monia-1976
11.08.11, 09:46
Witam
Jakiś czas temu szukałam opinii o w/w hotelu i uzyskałam jedną, ale tragiczną Teraz sama tu jestem i moge podzielić się z Wami moimi odczuciami. Więc tak hotel wygląda jak za czasu gierka, ale w środku jest o wiele lepiej. Pokoje duże, z balkonami i widokiem na morze. W recepcji można poprosić o pokój niżej lub wyżej i nie ma problemu. Bułgarzy mówią po rosyjsku lub angielsku. Leżaki na basenie i plaży bezpłatne. Jedzenie w hotelu nie najgorsze choć potrawy się powtarzają. Polacy narzekają na posiłki, ale ja uważam z każdy znajdzie coś dla siebie. Na stołówce trochę mało miejsca i nieraz nie ma gdzie usiąść -trzeba czekać aż się zwolni stolik. Z owoców są nektarynki, brzoskwinie, śliwki i arbuzy. Animacje dla dzieci prowadzi Kasia i Kajetan w hotelu obok. Jest tam dużo zabawek dla dzieci, dmuchane zamki do skakania, huśtawki itp. Animacje dla dorosłych są słabe. Zauważyłam tylko gimnastykę w wodzie-dość nudną. Woda w morzu cieplutka. Fajne jest usytuowanie hotelu , nie trzeba nosić tych wszystkich rzeczy typu ręczniki, rzeczy do pływanie, zabawki dla dzieci, bo plaża i basen są koło siebie. Do miasteczka blisko- są tam stragany z pamiatkami, można coś zjeść.
W hotelu jest kawiarenka internetowa, bilard, tenis stołowy. W pokoju bez problemu działa internet. To chyba ba tyle jak ktoś ma jakieś pytania to służę
pozdrawiam