ilhan 10.12.03, 09:38 Ja pamiętam: Vulture'a - impresario Urszuli Sipińskiej, autografy gwiazd Teddy'ego i Jaśka, różowego Piżmaka, Gregkora, no i cudowne uśmiechy Madee przede wszystkim i wszystkie pozostałe rzeczy też pamiętam. Ale było fajnie wtedy, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Rok temu 10.12.03, 10:59 BYLO Z A J E B I S C I E. Ja pamietam Ilusia, ktory wygladal jak mlody sredniowieczny rycerz i Martolke gdzies w dali, ktora zapamietalam jako najpiekniejsza kobiete na swiecie )))) oraz czarne ja smola oczy obecnego Dyrektora gdzies tam na zachodzie Polski oraz Jasinka, co na trzy cztery powiedzielismy, gdzie pracujemy i ugugugu, ktory sie juz potem nigdy nie pojawil. I moje przerazenie pamietam, ze jestem niesmiala i sie nie znam na muzyce. O rany, ale bylo fajnie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Rok temu 10.12.03, 22:13 Ja pamiętam wesołe, roztrzepane stworzenie, które okazało się być piżmakiem, ale obecnie wyszło na jaw, że piżmaki niedowidzą, bo to: > pamietam (...) Martolke gdzies w dali, ktora zapamietalam jako > najpiekniejsza kobiete na swiecie )))) jest nieprawdą. (ale dziękuję za komplement) Dla mnie najbardziej niezapomniany z tego spotkania pozostanie ugugu. Czysty ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Rok temu 10.12.03, 15:03 ilhan napisał: > Ja pamiętam: Vulture'a - impresario Urszuli Sipińskiej, autografy gwiazd > Teddy'ego i Jaśka, różowego Piżmaka, Gregkora, no i cudowne uśmiechy Madee > przede wszystkim i wszystkie pozostałe rzeczy też pamiętam. Dodajmy, że Madee uśmiechała się jak wychowawczyni Ilusia z kolonii Ja pamiętam wąsy Teddy'ego , to że Jasiek powiedział, że jestem marudna, no i że piłam wtedy Guinnessa. No to chlup w ten głupi dziób, pijemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Rok temu 10.12.03, 15:06 madee1 napisała: > Dodajmy, że Madee uśmiechała się jak wychowawczyni Ilusia z kolonii To nieprawda, uśmiechała się o wiele ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rok temu 10.12.03, 15:13 Madee widzialam jak przez mgle, bo daleko gdzies siedziala, ale sie usmiechala, to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Rok temu 10.12.03, 15:25 dżizas, Jasiek tak powiedział? To łobuz )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Rok temu 10.12.03, 15:30 dzizas, ja tak powiedziałem ? ale ze mnie łobuz... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Rok temu 10.12.03, 15:37 ja pamiętam, że mie wierzyłem, że to wszystko prawda...i dopiero piżmak mnie uszczypnęła tzn. podała rękę..))..a potem to było wesoło i jeszcze raz wesoło...i piwo było smaczne i piękne kobiety i w ogóle fajnie, że się poznaliśmy.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rok temu 10.12.03, 15:38 Och, Panie Gregkoru, Pan jak cos powie to w samo sedno Pan trafia. Wlasnie, najwazniejsze i najfajniejsze, ze sie poznalismy, bo forum Muzyka zmienilo moje zycie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Rok temu 10.12.03, 15:47 Jezu az tak fajnie? No to nie moge tego przegapic! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Rok temu 10.12.03, 15:58 tez pilam wtedy Guinnessa dwa naweti nic do jedzeinia oczywiscie nie bylo, a potem juz zamykali gdy wychodzilismy a na dworze byla sroga polska zima a do autobusu daleko Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rok temu 10.12.03, 16:05 AAAAAAA, no wlasnie Mallina, nasza mala blondyneczka, tez wtedy byla! A potem pojechala do Niemca ))) Ja pilam Zywiec. ze sokiem Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Rok temu 10.12.03, 16:05 mallina napisała: > tez pilam wtedy Guinnessa > dwa naweti nic do jedzeinia oczywiscie nie bylo, a potem juz zamykali gdy > wychodzilismy a na dworze byla sroga polska zima a do autobusu daleko Malinko, a teraz bedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Rok temu 10.12.03, 16:12 teraz nie bede, juz chyba nawet wogole w tym roku w Polsce nie bede(( a to chyba Pizmak wlasnie powiedziala mi wtedy ze myslala ze jestem brunetka? albo Martolka..)) a Ugu to byl w koszuli, krawacie i calej takiej reszcie..a jaki mial humor! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ja też pamiętam, coorvah 10.12.03, 17:22 vulture napisał: > Było ciemno Tak, grał dla nas wtedy zespół the darkness. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture > Tak, grał dla nas wtedy zespół the darkness. 10.12.03, 17:28 Ziomal, <jeb>. Wtedy dla nas nikt nie grał, a ja rysowałem różnym ludziom sępa z czaszką Fila Kolinsa na książce. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: > Tak, grał dla nas wtedy zespół the darkn 10.12.03, 17:41 Na przyklad dla cze, ktory te ksiazke traktuje jak relikwie i czyta przy sniadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: > Tak, grał dla nas wtedy zespół the darkn 10.12.03, 17:47 pizmak31 napisała: > Na przyklad dla cze, ktory te ksiazke traktuje jak relikwie i czyta przy > sniadaniu. Ja też, tylko że przy obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: > Tak, grał dla nas wtedy zespół the darkn 10.12.03, 17:41 vulture napisał: > Ziomal, <jeb>. > > Wtedy dla nas nikt nie grał, a ja rysowałem różnym ludziom sępa z czaszką Fila > > Kolinsa na książce. Czy mam jeszcze jakies szanse na ksiazke, czy juz naklad jest wyczerpany? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: > Tak, grał dla nas wtedy zespół the darkn 11.12.03, 13:18 u mnie nakład wyczerpał się. ale pisz do obecnego Dyrektora gdzies tam na zachodzie Polski. moze jeszcze coś mu sie ostało. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Rok temu 10.12.03, 17:47 Z jasinem gadaj, a ja Ci moge pozyczyc jak chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture aha 10.12.03, 17:53 Ja pamiętam, że niektóre osoby na pierwszym zlocie wcale się nie odzywały. Po roku stwierdzam, że była to całkiem niezła opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: aha 10.12.03, 17:58 pizmak31 napisała: > Chodzi o mnie? Ależ Ty się odzywałaś! Pamiętam Twój dźwięczący jak dzwon głos. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus dear Vulture 11.12.03, 00:30 Skoro jesteś taki odważny napisz może co to były za osoby. Dla ułatwienia podaję listę wszystkich uczestników tego zlotu, którzy się udzielają na forum muzyka. oto ta lista: Teddy, Jasiek, Vulture, Ilhan, Madee, Martolka, Ydorius, Crotalus, Mallina, Ugugunana, Gregkor, Piżmak, Homohedonistus. Każda osoba z forum muzyka, która była na tym zlocie, a której nie wymieniłem może domagać się satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture proszę bardzo 11.12.03, 06:10 Teddy, Jasiek, Vulture, Ilhan, Madee, Martolka, Ydorius, Crotalus, Mallina, Ugugunana, Gregkor, Piżmak Oczywiście, chodziło mi tylko i wyłącznie o te osoby. Do dziś się do nich nie odzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: proszę bardzo 11.12.03, 11:38 Chyba pomyliłeś odwagę z odważnikiem, jakby powiedział pan Tomek, który ma Jan na imię. hh p.s. czemu już nie piszesz o moich problemach, i o identyfikowaniu się z nimi? Ja naprawdę z niekłamaną przyjemnością czytałem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
argus1 Re: proszę bardzo 11.12.03, 14:20 No nareszcie te litery, które czytam na forum przemienią się w ludzi! To dopiero cud. Odpowiedz Link Zgłoś