Gość: Wojt IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 22:20 wybieram się do Obzor Beach Resort w tym roku w sierpniu - był ktoś może tam w tym roku - jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojt Re: OBZOR Beach Resort ? IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 23:43 dzięki Nioma, wiem, że ma dobre opinie, bo czytałe te z 2010r., ale w tym roku wiem z Biura Podróży, że zmienił sie właściciel tego hotelu w Bułgarii i tak miałem obawy, czy nie zmieni się jakość usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wijt Re: OBZOR Beach Resort ? IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 19:51 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: OBZOR Beach Resort ? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 18.06.11, 22:12 Ja byłem w tamtym roku i w tym powracam. Uważam,że hotel jest świetny i wymagam w tym roku, by czystość była na takim samym poziomie jak w roku poprzednim. Fajnie by było by egzekwowali to co piszą na tabliczkach info na basenie tzn ,że nie wolno rezerwować leżaków, bo tabliczki są fajne, ale nikt ich nie respektował, bo nie było konsekwencji. Gdyby jakiś porządkowy zabierał ręczniki rano z leżaków, to wypoczynek by był jeszcze bardziej super, bo by było kupę wolnych leżaków, atak się obserwowało, jak goście wstawali o 7:00 rezerwowali leżaki, wracali spać potem wymyślili, ze idą na miasto, lub robią wycieczkę, a wieczorem zabierali ręczniki z leżaków, by znowu rano powtórzyć rytuał. Bez sens jak nic. ale hotel fajny ze wzgledu na fajne apartamenty i to, że człek się budzi rano i wychodzi z hotelu i daje nura w morzu. Plaża piekna nie zatłoczona, super fale - to jest to co mnie w nim zachwyciło i zmusiło do powrotu w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojt Re: OBZOR Beach Resort ? IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.11, 22:50 oj, dzięki Marian, to tchnie optymizmem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: OBZOR Beach Resort ? IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 13:37 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: OBZOR Beach Resort ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 21:33 ponownie podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: OBZOR Beach Resort ? 06.07.11, 08:08 wczoraj dostalam sms'a od osoby ktora wlasnie jest w hotelu, pogoda super i wszystko ok. my wyruszamy jutro rano Odpowiedz Link Zgłoś