Dodaj do ulubionych

Pomocy bułgaria kwatery samolot problem

25.08.10, 21:55
Witam
Razem ze znajomymi (4osoby) chcemy lecieć do bułgari od 28.08
samolotem bedac na miejscu około godziny 11 w bulgari problem jest
taki że znajomi (świeżaki tak jak i ja nie bedacy nigdy w bułgari)
chca tam szukać kwater do wynajcia?
Przylot do burgas myśleliśmy nad złotymi piaskami ( dotracie taxi na
miejce, ewntualnie autobus) i szukanie tam miejsca noclegu?
Nie wiem czy to dobry pomysł?
Ja sie troche obawiam na taka podróż w ciemno.
Napiszcie mi prosze czy jest problem z kwaterami?
Czy to dobre rozwiązanie?
Bo ja sie troche obawiam i bardziej myslałam nad lastem ale oni chca
tak spróbować.
Cieżko ze znaleziem kwatery? interesowałao by nas do 9 wrzesnia pobyt.
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Pomocy bułgaria kwatery samolot problem IP: *.btc-net.bg 25.08.10, 22:14
      wynajmuje studio w Slonecznym Brzegu za 160 zl/doba za 4 osoby.piszcie na maila,
      to sie dogadamy, moge tez Was odebrac z lotniska-plbg1@abv.bg
    • hipciooo Re: Pomocy bułgaria kwatery samolot problem 25.08.10, 23:23
      Noclegów będziesz miał full, spokojnie znajdziesz do 30 eur / pokój 2 osobowy (w mniejszych hotelach)

Raczej nie nastawiaj się na taxi, bo z lotniska są drogie, naciągają. ale jest komunikacja tania i wygodna.
      I lepiej do SB niż do ZP
      krupnik.pl/bulgaria.html
      • lejdi_brylant Re: Pomocy bułgaria kwatery samolot problem 26.08.10, 06:04
        Czy we wrześniu z noclegami spokojnie?
        • trypel Re: Pomocy bułgaria kwatery samolot problem 26.08.10, 09:09
          a po uj że brutalnie zapytam chcecie leciec do Burgas ale jechac potem 3 h do
          Złotych Piasków? pojedzcie w drugą stronę np na Sozopol i kwater wszedzie bedzie
          w bród :)
          • lejdi_brylant Re: Pomocy bułgaria kwatery samolot problem 26.08.10, 09:59
            Samolot mamy z Katowic do Burgas nie mamy transferu z lotniska wiec na zasadzie
            free staju:) Nie wiem gdzie będzie łatwiej dojechać ...nastawiamy się na
            Słoneczny Brzeg a podobno info z forum są autobusy do SB tylko czy znajdziemy
            tam coś w miare na 4 osoby np jakies sudio bądz kwatere.oczywiście w rozsądnej cenie
            Tak jak pisze jest wrzesień wiec teoretycznie nie powinno być problemu
            moje pytanie czy praktycznie tak jest?

• Gość: ach.. Re: Pomocy bułgaria kwatery samolot problem IP: *.icpnet.pl 26.08.10, 17:04
              kur* najpierw Złote piaski, teraz SB a juto to pewnie będziecie chcieli sozopol,
              pojutrze nessebar - litości ludzie -określ się gdzie chcesz jechać, a nie robisz
              zamieszanie
            • trypel Re: Pomocy bułgaria kwatery samolot problem 26.08.10, 18:09
              dokładnie. podałas 2 miejscowosci odległe w sezonie o 3 h jazdy. Do jednej taxi
              z lotniska znajdziesz za 30 lewa a do drugiej za 200.
              zastanów sie czeo szukasz i gdzie chcesz spędzic urlop. A potem tam jedź.
              We wrzesniu miejsca znajdziesz wszedzie. Na miejscu w parę minut.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka