Dodaj do ulubionych

wakacje 2011

IP: *.sileman.net.pl 16.10.10, 23:52
Witam serdecznie.Planuję z mężęm w przyszłym roku wakacje w Bułgarii. Interesuje mnie raczej 2-ga połowa sierpnia.Pierwszy raz jedziemy na urlop bez dziecka i szukamy dobrego biura podróży( pierwszy raz chcielibysmy nie martwić się niczym :-) ) zależałby nam na podrózy samolotem( też pierwszy raz ,hihi), jestesmy z Rudy Śląskiej. Proszę polećcie cos. Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: mpp Re: wakacje 2011 IP: 212.180.165.* 17.10.10, 20:01
      itaka hotel julia - polecam byłem we wrześniu.
    • turx01 Re: wakacje 2011 18.10.10, 01:39
      Gość portalu: karin74 napisał(a):

> Witam serdecznie.Planuję z mężęm w przyszłym roku wakacje w Bułgarii. Interesuj
      > e mnie raczej 2-ga połowa sierpnia.Pierwszy raz jedziemy na urlop bez dziecka i
      > szukamy dobrego biura podróży

Ostatnio kilka razy bylem z Neckermann'em, nie tylko w Bułgarii.
      Ogólnie nie mogę narzekać wszystko zorganizowane "po niemiecku', czyli na zicher.
      Godziny odlotu i przylotu "ludzkie", a nie w środku nocy.
      Na miejscu też jakby "neckermannowi turyści", są bardziej lubiani przez hotelarzy, porównując z opowieściami innych, nawet tu na forum. A może to tylko trafniejsza oferta hoteli?. Zauważyłem że nie rzucają się od razu na modne nowopowstałe, wolą nieco starsze hotele z ustabilizowana pozycją.
      Rezydentki Neckermanna nie narzucają się zbytnio, co dla niektórych może być minusem, ale są raczej dostępne i skuteczne jeżeli mają coś załatwić.
      Minusem Neckermanna, jeżeli chodzi o Bułgarię jest oferta ograniczona jedynie do Złotych Piasków i rejonu Słonecznego Brzegu z Sv. Vlasem i Neseberem. No i tylko samolotem, ale w Twoim przypadku nie jest to minus. :-)
      Najbliższe biura masz z w Katowicach na Słowackiego i w Chorzowie na Dworcowej.
      Pozdrawiam!
      W razie czego pisz na maila, bo takie zachwalanie mogą uznać za reklamę i skasować ;-)
      • miarka71 Re: wakacje 2011 22.10.10, 21:38
        Minusem Neckermanna, jeżeli chodzi o Bułgarię jest oferta ograniczona jedynie
        > do Złotych Piasków i rejonu Słonecznego Brzegu z Sv. Vlasem i Neseberem. No i
        > tylko samolotem,
        • turx01 Re: wakacje 2011 24.10.10, 01:34
          miarka71 napisała:

> Minusem Neckermanna, jeżeli chodzi o Bułgarię jest oferta ograniczona jedynie
          > > do Złotych Piasków i rejonu Słonecznego Brzegu z Sv. Vlasem i Neseberem.
          > No i
          > > tylko samolotem,

> Nie moja droga, dwa razy już z nekermannem byliśmy w Bułgarii ,

Tak się składa że ostatnio nie zmieniałem płci i ciągle jestem mężczyzną,
          ale w przyszłości jak wprowadzą parytety, może się zastanowię. :-)

> dojazd własny więc nie tylko samolot ,bo my byliśmy autem Pozdrawiam

Nastąpiło jakieś nieporozumienie. Założycielkę wątku interesuje wyjazd tylko samolotem, załatwiany przez Biuro, tak żeby nie musiała się o nic martwic, co jasno i wyraźnie stwierdziła. Tak się składa że imprezy samolotowe Neckermanna ograniczały się tylko do Złotych Piasków i Słonecznego Brzegu/Neseberu i Sv. Vlas.

Wzajemnie!
          • miarka71 Re: wakacje 2011 25.10.10, 08:54
            Przez te nicki to cholera nigdy niewiadomo z kim się razmawia;-) a że na babskich forach siedzę to jak do kobiety napisałam;-) Sorrki wielkie;-) A co do nekermanna to sprawdzę czy tylko do tych rejonów się ogranicza, muszę tylko katalogów poszukać.
    • Gość: Zen-on Re: wakacje 2011 IP: *.cable.smsnet.pl 24.10.10, 15:13
      Ja w 2009 r byłem w tym hotelu. Marietta Palace. Naprawdę polecam. Biura nie podaję celowo aby nie było reklamy.
      www.booking.com/hotel/bg/marieta-palace.pl.html?aid=311097;label=hotel-29530-bg-DfsYWCCsqdOW1X5SP9FDBgS3045041027;ws=&gclid=CIqH7bjJ66QCFcKIDgodjzbj1Q
    • Gość: trol65 Re: wakacje 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 08:53
      pocztaj na tym forum o GAMIE polecam bo sam byłem.
      • karin74 Re: wakacje 2011 08.11.10, 17:54
        Witam serdecznie, bardzo dziękuję za odpowiedzi :-) może coś uda się zorganizować, pozdrawiam
    • Gość: kera Re: wakacje 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 19:22
      Polecam Biuro Jaguar z Sosnowca,organizuje wyjazdy głównie do Bułgarii,korzstaliśmy 2 razy bez problemów
      • renle Re: wakacje 2011 13.11.10, 20:39
        A ja polecam Ecco Holiday. Prowadzą "za rączkę" niemalże już od samego lotniska, przez cały pobyt, włącznie z wzywaniem lekarza czy innymi drobiazgami. I są punktualni.
        • Gość: aga Re: wakacje 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:28
          w tym roku byłam w nessemberze w hotelu nessember beach z itaki jak najbardziej polecam wczasy kosztowały mnie 5300 zakupione w kwietniu 2+1,ale wiecej tam juz nie polece kraj beznadziejny ,duzo musza sie nauczyc,tydzien temu wykupiłam wczasy na korfu za ta sama cene hotel4* a widoki piekniejsze o wiele
          • fati75 Re: wakacje 2011 23.11.10, 09:49
            mozesz cos wiecej napisac na temat swojego wyboru? tez interesowalaby mnie wczasy w grecji 2+1
            • Gość: aga Re: wakacje 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 16:04
              Iberostar lub Louis Regency Beach,ma na cholidey cheek bardzo dobre opinie z ecco holidey,prywatna plaza,all,kategoria A
    • gwen23 Re: wakacje 2011 26.11.10, 10:08
      Mogę tylko polecić biuro z Sosnowca- jaguar ponieważ jesteśmy stałymi klientami. Narzekać na biuro nie możemy bo nie ma na co. Za hotelami i all exlusive też nie przepadamy, bo wolimy przytulne pensjonaty,a akurat jaguar ma bardzo fajne.
      Byliśmy również z Małgosi ale standard wyższy w jaguarze. Co do samolotu to się nie orientuję bo my lubimy podróż autokarem. Tak, autokarem:) uwielbiam przejeżdżać przez Budapeszt i ogólnie Węgry, a najbardziej lubię podziwiać nocne panoramy:)np. Belgradu:)
    • Gość: Kamil Re: wakacje 2011 IP: *.play-internet.pl 19.05.11, 22:10
      Jeżeli Ty (lub Twoi znajomi) będziesz zainteresowana niezapomnianymi i słonecznymi wakacjami za rozsądną cenę w Bułgarii - chętnie odpowiemy na każde pytanie. Zapraszamy do kontaktu :)
      Więcej szczegółów znajdziesz na stronie internetowej: www.grandkamelia2.republika.pl/
      Właściciele: Kamil & K8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka