Gość: Aga IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 24.06.05, 13:54 Witam Wybieram się na początku września do Bułgarii hotel Admiral. Będę wdzięczna za Wasze opinie na temat hotelu, pogody we wrześniu i samej Bułgarii. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heeeeeh Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:11 No widze że kolejna osoba dała sie nabrać na syfiasty hotel za grubąąąąąą kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobma Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:56 Ja też tam jadę w lipcu, chyba ci się pomyliły hotele, ten ma 5 gwiazdek, to chyba o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobma Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:13 witam , ja również będę odpoczywała w tym hotelu tylko że w lipcu. W Bułgarii będę po raz pierwszy, mam prośbę jak dowiesz się czegoś interesującego o tym miejscu napisz. Po przeczytaniu kilku postów na tym forum zastanawiam się czy złote piaski to był dobry wybór. Czy też masz takie odczucia? Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.udn.pl 27.06.05, 16:17 Wiem tylko tyle, że Złote Piaski to atrakcyjna miejscowość - plaże dostały nawet "Błękitną flagę" (symbol czystości i ekologii), więc mam nadzieję, że przynajmniej pod tym względem jest OK. Z jakim biurem podróży wyjeżdżasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heeeeeh Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:28 Wiecie co jak bedziecie na miejscu to sie sami przekonacie za co dają ***** w bułgarii. O tym nie decyduje standard ale to ine dany właściciel na $$$$$$ w kieszeni. Ogólnie miejscowosc ok tylko te budowy które prowadzone sa w każdym miejscu i o każdej porze. I ceny które w ZP są wzięte z kosmosu. Ale jeden plus na zakupy do Warniy i o 70% taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBMA Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 28.06.05, 07:39 Ja jadę z biurem ATUR. Biuro jest z Poznania ale ma swoich agentów również w W-wie. Heeeeeeeeeh, Ty masz chyba jakąś obsesję na temat tego hotelu, albo wiesz coś o czym my nie wiemy. Napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 06.07.05, 12:36 DOBMA jak wrócisz proszę napisz jak podobał Ci się hotel i sama miejscowość. Jak wygląda wyżywienie w hotelu i jakie są ceny. Dzięki i życzę miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:58 Hejka nie zgadzam sie z nie ktorymi waszymi wypowiedziami!!!! Pare dni temu byłam z rodzicami w Bułgari w Złotych Piskach i mieszkalismy wlasnie w tym Hotelu Admiral!!! Jest super !!! Najlepszy z tych wszystkich i oczywiscie najdrozszy !!!Ceny na deptaku nie sa tez zbyt wysokie (oczywiscie zalezy dla kogo)a sam hotel prezentuje sie przepieknie i jest urzadzony w bardzo fajnym stylu. Polecam wam lody i ciasta oraz mrozona kawe w kawiarni przed hotelem. Pychaaaaa !!!!!!! Palce lizac!!! Jak macie jakies pytanka co do tego kurortu to pytajcie ??!!!!!! a ja postaram sie odpowiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 13.07.05, 08:19 Dzięki bardzo za opinię (i to dobrą). A jak kształtują sie ceny w kafejkach i barach? A jak jedzenie w samym hotelu? Będę wdzięczna za każdą informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 14:53 i dalej od admirała tym ceny sa nizsze koło admirała aw barze sinbad piwo 3,40 lewa a 100 mterów dalej 2 lewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chief Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: 83.238.15.* 31.08.05, 08:35 Byłem w sierpniu w Złotych Piaskach. Hotel Admiral istnieje i z zewnątrz wygląda okazale. Wewnątrz nie byłem. Centrum miasta jest hałaśliwe i sympatyczne. Ceny w knajpach porównywalne z polskimi. Znacznie taniej i równie smacznie można zjeść w knajpkach zdala od centrum (30 min spacerem na południe drogą zamkniętą dla samochodów z powodu obsunięcia się gruntu lub ok 15 minut autobusem jadącym do Varny - przystanek przy "Miedzynarodowym Domu Dziennikarzy" czy jakoś tak). Ale generalnie to nie Zachód, poza centrum mnóstwo śmieci przy ulicach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Złote Piaski - hotel Admiral IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 14:50 Admirał fajny hotel w samym centrum złotych piasków wiec nastaw sie na hałas Odpowiedz Link Zgłoś