Gość: Kasia i Janusz IP: *.broker.com.pl 23.01.06, 10:41 Jedziemy 2 lipca 2006 do Bułgarii- Fregata z Open Travel, czy ktoś ma jakieś porady, przestrogi, a może ktoś też tam się wybiera, ruszamy z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała Re: Bułgaria Fregata IP: *.chello.pl 18.02.06, 21:59 Ja się wybieram ale 8 sierpnia tez do Fregaty i też z Open Travel. Może jak Wy wrócicie to powiecie mi co i jak heheok? pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Bułgaria Fregata 20.02.06, 11:46 Byliśmy we Fregacie w sierpniu ub. roku. Hotel warty polecenia. O szczegoły piszcie na des4@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zepsutewakacje Re: Bułgaria Fregata 24.02.06, 23:05 Radze uwazac na biuro Open Travel - to oszusci, ktorzy niktore wyjazdy chyba z premedytacja ustawiaja na totalne orżnięcie klienta... poszukaj na tym forum, sam to przezylem to wiem o czym pisze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzka Re: Bułgaria Fregata IP: *.3vnet.pl 24.06.06, 22:05 Czy chodzi o hotel Fregata w Kraniewie? Jesli tak, to prosze o jakies opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmeva Re: Bułgaria Fregata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 01:30 Hotel jest w porządku, opis znajdziesz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=44166407&a=44199989 Byłam w zeszłym roku ale z biurem Columbus i mogę go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbożuś Re: Bułgaria Fregata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:25 Witam..! Wczoraj wróciłam z Kraneva i co do hotelu Fregata mam mooocne zastrzeżenia... Razem z grupą taneczna wybraliśmy się na konkurs do Kraneva i organizator umieścił nas oraz grupę z Rumunii właśnie w tym hotelu. Wszystko było ładnie, pięknie dopóki nas z tamtąd nie wyrzucili. Właściciel hotelu zaczął wymyślać, że tak bardzo źle się zachowujemy, że nie mamy prawa tam mieszkać. Naszą winą było to, że zapychały sie toalety, psuły się gniazdka, zacinały zamki w drzwiach itp. 4 dnia naszego pobytu w hotelu pewien facet (nie wiem kim był konkretnie, ale napewno jednym z pracowników) zaczął krzyczeć na moją opiekunkę, prawie doszło do rękoczynów, wyzywał, wyrzucił nasze bagaże na korytarz i kazał się natychmiast wynosić. Przed hotelem czekały już na nas 2 busy, które miały nas zawieźć do innego hotelu. Nasze nowe miejsce zakwaterowania było całkiem miłe, oczywiście nie było takich warunków jak we Fregacie, ale atmosfera była zupełnie inna.... o wieeeeele lepsza. W nowym hotelu przyjęli nas bardzo miło, pytali się czego potrzebujemy, czy coś donieść lub naprawić. Posiłki jedliśmy w jednej z restauracji obok hotelu. Na nasze szczęście właścicielem był facet, który dobrze mówił po polski więc nie było problemu z dogadywaniem się. W gorszej sytuacji znalazła się grupa z Rumunii... Widziałam zdjęcia hotelu do którego mieli być oni przeniesieni i wyglądało to tak strasznie, że nie wiem czy ktokolwiek mógłby tam mieszkać. Grupa ta postanowiła wrócić do Fregaty razem z telewizją bułgarską. Nie wiem dokładnie co się tam działo ale tak wynegocjowali, że w końcu zostali we Fregacie. Po około 2 dniach dowiedzieliśmy się, że na nasze miejsca weszła nowa grupa turystów i wyrzucili nas prawdopodobnie dlatego, że na tej drugiej grupie zarobili więcej. Po całym tym zajściu absolutnie nikomu nie polecam tego hotelu..!! Co z tego, że jest nowy, ma basen i jest pięknie urządzony skoro w każdej chwili moga nas z tamtąd wyrzucić. To tyle jeśli chodzi o ten "wspaniały" hotel. Mam nadzieje, że nikogo nie spotka to co naszą grupę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Bułgaria Fregata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:41 Bardzo proszę o kilka słów o Kranevie cz jest co tam robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarisek Re: Bułgaria Fregata IP: *.chello.pl 19.07.06, 14:29 Kasia i Janusz: Wróciliście już??? możecie coś napisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Bułgaria Fregata 30.07.06, 21:10 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś