naturalny80 16.07.15, 23:42 cześć, Ktoś się może wybiera do tego klubu? Będą tam niezłe gwiazdy muzyki techno choćby Chris Liebing 7 sierpnia - na tej imprezie będę. Poniżej plan imprez: www.cacaobeach.bg/events/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naturalny80 Re: Klub Cacao Beach 04.08.15, 15:45 jak tam nikt się nie wybiera? nie wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny80 Re: Klub Cacao Beach 12.01.16, 15:59 Odwiedźcie w tym roku koniecznie ten klub. Byłem w sierpniu tam dwa razy jak grała absolutna czołowka światowa dj'i: Chris Liebing i Nicole Moudaber i zaskoczyło mnie że przez całą imprezę nie usłyszałem ani razu polskiego języka, głównie bułgarzy. Może to to że klub 5 km od centrum SB. Polecam impreza na plaży, organizacja po prostu światowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tir Re: Klub Cacao Beach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.16, 20:02 hej. a jak ocenisz bezpieczeństwo w klubie? jak z taryfami po imprezie? normalni czy oszuści? Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny80 Re: Klub Cacao Beach 15.01.16, 00:39 Klub jest na plaży czyli bawisz się na piasku, bar też był na plaży, i raz w tygodniu gdy była gwiazda światowa była otwierana ogromna robiąca na prawdę wrażenie scena na plaży, za tą dużą dj'ką jest część zadaszona gdzie jest drugi bar i gdzie jak byłem to miały wstęp głównie osoby które miały tam zarezerwowaną lożę, można tam było wejść jedynie jak szło się do toalety ale czy było to tak bardzo pilnowane to nie wiem. W tygodniu też były imprezy i wtedy dj'e grali w tej części wewnętrznej i wiadomo wtedy było wyraźnie mniej ludzi. Ja szedłem na nogach, bałem się być oszukany w taksówce. Od głównej ulicy flower street jest 4 km. Bezpieczeństwo...wszyscy uśmiechnięci, rozmowni. Nie zauważyłem nic dziwnego. Dla fanów muzyki klubowej: grały tam już np. takie gwiazdy jak Carl Cox, Sven Vath, Marco Carola.... www.cacaobeach.bg/gallery/Chris_Liebing-859/ Odpowiedz Link Zgłoś