Dodaj do ulubionych

Bułagaria! Co z tą pgodą?

IP: *.leon.com.pl 22.06.10, 20:29
Patrzę na prognozę pogody na najbliższy tydzień! Jest zimno! Jak tam
faktycznie w Słonecznym Brzegu leje?
Obserwuj wątek
    • pawel.slonecznybrzeg Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? 22.06.10, 20:36
      obecnie nie pada, ale ma padać - kryzys i zima w SB:)
      • a.g9910 Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? 22.06.10, 21:47
        czyli narty można wziąść ewentualnie? heheheh
    • Gość: a.g9910 Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 07:30
      Tu jest wszystko na temat pogody, mam nadzieję że rozwiewam wątpliwości przed
      śniegiem i ulewą.
      www.meteoprog.pl/pl/weather/Varna/11_15/
      • pawel.slonecznybrzeg Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? 23.06.10, 09:49
        mam nadzieję, że nikt w tą zimę nie uwierzył:)
        ale narty można brać
        • bulgarskiewakacje.pl Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? 23.06.10, 10:08
          A tak powąznie w tej chwili jest na moim termometrze 23 stopnie, ciepło lecz nie
          słonecznie, pogoda spacerowa wzdłóż morza, morze ma podobną temperature, nie
          dużo niższa
          • pawel.slonecznybrzeg Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? 23.06.10, 10:23
            to jest piękne w BG właśnie, że nawet jak jest trochę pochmurno czy deszczowo to
            zawsze można ogrzać się w wodzie
            • Gość: a.g9910 Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 13:33
              a co najważniejsze że nawet w lekki deszczyk można coś robić:)
              a z ttą zimą to jest tak że jak piszą tu gupoty to trza to brać na luz..:)
              Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia niebawem w ZP.
              • Gość: Sylwia Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? IP: *.btc-net.bg 23.06.10, 18:57
                Dzisiaj prawie caly dzien padalo. Teraz tez pada:)
                Jestem w SB do piatku, mam nadzieje ze bedzie mi dane pojsc jeszcze na plaze :)
                • Gość: abc Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 20:10
                  Nie piszcie głupot.Nie po to się wydaje tyle kasy żeby cieszyć się z
                  deszczu.Jakbyś teraz a.g9910 tam był to ciekawe czy byś się tak cieszył.
                  • a.g9910 Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? 23.06.10, 20:12
                    No ok, nikt się cieszy z deszczu, ale to nawet w Polsce nie unikniesz,
                    trudno co zrobisz? wycofasz się??
                • turx01 Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? 24.06.10, 00:42
                  Gość portalu: Sylwia napisał(a):

> Dzisiaj prawie caly dzien padalo. Teraz tez pada:)
                  > Jestem w SB do piatku, mam nadzieje ze bedzie mi dane pojsc
                  > jeszcze na plaze :)

Przez 2 tygodnie pobytu w SB padało pół dnia, niebo zachmurzone było
                  2 - 3 razy po pół lub ćwierć dnia.
                  Za to przez kilka były najwyższe od 1942 roku upały w czerwcu.
                  Powinnaś uzgadniać terminy wyjazdów ze mną :-)
                  • pawel.slonecznybrzeg Re: Bułagaria! Co z tą pgodą? 24.06.10, 09:46
                    dla mnie pochmurne niebo i deszcze to jest zbawienie - jedyne dni wytchnienia od
                    upałów :)
                    • pimpusia77 :-( 24.06.10, 11:20
                      a ja jestem załamana... W Polsce paskudnie... leje, wieje i chłodno.
                      To jest nasz pierwszy urlop od kilku lat- taką mamy pracę, że możemy
                      z mężem najwyżej 5 dni wolnych mieć. Teraz wreszcie się udało cały
                      tydzień wolego załatwić. Cieszyliśmy się jak wariaci, że wreszcie z
                      naszym synkiem wygrzejemy się w słońcu i co? Lecimy 30 czerwca. Na
                      tydzień. Jeśli wierzyć prognozie z meteoprog.pl to polowa naszego
                      urlopu to będzie całkowite zachmurzenie i deszcz :-(
                      • pawel.slonecznybrzeg Re: :-) 24.06.10, 12:06
                        skoro 1 urlop od 5 lat to cieszcie się z samego faktu "nicnierobienia" a pogoda
                        sama się poprawi
                        • trypel Re: :-) 24.06.10, 12:41
                          ja sie tam ciesze :) że jutro jade i bede 2 tyg nicnierobił, a bez słońca to i
                          pozwiedzac można spokojniej, i bez upału na piwko pójsc i do knajpy. I moze
                          odswieże pamiec i nad Ropotamo sie wybiore po 30 latach :)
                          • pawel.slonecznybrzeg Re: :-) 24.06.10, 13:36
                            dokładnie, urlopu trzeba się cieszyć a nie nerwowo oglądać prognozy pogody -
                            nic to nie zmieni i tak w kwestii pogody , a Ropotamo mam niezaliczone, muszę w
                            końcu zobaczyć ten rezerwat
                            • pimpusia77 Re: :-) 24.06.10, 14:05
                              Dziękuję za "postawienie do pionu" :-)
                              Przez chwilę żałowałam, że nie wykupiliśmy wczasów nad polskim morzem-
                              taniej, bliżej i tak tam pada i tak ale... Bułgarskie morze jest
                              przynajmniej ciepłe. Jak będzie zimno to ogrzejemy się w wodzie :-)
                              A tak na serio- to pomimo deszczu jest tam chyba dość ciepło? Bo w
                              Warszawie dziś całe 12 stopni...
                              • trypel Re: :-) 24.06.10, 14:21
                                bedzie dobrze.
                                Nawet jak bedzie ponizej 20 to jest tyle sposobów żeby sie rozgrzać :)

Agnieszka skara :):):) + butelka mavruda
                              • bulgarskiewakacje Re: :-) 24.06.10, 14:22
                                23 stopnie u mnie w Elenite i pochmurno
                                • Gość: galba kiepsko IP: 204.45.55.* 24.06.10, 14:41
                                  w Primorsku ok. 20 stopni i zacina mżawka, nie jest zbyt przyjemnie,
                                  jest tak już od 3 dni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka