Gość: ada
IP: *.play-internet.pl
18.02.12, 15:56
...jako fajnego miejsca na wypoczynek?
Ostatnio w wielu wątkach na różne tamaty czytam,że ....gdybym miał 10 tys to nie pojechałbym do takiej Bułgarii.Niby,że brudno,że nie ma co zwiedzać,niektórzy podają jedyny atut-cena.
Chciałabym się odnieść do tych opinii i spytać was,jak to jest.Byłam 2 razy na krecie,było super wiadomo,ale plaża kiepska mega wąska i żwirkowa-kompletnie nie dla dzieci.Jedzenie hotelowe,ok ale tak jak wszędzie mało urozmaicone itp.Cena podobna jak Bułgaria z tym,że wrzesień.
W tym roku zaklepałam Bułgarie na czerwiec.Jak czytam te nie które wpisy,to niewiem czy chodziłam do tych samych biur podróży ,co ludzie którzy piszą,że niby Bułgaria najtaniej.\
Ja w podobnej cenie miałam Turcję,Tunezje ,wyspy greckie .Może nie znacznie różnią się cenowo ale oglądałam hotele blisko plaży w all inclusive.
Wybrałam Bułgarie nie ze względu na cenę,ale na kierunek,jak dla mnie bardzo ciekawy i warty zobaczenia.
A dla tych co uważają ,że tanio,bo we własnym zakresie,z własnym dojazdem...niewiem jak wy to liczycie,ale paliwo teraz jest drogie,jedzenie może w Bułgarii nie drogie,ale chociaż byś się zes....to te 200zł musisz mieć na rodzine,nie mówiąc o przyjemnościach...w przeliczeniu wychodzi może z 500 zł różnicy na wyjezdzie zorganizowanym z all.