Gość: white-smile IP: *.chello.pl 27.07.10, 17:25 Hej jeśli ktoś z was był w tym hotelu to podzielcie się proszę wrażeniami. My lecimy 9sierpnia na obóz studencki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trol65 Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 17:25 bylem w czerwcu na ultra all to byla kulinarno-al rospusta.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kika Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.128.75.194.static.crowley.pl 30.07.10, 08:21 a czy w pokojach jest suszarka i ręczniki? Odpowiedz Link Zgłoś
ewwa-r57 Re: Albena Hotel Ralitsa 30.07.10, 08:48 Hotel Ralica to hotel z 3*, wiec z pewnoscia nie ma suszarki. A reczniki sa obowiazkowym i podstawowym wyposazeniem w kazdym hotelu. Dobrej zabawy na obozie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewwa-r57 Re: Albena Hotel Ralitsa 30.07.10, 08:51 Zelazko i suszarka moga byc ewentualnie na recepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kika Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.128.75.194.static.crowley.pl 30.07.10, 13:59 dziękuje za odpowiedz, ale z całą pewnością byłam w niejednym hotelu 3* i suszarka była, dlatego zapytałam. a pytam bo biuro OIS z którego jadę kompletnie nic nie wiem na temat tego hotelu,ale oni chyba wogole mało wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol65 Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 16:24 ktos pyta o ralitse, odpowiadam bo tam bylem,jedzenie to super rospusta dla podniebienia. jesli cie interesuje,suszarka, wykalaczka,recznik, picolo,gigolo,vibrator moze masazysta. to zacznij nowy watek i nie zasmicaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.128.75.194.static.crowley.pl 02.08.10, 08:58 jakby jedzenie było najważniejsze, a czy ja pytam o cos dziwnego , a o ten wlasnie hotel. suszarka i ręcznik zagracają tylko miejsce w walizce a kilogramy do samolotu sa ograniczone, dlatego pytam. ale od razu widac ze to ktos odpowiada z biura podroży bo musial sie odgrysc za ta niewiedze biura i tylko umie powiedzieć ze jedzenie rozpusta- wiadomo ze w ultra jest go dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.icpnet.pl 12.08.10, 13:30 Witam! mam kilka pytań: 1. Jak wygląda sprawa windsurfingu na plaży? Znacie może ceny? 2. Jak wygląda sprawa basenu- o której otwieraja i zamykają, czy może tym lepiej nie pilnują i można kiedy chceta? 3. Czy jest w albenie coś ciekawego do robienia na każdy dzień poza plażowaniem? Typu wyjść na jakąś górę, gdzieś pozwiedzać itp.? Z góry dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.128.75.194.static.crowley.pl 23.08.10, 08:42 wróciliśmy z hotelu Ralitsa,więc jak ktoś ma jakieś pytania to chętnie pomogę, ale na wstępie powiem żenada biuro OIS, żenada Albena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoolshopsowner Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 23:01 mam ze znajomymi zarezerwowany wyjazd do albeny (bułgaria) samolotem, i jutro musimy dokonać wpłaty, ale naszedł nas dziś dylemat, wyjazd jest 21wrz-29wrz, no i pytanie, o tej porze roku nie ma co marzyć chyba o plażowaniu? bo jeśli nie plażowanie to tam na miejscu nie ma co robić, a nastawialiśmy na plażowanie...ktoś może podpowiedzieć jaka tam pogoda pod koniec września? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Albena Hotel Ralitsa IP: 109.243.239.* 30.08.10, 12:01 o plażowaniu to raczej można zapomnieć. bułgarka z sozopola powiedziała nam,że pogoda "kończy" się w połowie września i potem to już raczej przyjeżdżać nie ma po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Albena Hotel Ralitsa IP: *.petrotel.pl 16.02.11, 15:34 Daj info o tym hotelu jak byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś