moze mamy sie kornem w tle jarac?
    • Gość: makaron Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: 89.231.195.* 05.03.09, 12:25
      Co to, do kutfy nędzy jest??!!!
    • Gość: Goblin smurf Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: 77.223.195.* 05.03.09, 20:01
      hau boy!!!! ja nie wiem co Ci ale lil wayne to geniusz muzyczny, najpier zapuśc ryma lepszego od lil wayna, wyzwij go na battle i zobaczymy kto kogo rozgniecie, bo lil' W miszczu chłopcze, wiedz nie mow lepiej i nie używaj słowa "murzyn" bo to wkurzające. ale fakt ze ta piosenka nie jest jakas zajebista
    • Gość: G-smurf Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: 77.223.195.* 05.03.09, 20:16
      p.s.

to było do zzzzzzZZZZZZZzzzzz
    • Gość: cool kids in cool Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: 89.108.250.* 05.03.09, 20:25
      szkoda, że ludzie, którzy nie znają się na hip hopie, wchodzą na takie strony i piszą takie rzeczy.o taaak, chciałbym zobaczyć wasze spotkania z waynem... przykro się robi.

a, 808s i G-smurfika to nie dotyczy oczywiście

zzz...zzz naucz się mówić, jak przystało na Polaka...

pokój.miłość
    • Gość: lenina Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: 89.167.14.* 05.03.09, 23:05
      niesmak jakiś, boję się, że koleżka się szybko wypali bo suche liście palą się jasnym ogniem ale szybko gasną, za dużo go wszędzie ostatnio i wcale nie jest to najwyższych lotów...
    • Gość: ;x Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.lokis.net.pl 06.03.09, 11:49
      nie musze siedziec w rapie, zeby ocenic co tez nam pokazano. ani tekst odkrywczy nie jest, ani muzycznie to nie powala, wokal to tragedia - nawet B-Real lepiej i znosniej jeczy.
      Ta cienizna nie ma startu do N.W.A czy Rage Against The Machine.
    • 808s Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] 07.03.09, 14:47
      ale nwa czy run dmc rapowali w latach 80 i 90 i nie mieli tyle konkurencji co kazdy raper ma w tym czasie. aby moc sie wybic trzeba robic cos wyjatkowego i innego ale zarazem dobrego i tworczego. a poza tym to sssssss.
    • Gość: niedzielny Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.09, 16:56
      Lil jest poprostu jedyny w swoim rodzaju! I jak smiecie nazywac jego muzyke szmelcem?! Jest fenomenalnym wokalistą, z niecodziennym glosem! nie kazdemu musi sie podobac, ale najpierw sami nagrajcie lepsze kawalki dopiero wypowiadajcie sie w ten sposob o innych
    • Gość: Weezy f baby Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:34
      Jak dla mnie zajebiscie czekam na płyte i lece do empiku jak wyjdzie big_grina A reszta jest w ciemie bita i ch...a rozumiii
    • Gość: Gość xD Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.chello.pl 24.03.09, 14:06
      Według mnie ten Gościu to fenomen muzyczny we wszystkim odnaleść sie potrafi rock którego nie nawidze w jego wydaniu jest fantastyczny jak i on sam ......!! Mam wszystkie płyty w ogolę jak śmiecie mówić na jego muzykę dno. Chociaż się nie dziwie Jak w Polsce jest moda na durnowate gwiazdki Pop np. Rihanna czy Doda życzę szczęścia w słuchaniu ....kompletnego dna !!
      Weezy Is The Best Rapper Alive !!!
    • Gość: Klaudysia Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 20:48
      a ja go koffam a ta piosenka jest bardzo fajna Lilek jest najlepszym raperem a ci co go obrazaja to .......... ! szkoda tylko ze go tak rzadko puszczaja w telewizji a Lollipopa prosze nieobrazac to moja ulubiona piosenka
    • Gość: Mrs.Carter Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.chello.pl 24.04.09, 16:32
      Do: zzzzzzzzzZZZZZZZzz
      Tak idź słuchać tego szmatławca i nie wypowiadaj się na tematy o których w ogóle nie masz pojęcia.Oceniasz go mimo, że nie wiesz o nim nic(wywnioskowałam to z tego co przeczytałam).Twierdzisz że nie jesteś rasistą a nazwałeś rnb "murzyńskim popem" czy to czasami nie jest objawa rasizmu ?Weezy Is The Best Rapper ALIVE !Ale skoro ty wolisz słuchać tego czego słucha większość naszego kraju no to życze powodzenia.Trzeba być otwartym na nowe dźwięki i nowe twarze !Jeśli będziesz do tego podchodzic w ten sposób to zyskasz tylko wrogów !To tyle na temat twojej wypowiedzi.Piosenka niesamowita !Kolejny hicior ;]
      Teraz nawet rock w jego wykonianu jest zabujczy !Czytałam na pewnej stronie informacje co do tej nowej płyty.Lil powiedział że nie jest to płyta rockowa ale na płycie nie jest tyle rapu ile moglibyśmy się spodziewać.Wiem też że Weezy chcę próbować nowych stylów.Jeśli komuś nie podoba się to co on robi to nikt przecież niczego nikomu nie narzuca.Skoro ktoś woli naszą Dode czy chociażby Rihanne to niech sobie słucha w kółko tego samego bitu i tego wycia.Piosenka "wyjebana w kosmos" i na dodatek zawarto w niej super historyjkę !Peace & Love ^^
    • Gość: Gosc Re: Lil Wayne - Prom Queen [teledysk] IP: *.centertel.pl 26.04.09, 01:35
      ZAMKNAC R*JE PASZTETY OBRAZAC TO SOBIE MOZECIE ZNAJOMYCH JAK WAM NA TO POZWOLA ALBO SZWOJE "SZMATLAWCE" A NIE LIL WAYNE'A !!!!!!!! A TY CO MOZE COS O NIM WIESZ ZE TAK SIE WYMADRZASZ ??? PRZYMKNAC R**E I ZAJAC SIE SOBA A OD CUDOWNEGO ARTYSTY SIE ODCZEPIC !!!!!! A CO DO EINSTEINA I NEWTONA TEZ SIE PRZYCZEPICIE ZE ZLE LICZYLI I STWORZYLI ZLE TEORIE ???!! NIE . NO WLASNIE . WIEC r** !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka