Dodaj do ulubionych

Albena Hotel Ralitsa

IP: *.chello.pl 27.07.10, 17:25
Hej jeśli ktoś z was był w tym hotelu to podzielcie się proszę wrażeniami. My
lecimy 9sierpnia na obóz studencki.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: trol65 Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 17:25
      bylem w czerwcu na ultra all to byla kulinarno-al rospusta.polecam
      • Gość: e-kika Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.128.75.194.static.crowley.pl 30.07.10, 08:21
        a czy w pokojach jest suszarka i ręczniki?
        • ewwa-r57 Re: Albena Hotel Ralitsa 30.07.10, 08:48
          Hotel Ralica to hotel z 3*, wiec z pewnoscia nie ma suszarki. A
          reczniki sa obowiazkowym i podstawowym wyposazeniem w kazdym hotelu.
          Dobrej zabawy na obozie!
          • ewwa-r57 Re: Albena Hotel Ralitsa 30.07.10, 08:51
            Zelazko i suszarka moga byc ewentualnie na recepcji.
            • Gość: e-kika Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.128.75.194.static.crowley.pl 30.07.10, 13:59
              dziękuje za odpowiedz, ale z całą pewnością byłam w niejednym hotelu 3* i
              suszarka była, dlatego zapytałam. a pytam bo biuro OIS z którego jadę kompletnie
              nic nie wiem na temat tego hotelu,ale oni chyba wogole mało wiedza.
    • Gość: trol65 Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 16:24
      ktos pyta o ralitse, odpowiadam bo tam bylem,jedzenie to super rospusta dla podniebienia. jesli cie interesuje,suszarka, wykalaczka,recznik, picolo,gigolo,vibrator moze masazysta. to zacznij nowy watek i nie zasmicaj innych.
      • Gość: gosc Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.128.75.194.static.crowley.pl 02.08.10, 08:58
        jakby jedzenie było najważniejsze, a czy ja pytam o cos dziwnego , a o ten
        wlasnie hotel. suszarka i ręcznik zagracają tylko miejsce w walizce a kilogramy
        do samolotu sa ograniczone, dlatego pytam. ale od razu widac ze to ktos
        odpowiada z biura podroży bo musial sie odgrysc za ta niewiedze biura i tylko
        umie powiedzieć ze jedzenie rozpusta- wiadomo ze w ultra jest go dużo.
        • Gość: poznaniak Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.icpnet.pl 12.08.10, 13:30
          Witam!
          mam kilka pytań:
          1. Jak wygląda sprawa windsurfingu na plaży? Znacie może ceny?
          2. Jak wygląda sprawa basenu- o której otwieraja i zamykają, czy może tym lepiej
          nie pilnują i można kiedy chceta?
          3. Czy jest w albenie coś ciekawego do robienia na każdy dzień poza plażowaniem?
          Typu wyjść na jakąś górę, gdzieś pozwiedzać itp.?
          Z góry dzięki za odpowiedź!
          • Gość: gość Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.128.75.194.static.crowley.pl 23.08.10, 08:42
            wróciliśmy z hotelu Ralitsa,więc jak ktoś ma jakieś pytania to chętnie pomogę,
            ale na wstępie powiem żenada biuro OIS, żenada Albena
            • Gość: skoolshopsowner Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 23:01
              mam ze znajomymi zarezerwowany wyjazd do albeny (bułgaria) samolotem, i jutro
              musimy dokonać wpłaty, ale naszedł nas dziś dylemat, wyjazd jest 21wrz-29wrz, no
              i pytanie, o tej porze roku nie ma co marzyć chyba o plażowaniu? bo jeśli nie
              plażowanie to tam na miejscu nie ma co robić, a nastawialiśmy na
              plażowanie...ktoś może podpowiedzieć jaka tam pogoda pod koniec września?
              • Gość: mops Re: Albena Hotel Ralitsa IP: 109.243.239.* 30.08.10, 12:01
                o plażowaniu to raczej można zapomnieć. bułgarka z sozopola powiedziała nam,że
                pogoda "kończy" się w połowie września i potem to już raczej przyjeżdżać nie ma
                po co.
            • Gość: Ali Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.petrotel.pl 16.02.11, 15:34
              Daj info o tym hotelu jak byłeś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka