Gość: Adam IP: *.brewet.3s.pl 07.07.13, 09:25 Czy ktoś już wrócił jakie wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fankaBG Re: Funclub 2013 Bułgaria IP: *.158.216.20.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.13, 10:43 Jeżeli chodzi o fanklub to ja bardzo chętnie! Byłam 3 razy : dwa razy Kraniewo, raz Rawda, teraz na początku sierpnia Albena, hotel Orchidea z figloklubem bo 1 raz jedziemy z dzieckiem . Może ktoś był i przekażenajswiezsze wrażenia. Bułgaria jest super chociaż ten kto nie był nie może zrozumieć po co 4 raz do tej Bułgarii :D A jeżeli chodzi o biura podróży to tanio nie jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Funclub 2013 Bułgaria IP: *.brewet.3s.pl 07.07.13, 11:35 funclub funclub funclub funclub z POZNANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: Funclub 2013 Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.13, 19:14 Proszę o opinię o Orchidei. Wybieram się w przyszłym roku z dziećmi. Jak wyżywienie? Warto brać ALL? A plaża i basen? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaa85 Re: Funclub 2013 Bułgaria 05.11.13, 11:52 Witam! Ja byłam w tym roku ze znajomymi z Funclubu (w tamtym z Alfa Star). Ogólnie biuro w porządku, wszystko było tak, jak nam obiecano. Jedyne zastrzeżenie miałam do rezydentki - P. Ania kompletnie nie interesowała się swoimi turystami, zależało jej tylko na sprzedaży wycieczek. Po czym bardzo często okazywało się, że wycieczka albo wcale nie jest wykupiona, albo jest z inną grupą- nie polskojęzyczną. Poza tym najlepiej kupić na miejscu wycieczki, są sporo tańsze i dla grupy 5 osobowej mogą zrobić oddzielną. Pozostali rezydenci- P. Michał i P. Danuta jak najbardziej pomocni i życzliwi, wszystko wyjaśniają bez problemu. Hotel jak najbardziej ok, jedzenie dobre, biuro oferuje hotele na dobrym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
fresh Re: Funclub 2013 Bułgaria 10.11.13, 02:42 Jeśli chodzi o sam Funclub to mam mieszane uczucia. Biuro niby działa już trochę i oferuje wyjazdy do Bułgarii, jednak jest bardzo nachalne we wciskaniu wyjazdów, ma też średnią gwarancję ubezpieczeniową. Ja bym wybrał Itakę, Rainbowa, Tui albo Neckermana - pewnie będzie drożej, ale jakość i pewność moim zdaniem dużo większa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł786 Re: Funclub 2013 Bułgaria IP: *.142.168.217-rev.hti.pl 29.02.16, 11:54 Ja jeżdzę z funclubem od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem. Byłem w Bułgarii w Kotvie w Słonecznym Brzegu, bardzo dobry hotel, świetne rozwiązanie dla rodzin z dziećmi, podróż przyjemna, rezydenci na najwyżsyzm poziomie ! PAweł Odpowiedz Link Zgłoś